Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Γιορταστηκε το ολοκαυτωμα των Ψαρων-παρατραγουδα με την ναυτιλιακη εταιρια του Νησος Θηρα

Γιορτάστηκε το ολοκαύτωμα των Ψαρών. Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλος και τον Αντ. Σαμαρά ο Βουλευτής Κ. Μουσουρούλης. Το πρωϊ της Κυριακής στα Μεστά όσοι επιχείρησαν με το "ΝΗΣΟΣ ΘΗΡΑ" να αναχωρήσουν για τα Ψαρά, άκουσαν έκπληκτοι ότι η πλοικτήτρια εταιρεία είχε την απαίτηση οι επιβάτες να μπούν απ'τα Μεστά αλλά στην επιστροφή το απόγευμα θα τους αποβίβαζε στη Χίο !

Αυτό βέβαια πρακτικά σήμαινε ότι στα Μεστά θα πήγαιναν με τα πόδια... ή θα εγκατέλειπαν εκεί το αυτοκίνητο τους για να το πάρουν άλλη μέρα...ή ότι με το αζημίωτο θα το φόρτωναν στο πλοίο να κάνει άσκοπα την βόλτα Μεστά - Ψαρά - Χίος.

Μπροστά στον παραλογισμό και την αποικιοκρατική συμπεριφορά της εταιρείας, που υπ' όψιν εκτελεί επιδοτούμενο δρομολόγιο,
πολλοί επιβάτες αρνήθηκαν να ταξιδέψουν. Μαζί μ' αυτούς σε ένδειξη διαμαρτυρίας και το τηλεοπτικό συνεργείο της ΑΛΗΘΕΙΑΣ, που μετέβαινε στα Ψαρά για το ολοκαύτωμα.
πηγη: www.alithia.gr

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΥΤΑΝΕΙΣ

Σύμφωνα με πρόταση των Πρυτάνεων, οι μαθητές θα μπαίνουν στις σχολές που επιθυμούν, θα παρακολουθούν προπαρασκευαστικά γενικά μαθήματα...
...έναν με ένα και μισό χρόνο στην σχολή επιθυμία τους, και μετά θα μπαίνουν στο τμήμα της αρεσκείας τους...

Η υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου, βλέπει θετικά τις προτάσεις, αρκεί να προχωρήσουν οι αλλαγές που προωθεί στο Λύκειο.

"Έλενα Παπαρίζου & Onirama σε όλη την Ελλάδα ."EKTOΣ την Χιο


"το tralala.gr σας ανακοινώνει για πρώτη φορά, το μέχρι στιγμής πρόγραμμα της περιοδείας! Είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα προστεθούν και άλλες πόλεις, όπως βέβαιο και εξακριβωμένο, ότι δεν έχει υπάρξει καμία απολύτως ακύρωση συναυλίας!

Η Έλενα Παπαρίζου και...
οι Οnirama ξεκινάνε την καλοκαιρινή τους περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με το moto "Φυσικά μαζί", αρχής γενομένης από το Θέατρο Πέτρας, την ερχόμενη Τετάρτη 30 Ιουνίου στις 9.30 το βράδυ και το Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη στις 5 Ιουλίου!

Δείτε το πρόγραμμα συναυλιών


30 Ιουνίου 2010 στην Αθήνα

5 Ιουλίου 2010 στη Θεσσαλονίκη
10 Ιουλίου 2010 στο Τυχερό Εύρου
14 Ιουλίου 2010 στη Δράμα
18 Ιουλίου 2010 στην Ολυμπία
28 Ιουλίου 2010 στην Κόρινθο
30 Ιουλίου 2010 στα Γρεβενά
31 Ιουλίου 2010 στη Ντούσλα/ Ασπροβάλτα

4 Αυγούστου 2010 στην Κεφαλονιά
6 Αυγούστου 2010 στη Λευκάδα
7 Αυγούστου 2010 στην Κέρκυρα
9 Αυγούστου 2010 στο Ηράκλειο
11 Αυγούστου 2010 στα Χανιά
14 Αυγούστου 2010 στη Χαλκιδική
15 Αυγούστου 2010 στη Γιαννιτσά
16 Αυγούστου 2010 στη Χαλκίδα
25 Αυγούστου 2010 στη Λάρισα
27 Αυγούστου 2010 στην Καρδίτσα

3 Σεπτεμβρίου 2010 στην Πάτρα"
ΦΥΣΙΚΑ και εφετος η Χιος δεν βρισκεται στο προγραμμα ουτε της Ελενας Παπαριζου,ουτε αλλων μεγαλων καλιτεχνων γιατι απλα δημος και ορισμενα εντυπα δεν θελουν να σπαταλουμε λεφτα!! γελαμε τωρα.....λαμογια ειστε ολοι σας!!

Κατάληψη των γραφείων της ΔΕΗ από συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ


Κατάληψη των κεντρικών γραφείων της ΔΕΗ έκαναν αργά απόψε συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ, οι οποίοι εργαζόμενοι έχουν αναρτήσει δύο πανό στην πρόσοψη του κτιρίου: το πρώτο αναφέρεται στο ασφαλιστικό και τα εργασιακά με το σύνθημα "Εμείς δεν πουλάμε και δεν πουλιόμαστε" και...
..το δεύτερο στην απαγόρευση των προσλήψεων στη ΔΕΗ, παρά το γεγονός, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ κ. Ν. Φωτόπουλος, ότι η επιχείρηση δαπανά περισσότερα από 100 εκατ. ευρώ ετησίως για υπερωρίες.
Το απόγευμα της Δευτέρας η ΓΕΝΟΠ προγραμματίζει πορεία διαμαρτυρίας από τα γραφεία της ΔΕΗ προς το υπουργείο Οικονομικών ενώ την Τρίτη θα συμμετάσχει στην πανελλαδική απεργία.


http://4.bp.blogspot.com

TEΛΟΣ για τα μυστικα της εδεμ(για φετος) ραντεβου τον Σεπτεμβριο

Απόψε στις 21:00 το τελευταίο επεισόδιο «Μυστικά της Εδέμ».
Αν και σήμερα είναι το φινάλε τις σειράς, και το καλοκαίρι θα μαθαίνουμε εξελίξεις άλλα και θα βλέπουμε αποκλειστικά Video. Το Mega για όλο το καλοκαίρι για τους φανατικούς τις καθημερινή πετυχημένης σειράς , θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθούν μέσα από το WEB TV του Mega όλες τις τελευταίες εξελίξει άλλα και αποκλειστικά νέα..
Λίγα λόγια για το τελευταίο επεισόδιο
Η τελευταία… πράξη του φετινού κύκλου θα παιχτεί πλάι στη θάλασσα με τον Μάνο και την Εύα να κοιτάνε πίσω.
Τα μέλη της παρέας της Φεγγαρόπετρας συγκεντρώνονται στο χώρο της κατασκήνωσης, προκειμένου να γιορτάσουν τον ερχομό τού παιδιού τής Εύας, αλλά και για να αποχαιρετήσουν τον Μάνο. Συνειδητοποιούν ότι αυτή είναι η τελευταία φορά που είναι όλοι τους παρόντες και αυτό φορτίζει συναισθηματικά την ατμόσφαιρα και έχει ως αποτέλεσμα να ζήσουν συγκινητικές στιγμές. Ταυτόχρονα, στο περιβάλλον τής οικογένειας Λαζαρίδη εκτυλίσσεται ένα δράμα και αποκαλύπτεται ένα μεγάλο μυστικό. Οι εξελίξεις που πυροδοτεί αυτή η αποκάλυψη οδηγούν κάποιους σε απρόβλεπτες αντιδράσεις. 'Υστερα από αυτό, οι ισορροπίες στις ζωές των ηρώων ανατρέπονται και κανένας δεν μπορεί να προβλέψει τους νέους συσχετισμούς που θα διαμορφωθούν. Ο Μάνος αποχαιρετά τους φίλους του και την Εύα και αποχωρεί από κοντά τους, οριστικά.

Δυναμικές κινητοποιήσεις απο την ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ


Δυναμικές κινητοποιήσεις από τα ξημερώματα της Δευτέρας προαναγγέλλει η ΓΕΝΟΠ με σημερινή της ανακοίνωση.

Αύριο στις 06:00 το απόγευμα, η ΓΕΝΟΠ διοργανώνει επίσης συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά από τα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ και πορεία προς το Υπουργείο Οικονομικών.

Η ΓΕΝΟΠ θα συμμετάσχει και στην 24ωρη απεργία της Τρίτης που έχει κηρύξει η ΓΣΕΕ για το ασφαλιστικό.

Η Τζουλια σε αυτο που ξερει να κανει....να προκαλει!


Τα κατάφερε πάλι η εθνική πορνοστάρ να έρθει στην επικαιρότητα. Το μόνο που χρειάστηκε πάλι ήταν να γδυθεί, αλλά επειδή αυτό το θέαμα είανι γνωστό σε όλες τις στάσεις, το μόνο που δεν την είχαμε δει ήταν σε εθνικό μνημείο με κανένα κανόνι. Τώρα βεβήλωσε και το Πολεμικό Μουσείο με τη βοήθεια του γιου γνωστού πολιτικού, του...


Μάκη Ζαγορίτη. Δηλαδή είχε βίσμα η κοπέλα όχι αστεία!!! Μένει να δούμε τώρα τι θα γίνει από τους αρμόδιους φορείς.

H Τζουλια & ο γιος του κ,Ζαγοριτη ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ!



Σάλος έχει προκληθεί από την αποκάλυψη του «Veto» για τα όσα έγιναν μέσα στο Πολεμικό Μουσείο με πρωταγωνιστή τον υιό του Λευτέρη Ζαγορίτη και την Τζούλια Αλεξανδράτου. Πριν από λίγη ώρα, το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας, με ανακοίνωσή του, μέσω του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, ενημερώνει ότι «έχει διαταχθεί ένορκη διοικητική εξέταση (Ε.Δ.Ε.) από τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών, για τον εντοπισμό ευθυνών και τον καταλογισμό τους σε τυχόν υπευθύνους για τα όσα φέρεται να έλαβαν χώρα στο Πολεμικό Μουσείο, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας VETO της 27ης Ιουνίου».

