Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Περιστατικό σε ελεύθερη διέλευση από τα διόδια Ρίου-Αντίρριου

Την περασμενη τεταρτη ξεκίνησε το ΚΑΠΗ Μετεωρων πολιχνης στη θεσ/νικη εκδρομη στην πελοππονησο ο οδηγος του λεωφορειου αρνηθηκε να πληρωσει διοδια σε ολοκληρη την διαδρομη μεχρι την πατρα , οταν εφτασε το λεωφορειο στην γεφυρα του Ριο και ο οδηγος αρνηθηκε να πληρωσει και εκει ο υπευθυνος καλεσε περιπολικο και μετα απο μια μικρη ενταση ξεκινησε το λεοφωρειο για την πατρα χωρις να πληρωσει το περιπολικο ακολουθησε το λεοφωρειο μεχρι την Πατρα και ζητησε απο τον οδηγο να παει το στο τμημα οι επιβατες αποφασισαν ή ολοι ή κανενας στο τμημα και ετσι μετα απο μια μικρη συνελευση οδηγηθηκαν ολοι στο τμημα εκει λοιπον ο δοιηκοιτης προς τιμην του επηπληξε το πληρωμα του περιπολικου λεγοντας του επι λεξη ""γιατι τους εφερες τους ανθρωπους εδω τι κάνανε ? εχεις κανενα συμφερον απο τα διοδια ειναι δικη σου η εταιρεια ,και εγω δεν πληρωνω , αν θελει ο εκπρωσοπος της εταιρειας να κανει μυνηση, δωστε του τα στοιχεια του οδηγου και των επιβατων ,αφου η αποφαση να μην πληρωνουν τα διοδια ειναι παρμενη απο κοινου η, αλλοιως να φυγουν.
Την στιγμη εκεινη ο οδηγος, ψευδως ειπε οτι ο οδηγος χτυπησε με το λεοφωρειο τον υπευθυνο της εταιρειας αλλα μαλλον ο δοιηκητης ξεροντας τις λαμογιες και τις ψευδεις μαρτυριες των μπατσων σε αναλογες μαρτυριες εληξε εκει το σωμβαν ζητωντας συγνωμη απο τον οδηγο και τους εκδρομεις, μπραβο στον οδηγο αλλα και στους ηλικιωμενους εκδρομεις, να αποτελεσουν παραδειγμα και σε άλλους....

Ξεκαθαρισμα στις φοιτητικες εστιες-Απο την αλλη εβδομαδα το πασο στα ΑΕΙ&ΤΕΙ συμφωνα με την υπουργο Παιδειας!

Από : Σκάϊ.gr
Με μηνιαίο ενοίκιο έως και 250 ευρώ, ορισμένοι «αιώνιοι» φοιτητές επενοικίαζαν σε τρίτους τα δωμάτια που είχαν σε φοιτητικές εστίες.Το καλοκαίρι άρχισε το ξεκαθάρισμα στις 25 φοιτητικές εστίες της χώρας με αποτέλεσμα να αδειάσουν 1.050 θέσεις. Άλλες περίπου 1.500 θέσεις θα μείνουν κενές από τους φετινούς αποφοίτους, και ως εκ τούτου 2.500 θέσεις θα δοθούν στους πρωτοετείς φοιτητές...
Οι έλεγχοι απέδωσαν και άδειασαν 2.500 δωμάτια, δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Πρώτη Γραμμή», η υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντόπουλου.
Η υπουργός ήταν καλεσμένη του ραδιοσταθμού RED 96,3 και στη σύνδεση που έκανε η τηλεόραση του ΣΚΑΪ, είπε πως το 92% των βιβλίων έχει φτάσει στα σχολεία. Απέδωσε τις όποιες καθυστερήσεις στην απεργία των φορτηγών το καλοκαίρι.
Για το πάσο των φοιτητών είπε καθυστέρησε να δοθεί στους φοιτητές καθώς παρουσιάστηκε πρόβλημα. Όπως αποκάλυψε από το 1997 τα πάσο πήγαιναν από το υπουργείο Μεταφορών στο Παιδείας και στη συνέχεια στα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ.
Όπως είπε κανείς μέχρι σήμερα δεν είχε κάνει λόγο για κόστος με αποτέλεσμα το υπουργείο να βρεθεί να χρωστάει αρκετά χρήματα στο υπουργείο Μεταφορών. Τόνισε πως το θέμα λύθηκε και από την ερχόμενη εβδομάδα τα πάσο θα βρίσκονται στα Πανεπιστήμια.

Ενα συγκλονιστικο βιντεο που δειχνει το μεγαλειο ψυχης του τερματοφύλακα της Ρόμα, Ζούλιο Σέρτζιο


Toν γύρο του κόσμου έχουν κάνει τα συγκλονιστικά πλάνα του τερματοφύλακα της Ρόμα, Ζούλιο Σέρτζιο, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στην αναμέτρηση με την Μπρέσια αλλά έμεινε στο γήπεδο, αφού η ομάδα του είχε εξαντλήσει όλες τις αλλαγές.
Αν όλοι οι ποδοσφαιριστές είχαν τέτοια καρδιά, τότε το ποδόσφαιρο θα ήταν σίγουρα καλύτερο.

Ο Ζούλιο Σέρτζιο έκανε κατάθεση... ψυχής, αφού οι εικόνες που τον δείχνουν να κλαίει και να υποφέρει από τους πόνους συγκλονίζουν όλη την Ιταλία αλλά και όσους ανα τον κόσμο βλέπουν το απόσπασμα.
Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας της Ρόμα τραυματίστηκε σοβαρά στον δεξιό αστράγαλο στην αναμέτρηση με την Μπρέσια αλλά επειδή η ομάδα του είχε εξαντλήσει όλες τις αλλαγές, αναγκάστηκε να παλέψει με τον πόνο.
Στο βίντεο φαίνεται να δακρύζουν οι συμπατριώτες του, Ζούλιο Μπαπτίστα και Αντριάνο, μην μπορώντας να πιστέψουν τα όσα συμβαίνουν στον «πορτιέρο» των «τζιαλορόσι».

Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου με επιβάτες Παπουτσή και Σαχινίδη

Προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ με ασφάλεια
- Το αεροπλάνο ανήκει στην αμερικανική αεροπορική εταιρεία Delta Airlines
- Ο πιλότος είδε καπνό κατά την διάρκεια της πτήσης
- Ανάμεσα στους επιβάτες ο υπουργός Προστασίας του Πολίτης και ο υφ. Οικονομικών.
Στο αεροπλάνο επιβαίνουν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής και ο υφυπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης.
Το αεροπλάνο της Delta Air αναχώρησε τα ξημερώματα από τη Νέα Υόρκη και στις 09:20 θα προσγειωνόταν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Γύρω στις 06:00 το πρωί σύμφωνα με πληροφορίες ο πιλότος είδε καπνό στις μηχανές και ζήτησε αμέσως να προσγειωθεί στο πλησιέστερο αεροδρόμιο το οποίο ήταν αυτό του Μάντσεστερ.

Στις 06:30 το αεροπλάνο προσγειώθηκε τελικά στο βρετανικό αεροδρόμιο. Αφού έγινε έλεγχος στις μηχανές δεν βρέθηκε κάτι και τώρα η εταιρεία περιμένει το πράσινο φως από τα κεντρικά της γραφεία για να αναχωρήσει το αεροσκάφος ή αν θα σταλεί άλλο αεροπλάνο για να μεταφέρει τους επιβάτες στην Αθήνα.

Όλοι οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους.