Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Αθήνα – Μυτιλήνη αεροπορικώς με 15 ευρώ !!!


Νέα προσφορά με ναύλους 15 και 34 ευρώ για επιλεγμένα δρομολόγια στο εσωτερικό και το εξωτερικό, αντίστοιχα, ανακοίνωσε η Olympic Air.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, για τα δρομολόγια Αθήνα-Ηράκλειο, Αθήνα- Μυτιλήνη και Αθήνα-Σάμος ο ναύλος ανέρχεται σε 15 ευρώ και διπλασιάζεται για ταξίδια μετ’ επιστροφής. Το τέλος εξυπηρέτησης μέσω του Call Center και των σημείων πώλησης της Olympic Air ανέρχεται σε 10 ευρώ, ενώ η αντίστοιχη χρέωση για αγορά του εισιτηρίου από το website της Olympic Air, www.olympicair.com, ανέρχεται σε 4 ευρώ.

Για τα δρομολόγια Αθήνα-Βρυξέλλες, Αθήνα-Παρίσι και Αθήνα-Βιέννη o ναύλος ανέρχεται σε 34 ευρώ και διπλασιάζεται για ταξίδια μετ’ επιστροφής. Το τέλος εξυπηρέτησης μέσω του Call Center και των σημείων πώλησης της Olympic Air ανέρχεται σε 15 ευρώ, ενώ η αντίστοιχη χρέωση για αγορά του εισιτηρίου από το website της Olympic Air, www.olympicair.com, ανέρχεται σε 4 ευρώ.

Η προσφορά ξεκινά στις 30 Σεπτεμβρίου και ισχύει για κρατήσεις που θα γίνουν έως 6 Οκτωβρίου, ενώ αφορά πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από 15 Οκτωβρίου έως και 16 Δεκεμβρίου. Οι ναύλοι δεν περιλαμβάνουν φόρους αεροδρομίων.