Από το απόγευμα του Σαββάτου που η εφημερίδα κυκλοφόρησε στα περίπτερα, στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας σήμανε συναγερμός για τις «επιτυχίες» του ναύτη και υιού του γραμματέα της ΝΔ, Γεράσιμου Ζαγορίτη.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας περιγράφει τη συνάντηση του Γεράσιμου με την Τζούλια, που ξεκίνησε από εστιατόριο και κατέληξε σε μια καυτή βραδιά στο υπόγειο πάρκινγκ του Πολεμικού Μουσείου, στο οποίο υπηρετεί τη θητεία του ο πρώτος.

Από νωρίς το πρωί, οι φωτογραφίες που περιέχονται στο ρεπορτάζ της εφημερίδας σχολιάζονται ποικιλοτρόπως και από τα στελέχη της ΝΔ που βρίσκονται στο συνέδριο του κόμματος. Διάφορα σχόλια ακούγονται, χωρίς όμως, έως αυτή την ώρα, να έχει υπάρξει επίσημη αντίδραση κυρίως από τον κ. Λευτέρη Ζαγορίτη που αναμένεται να παραδώσει σκυτάλη για τη γραμματεία της παράταξης.

Στους στρατιωτικούς κύκλους, το θέμα έχει προκαλέσει έντονη ενόχληση, μια και πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό που έρχεται να προστεθεί σε εκείνο του γάμου της Μαριέττας Χρουσαλά στο κατάστρωμα του θωρηκτού «Αβέρωφ».

Το γεγονός πληροφορήθηκε ο αρχηγός του Γ.Ε.ΕΘ.Α. χθες, την ώρα που βρισκόταν στην κηδεία του άτυχου συνεργάτη του Μ. Χρυσοχοΐδη, Γιώργου Βασιλάκη. Αμέσως έδωσε εντολή να γίνει έλεγχος στις κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται στην είσοδο του Πολεμικού Μουσείου και, αφού διαπιστώθηκε ότι στο υλικό φαίνεται η Τζούλια Αλεξανδράτου να μπαίνει στον χώρο του μουσείου στις 5 τα ξημερώματα, αμέσως διετάχθη η Ένορκη Διοικητική Εξέταση. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, η Τζούλια φαίνεται να συνομιλεί με τους σκοπούς στην πύλη και να βγαίνει χαιρετώντας τους οπλίτες.

Ο γιός του Λευτέρη Ζαγορίτη, πάντως, έχει ήδη καταθέσει στα πλαίσια της διενεργούμενης ΕΔΕ και έχει αποδεχθεί το γεγονός.

Ποιος ηταν ο αδικοχαμενος Γ.Βασιλακης!


Μια ενδεκάχρονη φιλία και στενή συνεργασία, τα παιχνίδια της μοίρας, ένα δέμα- βόμβα και... Και μετά το τέλος. Τη ζωή και την τραγική κατάληξη του Γιώργου Βασιλάκη θα ζήλευε και ο πιο ευφάνταστος σεναριογράφος ταινιών δράματος. Εκείνος, ο αστυνομικός που έχασε τη ζωή του από το δέμαβόμβα, με τη σύζυγο που εργαζόταν στα ΕΛΤΑ! Εκείνος, ο υπασπιστής του υπουργού, που ανοίγοντας το δέμα έσωσε τη ζωή του...
κ. Μιχ. Χρυσοχοΐδη χάνοντας τη δική του. Εκείνος που μόλις μερικές ημέρες πριν χαιρόταν όσο λίγες φορές, καμαρώνοντας για το πτυχίο του γιου του, τώρα τον βύθισε στη λύπη.

Μόλις 131 κατοίκους μετράει το χωριό Απεσωκάρι, στον Δήμο Γόρτυνας Ηρακλείου Κρήτης, σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Ενας από αυτούς ήταν και ο αδικοχαμένος αστυνομικός υποδιευθυντής, που είχε απογραφεί στον τόπο όπου γεννήθηκε. Αγαπούσε το χωριό του, όπου κάθε καλοκαίρι και όποτε του επέτρεπαν οι υποχρεώσεις του κατέβαινε με τη σύζυγο και τους δύο γιους του- «Τα καμάρια μου», όπως υπερηφανευόταν.

Με στερήσεις τα μεγάλωσε, μαζί με τη γυναίκα του Χρυσούλα. Με δύο μισθούς τα σπούδασαν- τον έναν στη Θεσσαλονίκη-, γιααυτούςαγόρασαν ένα τυπικό σπίτι στου Ζωγράφου, αλλά και μια έκταση στην πιο εύφορη πεδιάδα της Κρήτης, τη Μεσσαρά. Εκεί σχεδίαζε να αποσυρθεί μετά τη συνταξιοδότησή του, να φτιάξει βιολογικές καλλιέργειες και να φύγει από την πόλη.

«Για τα παιδιά μου» έλεγε συχνά σε συγχωριανούς και συναδέλφους του. Δύο γιους είχε αποκτήσει από τον γάμο του με τη Χρυσούλα. Δύο γιους που τράβηξαν τον δικό τους δρόμο στη ζωή, αν και εκείνος δεν έκρυβε ότι τον έναν τουλάχιστον ήθελε να τον δει αστυνομικό. Ο 23χρονος Κωνσταντίνος μόλις τις προηγούμενες ημέρες είχε δώσει το τελευταίο του μάθημα στη Γυμναστική Ακαδημία και έπαιρνε το πτυχίο του. Μεγάλη η χαρά του πατέρα. «Ελαμπε από χαρά, το έλεγε με καμάρι» διηγούνται συνεργάτες του. Ο άλλος γιος, ο Λευτέρης, στα 19 του χρόνια φοιτά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Πειραιά.

http://www.tovima.gr/

ΕΡΧΕΤΑΙ ανασχηματισμος!

Σε ανασχηματισμό της κυβέρνησης θα προχωρήσει ο πρωθυπoυργός, σύμφωνα με πληροφορίες του Tvxs, σε μια προσπάθεια ανανέωσης του προφίλ της κυβερνητικής πλειοψηφίας και ξεπεράσματος μιας σειράς τριβών και δυσλειτουργιών που θεωρεί ότι εμποδίζουν το κυβερνητικό έργο.

Η σύνθεση της νέας κυβέρνησης αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου. Υπολογίζεται ότι μέχρι τότε θα έχει ολοκληρωθεί η πολιτική αντιπαράθεση για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο και επομένως η στροφή της προσοχής της κοινής γνώμης στο νέο κυβερνητικό σχήμα θα βοηθήσει να ξεχαστούν ή να περάσουν σε δεύτερη μοίρα οι αντιδημοφιλείς ασφαλιστικές ρυθμίσεις που έχουν προκαλέσει σοβαρά ρήγματα μέσα στο κυβερνητικό στρατόπεδο.

Συγχρόνως, η πραγματοποίηση του ανασχηματισμού πριν ξεκινήσουν για τα καλά «τα μπάνια του λαού», θα επιτρέψει σε όσους υπουργούς ή υφυπουργούς αποχωρήσουν από το κυβερνητικό σχήμα προκειμένου να θέσουν υποψηφιότητα ως περιφερειάρχες ή δήμαρχοι, να εκμεταλλευτούν τις καλοκαιρινές διακοπές για να οργανώσουν την προεκλογική εκστρατεία στην περιφέρεια τους.

Ο αριθμός των υπουργών και υφυπουργών που θα αποχωρήσουν δεν είναι καθόλου αμελητέος, τόσο επειδή αρκετοί θα κληθούν να δώσουν την εκλογική μάχη του Νοεμβρίου όσο και γιατί θεωρείται ότι πολλοί υπουργοί δεν έχουν πετύχει στο έργο που έχουν αναλάβει. Το Tvxs έχει υπόψη του μια σειρά από πρόσωπα που θα κληθούν να παραδώσουν τα πόστα τους ή να αλλάξουν θέση. Δεν προχωρά όμως σε απαρίθμηση ονομάτων, τόσο επειδή οι αλλαγές στο νέο σχήμα δεν έχουν πλήρως οριστικοποιηθεί όσο και γιατί η ονοματολογία-φημολογία, που συνήθως προηγείται των ανασχηματισμών στην Ελλάδα, χρησιμοποιείται από τους πολιτικούς για να προωθήσουν την θέση τους στο παιχνίδι εξουσίας ή και για «συντροφικά μαχαιρώματα» , με όπλο τα μέσα ενημέρωσης.

Στο πρωθυπουργικό επιτελείο έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεν είναι μόνο τα μέτρα του μνημονίου που προκαλούν την λαική δυσφορία αλλά και οι μεγάλες καθυστερήσεις , τα λάθη και οι συχνές παλινωδίες που παρουσιάζονται στον τομέα δράσης πολλών υπουργείων. Ένα ακόμη σημαντικό πρόβλημα είναι οι συνεχείς τριβές μεταξύ υπουργών και υφυπουργών του ίδιου υπουργείου, που σε πολλές περιπτώσεις δεν μιλούν ο ένας στον άλλο. Σχεδόν εννέα μήνες μετά την ορκωμοσία της κυβέρνησης, υπάρχουν υφυπουργοί στους οποίους οι προϊστάμενοι τους δεν έχουν ακόμη αναθέσει ουσιαστικές αρμοδιότητες.

Αναπαράγεται έτσι το γνωστό μοντέλο όλων των μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων στις οποίες οι υφυπουργοί αντιμετωπίζονταν σαν νεοσύλλεκτοι από τον υπουργό τους που τους έκανε καψόνια και δεν είχαν παρά να κάνουν υπομονή ,ώστε να ..παλιώσουν για να γίνουν κάποτε υπουργοί. Ως αντάλλαγμα για την ..υπομονή τους οι υφυπουργοί έπαιρναν την δυνατότητα να κάνουν ρουσφέτια στους ψηφοφόρους της εκλογικής τους περιφέρειας, αλλά αυτή η δυνατότητα έχει περιοριστεί λόγω της πολιτικής που ακολουθεί μέχρι σήμερα η κυβέρνηση αλλά και των περιορισμών που θέτει το πρόγραμμα σταθερότητας.

Σε αυτά τα πλαίσια ο πρωθυπουργός δέχεται εισηγήσεις για την υιοθέτηση ενός διαφορετικού μοντέλου, με τους υπουργούς να διαλέγουν οι ίδιοι τους υφυπουργούς, ή να προτείνουν στον πρωθυπουργό ένα κατάλογο με 2-3 πρόσωπα δικής τους επιλογής για κάθε θέση υφυπουργού. Ο κ. Παπανδρέου δεν έχει αποφασίσει αν θα υιοθετήσει την πρόταση η οποία, χωρίς να λύνει όλα τα προβλήματα της κυβερνητικής απόδοσης, αποτελεί ασφαλώς τομή με τις πρακτικές του παρελθόντός.

πηγη: http://tvxs.gr/

απο τους διαχειριστες του blog!

ENHMEΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 29/6/2010 ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΝΝΕΛΑΔΙΚΗΣ-ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΟ blog ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΘΩΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ...!! ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ & ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΗΔΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ!!
ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ!

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2010 (ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΦΑΣΕΙΣ)

Η καρτελα αυτη ειναι απο το www.sport24.gr

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2010: Α' ΦΑΣΗ(ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ)

1ος όμιλος

11 Ιουνίου Παρασκευή
Νότιος Αφρική - Μεξικό 1-1 (55' Τσαμπαλάλα / 79' Ράφα Μάρκες)
Ουρουγουάη - Γαλλία 0-0

16 Ιουνίου Τετάρτη
Νότιος Αφρική - Ουρουγουάη 0-3 (24' και 80' Φορλάν, 95' Άλβαρο Περέιρα)

17 Ιουνίου Πέμπτη
Γαλλία - Μεξικό 0-2 (64' Χαβιέρ Ερνάντες, 79' πέν. Κουατεμόκ Μπλάνκο)

22 Ιουνίου Τρίτη
Μεξικό - Ουρουγουάη 0-1 (43' Λουΐς Σουάρες)
Γαλλία - Νότιος Αφρική 1-2 (70' Μαλουντά / 20' Κουμάλο, 37' Μφέλα)

H τελική βαθμολογία

1. Ουρουγουάη 7 (4-0)
2. Μεξικό 4 (3-2)
3. Νότιος Αφρική 4 (3-5)
4. Γαλλία 1 (1-4)

2ος όμιλος

12 Ιουνίου Σάββατο
Αργεντινή - Νιγηρία 1-0 (6' Χέινσε)
Νότιος Κορέα - Ελλάδα 2-0 (7' Λι Γιουνγκ-Σου, 52' Παρκ Γι-Σουνγκ)

17 Ιουνίου Πέμπτη
Αργεντινή - Νότιος Κορέα 4-1 (45'+1 Λι Τσουνγκ-Γιονγκ / 17' αυτ. Παρκ Τσου-Γιουνγκ, 33', 76' και 80' Ιγκουαΐν)
Ελλάδα - Νιγηρία 2-1 (44' Σαλπιγγίδης, 71' Τοροσίδης / 16' Κάλου Ούτσε)

22 Ιουνίου Τρίτη
Ελλάδα - Αργεντινή 0-2 (77' Ντεμιτσέλις, 89' Παλέρμο)
Νιγηρία - Νότιος Κορέα 2-2 (12' Ούτσε, 69' πέν. Γιακούμπου / 38' Λι Γιουνγκ-Σου, 49' Παρκ Τσου-Γιουνγκ )

H τελική βαθμολογία

1. Αργεντινή 9 (7-1)
2. Ν. Κορέα 4 (5-6)
3. Ελλάδα 3 (2-5)
4. Νιγηρία 1 (3-5)

3ος όμιλος

12 Ιουνίου Σάββατο
Αγγλία - ΗΠΑ 1-1 (4' Τζέραρντ / 40' Ντέμπσεϊ)

13 Ιουνίου Κυριακή
Αλγερία - Σλοβενία 0-1 (81' Κόρεν)

18 Ιουνίου Παρασκευή
Αγγλία - Αλγερία 0-0
Σλοβενία - ΗΠΑ 2-2 (13' Μπίρσα, 42' Λιούμπιανκιτς / 48' Ντόνοβαν, 82' Μπράντλεϊ)

23 Ιουνίου Τετάρτη
ΗΠΑ - Αλγερία 1-0 (91' Ντόνοβαν)
Σλοβενία - Αγγλία 0-1 (23' Ντεφόε)

Η τελική βαθμολογία

1. ΗΠΑ 5 (4-3)
2. Αγγλία 5 (2-1)
3. Σλοβενία 4 (3-3)
4. Αλγερία 1 (0-2)

4ος όμιλος

13 Ιουνίου Κυριακή
Γερμανία - Αυστραλία 4-0 (8' Ποντόλσκι, 26' Κλόζε, 68' Τόμας Μίλερ, 70' Κακάου)
Σερβία - Γκάνα 0-1 (81' πέν. Ασαμόα Γκιάν)

18 Ιουνίου Παρασκευή
Γερμανία - Σερβία 0-1 (38' Μίλαν Γιοβάνοβιτς)

19 Ιουνίου Σάββατο
Γκάνα - Αυστραλία 1-1 (25' πέν. Ασαμόα Γκιάν / 11' Χόλμαν)

23 Ιουνίου Τετάρτη
Αυστραλία - Σερβία 2-1 (69' Κέιχιλ, 73' Χόλμαν / 84' Πάντελιτς)
Γκάνα - Γερμανία 0-1 (60' Εζίλ)

Η τελική βαθμολογία

1. Γερμανία 6 (5-1)
2. Γκάνα 4 (2-2)
3. Αυστραλία 4 (2-5)
4. Σερβία 3 (2-3)

5ος όμιλος

14 Ιουνίου Δευτέρα
Ολλανδία - Δανία 2-0 (46' αυτ. Άγκερ, 85' Κάιτ)
Ιαπωνία - Καμερούν 1-0 (39' Χόντα)

19 Ιουνίου Σάββατο
Ολλανδία - Ιαπωνία 1-0 (53' Σνάιντερ)
Καμερούν - Δανία 1-2 (10' Ετο'ό / 33' Μπέντνερ, 61' Ρόμενταλ)

24 Ιουνίου Πέμπτη
Δανία - Ιαπωνία 1-3 (81' Τόμασον / 17' Χόντα, 30' Έντο, 87' Οκαζάκι)
Καμερούν - Ολλανδία 1-2 (65' πέν. Ετο'ό / 36' Φαν Πέρσι, 83' Χούντελααρ)

Η τελική βαθμολογία

1. Ολλανδία 9 (5-1)
2. Ιαπωνία 6 (4-2)
3. Δανία 3 (3-6)
4. Καμερούν 0 (2-5)

6ος όμιλος

14 Ιουνίου Δευτέρα
Iταλία - Παραγουάη 1-1 (63' Ντε Ρόσι / 39' Αλκαράς)

15 Ιουνίου Τρίτη
Νέα Ζηλανδία - Σλοβακία 1-1 (93' Ρέιντ / 50' Βίτεκ)

20 Ιουνίου Κυριακή
Ιταλία - Νέα Ζηλανδία 1-1 (29' πέν. Ιακουΐντα / 7' Σμελτζ)
Σλοβακία - Παραγουάη 0-2 (27' Βέρα, 86' Ριβέρος)

24 Ιουνίου Πέμπτη
Παραγουάη - Νέα Ζηλανδία 0-0
Σλοβακία - Ιταλία 3-2 (25' και 73' Βίτεκ, 89' Κόπουνεκ / 81' Ντι Νατάλε, 92' Κουαλιαρέλα)

Η τελική βαθμολογία

1. Παραγουάη 5 (3-1)
2. Σλοβακία 4 (4-5)
3. Νέα Ζηλανδία 3 (2-2)
4. Ιταλία 2 (4-5)

7ος όμιλος

15 Ιουνίου Τρίτη
Βραζιλία - Βόρειος Κορέα 2-1 (55' Μάικον, 72' Ελάνο / 89' Γι Γιουν-Ναμ)
Ακτή Ελεφαντοστού - Πορτογαλία 0-0

20 Ιουνίου Κυριακή
Βραζιλία - Ακτή Ελεφαντοστού 3-1 (25' και 50' Λουΐς Φαμπιάνο, 62' Ελάνο / 79' Ντρογκμπά)

21 Ιουνίου Δευτέρα
Πορτογαλία - Βόρειος Κορέα 7-0 (29' Μεϊρέλες, 53' Σιμάο, 56' Αλμέιδα, 60' και 89' Τιάγκο, 81' Λίεντσον, 87' Ρονάλντο)

25 Ιουνίου Παρασκευή
Βόρειος Κορέα - Ακτή Ελεφαντοστού 0-3 (14' Γιαγιά Τουρέ, 20' Ρομαρίκ, 82' Καλού)
Πορτογαλία - Βραζιλία 0-0

Η τελική βαθμολογία

1. Βραζιλία 7 (5-2)
2. Πορτογαλία 5 (7-0)
3. Ακτή Ελεφαντοστού 4 (4-3)
4. Β. Κορέα 0 (1-12)

8ος όμιλος

16 Ιουνίου Τετάρτη
Ισπανία - Ελβετία 0-1 (52' Ζέλσον Φερνάντες)
Ονδούρα - Χιλή 0-1 (34' Μποσεχούρ)

21 Ιουνίου Δευτέρα
Ισπανία - Ονδούρα 2-0 (17' και 51' Βίγια)
Χιλή - Ελβετία 1-0 (75' Μαρκ Γκονσάλες)

25 Ιουνίου Παρασκευή
Ελβετία - Ονδούρα 0-0
Χιλή - Ισπανία 1-2 (47' Μιγιάρ / 24' Βίγια, 37' Ινιέστα)

Η τελική βαθμολογία

1. Ισπανία 6 (4-2)
2. Χιλή 6 (3-2)
3. Ελβετία 4 (1-1)
4. Ονδούρα 1 (0-3)

Την τύχη Ρουμανίας θα έχουμε αν δεν τηρήσουμε το «Μνημόνιο»

Αντιμετώπιση ίδια με της Ρουμανίας επιφυλάσσει και για τη χώρα μας το ΔΝΤ, σε περίπτωση που τα ανώτατα ακυρωτικά δικαστήρια της χώρας, ακυρώσουν δεσμεύσεις που περιλαμβάνονται στο «ΜΝΗΜΟΝΙΟ» που έχει υπογράψει η χώρα μας.
Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι αναβάλλει την απόφαση για την αποδέσμευση μίας νέας δόσης της βοήθειας που χορηγεί στη Ρουμανία, έπειτα από την ακύρωση ενός τμήματος του σχεδίου λιτότητας της κυβέρνησης από το Συνταγματικό Δικαστήριο της χώρας. προειδοποίηση. Αναμένοντας την εξεύρεση μέτρων αντικατάστασης, η σύνοδος του Συμβουλίου διοίκησης του ΔΝΤ", η οποία αναμενόταν να εγκρίνει τη Δευτέρα 28 Ιουνίου την αποδέσμευση του πέμπτου τμήματος της βοήθειας του Ταμείου στη Ρουμανία, "αναβλήθηκε", αναφέρει ο διεθνής οργανισμός σε μία ανακοίνωση.

"Οι συζητήσεις για τα μέτρα αυτά έχουν ήδη ξεκινήσει, και είμαστε βέβαιοι πως θα μπορέσουμε να υποβάλουμε πολύ γρήγορα" το θέμα εκ νέου στο Συμβούλιο διοίκησης, προστίθεται στο κείμενο.
Το Συνταγματικό Δικαστήριο της Ρουμανίας έκρινε τη Δευτέρα πως η μείωση κατά 15% των συντάξεων που προβλέφθηκε από την κυβέρνηση του πρωθυπουργού Εμίλ Μποκ έως τα τέλη του 2010 είναι "αντισυνταγματική".
Αυτό είναι ένα από τα σημεία-κλειδιά ενός προγράμματος λιτότητας που υποστηρίχθηκε από την κυβέρνηση. Το σχέδιο αυτό, που ετοιμάστηκε με τη συμφωνία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΔΝΤ, προβλέπει τη μείωση του δημοσιονομικού ελλείμματος στο 6,8% του ΑΕΠ.

Η Ρουμανία έλαβε την άνοιξη του 2009 τη δέσμευση διεθνών πιστωτών να της καταβάλουν 20 δισεκατομμύρια ευρώ ώστε να μπορέσει να αντιμετωπίσει την κρίση.
Το ΔΝΤ δήλωσε σαφώς πως τα περίπου 900 εκατομμύρια ευρώ της πέμπτης δόσης θα τεθούν στη διάθεση της Ρουμανίας "μόλις οι αρχές υιοθετήσουν τα μέτρα που υποσχέθηκαν".
ksipnistere
Newschios:ΚΑΙ ΤΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΗΔ@@@@ΝΕ ΚΙΟΛΑΣ!!! ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ Ο ΕΦΟΠ-ΛΗΣΤΗΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΕΡΓΑΤΙΚΟ-ΑΝΤΙΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΑΣΟΚ-Ε,Ε,-ΔΝΤ

Προκαλει ο ΑΝΤ1!

Την ιδια ωραπου η κριση εχει χτυπησει και τα ΜΜΕ, την ιδια ωρα που εργαζομενοι απολυονται διαβαστε παρακατω το δημοσιευμα Espresso της Κυριακής
Η «Espresso της Κυριακής» έψαξε κι έμαθε τα πάντα για την εκκεντρική ασημί, space φόρμα με την ουρά σε στιλ φούστας, αλλά και για το super sexy κόκκινο φόρεμα, που από μάξι, στη διάρκεια του χορού, έγινε μίνι, αποσπώντας τα κολακευτικότερα σχόλια! Η Ζέτα άλλαξε τρεις παρτενέρ (Σταμάτης Γαρδέλης, Σάββας Πούμπουρας και Δημήτρης Βλάχος) και στην ουσία τρία look। Τα κομμάτια που επέλεξε ο στιλίστας της, Γιώργος Σεγρεδάκης, είναι Konstantinos Melis by Laskos, φτιαγμένα και ραμμένα στα μέτρα της όμορφης παρουσιάστριας - και μόνο για εκείνη।

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, πέντε μέρες πριν από τον τελικό άρχισαν η κατασκευή και οι πρόβες στο ατελιέ του γνωστού οίκου και την Παρασκευή έγινε το τελικό fitting. Πρόκειται για κομμάτια υψηλής ραπτικής, που κοστίζουν περί τα 2.500 ευρώ έκαστο. Οσο για το πρόγραμμα της δημοφιλούς ηθοποιού, από ’δώ και πέρα περιλαμβάνει βουτιές και relax! Το Ζετάκι δεν έχει κανονίσει να βρεθεί σε τουρνέ με θεατρικό σχήμα αυτό το καλοκαίρι, κάτι που σημαίνει ότι έχει όλο τον χρόνο στη διάθεσή της για να «διακοπάρει» με την παρέα της.
Με τα λεφτα αυτα κυριοι του ΑΝΤ1 ειναι οι μισθοι για 2μηνων εργαζομενων στον ΑΝΤ1

Τα κυριακάτικα πρωτοσέλιδα σε βίντεο...‏

Από το http://www.enimerwsi.com/


Να γινει ονομαστικη ψηφοφορια για ααφαλιστικο & εργασιακο!

Του Βασίλη Οικονόμου
ανεξάρτητου βουλευτή Αττικής
.
Οι ασφαλιστικές και οι εργασιακές ρυθμίσεις της κυβέρνησης έρχονται στην Βουλή. Κατεδαφίζονται νομοθετικές ρυθμίσεις που κατοχυρώνουνε εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα ιδιαίτερα των εργαζόμενων γυναικών και μητέρων, εξαρθρώνοντας δυστυχώς κάθε έννοια δικαίου στις εργασιακές σχέσεις, από την εποχή του Βενιζέλου!
Ασφαλώς υπήρχαν και υπάρχουν ανάγκες για αλλαγές στο ασφαλιστικό σύστημα, προκειμένου να είναι βιώσιμο και όσο πιο δίκαιο γίνεται. Αυτό
όμως δεν σημαίνει ότι ...
από την σύνταξη στον 40αρη θα οδηγηθούμε στην σύνταξη στα 40 χρόνια δουλειάς, πολύ δε περισσότερο, όταν η σημερινή νέα γενιά καθυστερεί να μπει στην αγορά εργασίας, χωρίς δική της ευθύνη.
Σήμερα, υπάρχει ανάγκη ενωτικών πρωτοβουλιών για την ανασυγκρότηση της Δημοκρατικής και Προοδευτικής Παράταξης της χώρας.
Θα ανταποκρίνομαι θετικά στις ενωτικές πρωτοβουλίες για την Μεγάλη Κεντροαριστερά μέσα στην Βουλή και έξω από την Βουλή, από όπου και αν προέρχονται, γι αυτό και θα υποστηρίξω την πρόταση για ονομαστική ψηφοφορία που κατατέθηκε από τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακόμα δεν έχει λάβει αποζημίωση από τις περσινές πανελλαδικές

"Πριν ενα χρονο εργασθηκα ως επιτηρηρης πανελλαδικων εξετασεων στα Κυθηρα.Πληρωσα απο την τσεπη μου τα εισητηρια απο Πειραια Κυθηρα με επιστροφη ξενοδοχειο κλπ για 17 μερες.Ενα ποσο περιπου 1300 Ε.Μετα ενα χρονο δεν...

εχω λαβει την αποζημιωση ακομα και στους δυσκολους καιρους που ζουμε και με μισθο 1200 Ε μου ειναι απολυτως αναγκαια .Δεν ειναι χρηματα που τα εργασθηκα υπερωριακα αλλα χρηματα που τα πληρωσα απο την τσεπη μου κι ειναι ντροπη η μη καταβολη τους μετα απο ενα χρονο...

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ (αναδημοσιευση απο το troktiko.blogspot.com)

newschios: και οι πρασινο-γαλαζιοι συνδικα-ληστες σταματουν την αποχη δηθεν για τα παιδια...ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ!!

Ερχεται ο Φερνάντο Σάντος στην εθνικη μας!

Έρχεται ο Φερνάντο Σάντος και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ αφού ξεκουράστηκε θα είναι ο διάδοχος του Ότο Ρεχάγκελ। Ο Πορτογάλος αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα την ερχόμενη εβδομάδα έτσι ώστε να έχει τις τελικές επαφές με την ΕΠΟ και να βάλει την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες απολαβές 600.000 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σάντος θα κάνει πρεμιέρα με την Σερβία η οποία είναι η πρώτη αντίπαλος της εθνικής μας ομάδας μετά το Μουντιάλ, ο αγώνας κλείστηκε από την ΕΠΟ για τις 20 Αυγούστου πιθανότατα επί ελληνικού εδάφους μόλις 2 βδομάδες πριν από τον πρώτο προκριματικό του Euro 2012 με την Γεωργία στις 3 Σεπτεμβρίου.

πηγη: seleo.gr

ΜΗΝ ψηφισετε το νομοσχεδιο για το ασφαλιστικο γιατι θα σας ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΜΕ εμεις λενε πολιτες στην βουλευτη Χιου του ΠΑΣΟΚ

Θα σας διαγράψουμε εμείς, λένε στην Ελπ। Τσουρή(βουλευτη Χιου του ΠΑΣΟΚ) , δεκάδες πολίτες με επιστολή τους, ζητώντας να μην υποκύψει στην απειλή της διαγραφής και να μην ψηφίσει το νομοσχέδιο για τις εργασιακές σχέσεις και την κοινωνική ασφάλιση!