Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Τιτλοι Τελους για το aegean-chios.blogspot.com;;


Η παροιμία στο τίτλο της τελευταίας μας ανάρτησης αντικατοπτρίζει δυστυχώς την σκληρή πραγματικότητα για τις σχέσεις μεταξύ των διαχειριστών αυτού του ιστολογίου. Σε εμένα έλαχε το καθήκον έναν από τους αρκετούς ανώνυμους ομολογώ «υπευθύνους» αυτού του ιστολογίου να γράψω την τελευταία (;;;;;;;) ανάρτηση.
Ξεκινήσαμε με αρκετή «όρεξη» την προσπάθεια αυτή πιστεύοντας ότι θα προσφέρουμε το κάτι διαφορετικό στην ενημέρωση του τόπου μας. Και η αλήθεια είναι ότι σε αυτή την προσπάθεια βρήκαμε πολλούς συμπαραστάτες και φίλους.
Δυστυχώς η διαφορετικότητα των διαχειριστών αυτού του ιστολογίου, που όταν ξεκινούσαμε νομίζαμε ότι θα ήταν πλεονέκτημα, μετατράπηκε στον «Δούρειο Ίππο», που γκρέμισε την προσπάθεια αυτή.
Διαφορές όπως ………


ΑΝΩΝΥΜΙΑ Η ΟΧΙ,
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ Η’ ΘΕΣΗ,
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ,
ΑΥΞΗΣΗ ΑΡΙΘΜΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ,


.......... μας έφτασαν σε αυτό το σημείο. Έτσι θεωρήσαμε σωστό να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε αν θα πρέπει να δώσουμε ένα τέλος πριν φθαρούμε από την ίδια μας την ματαιοδοξία.


Ευχαριστούμε τους συνοδοιπόρους σε αυτή την σύντομη προσπάθεια μας!!!!!!!!


Κάποιοι από εμάς θα συνεχίσουν την διαδικτυακή τους πορεία μέσα από τα ατομικά τους ιστολόγια, ή και ακόμα και από τούτο, κάποιοι άλλοι θα πάρουν τον επώνυμα δημοσιογραφικό δρόμο. Το σίγουρο είναι ότι αυτή η σύντομη χρονικά διαδικτυακή μας συνάντηση θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στο μυαλό μας (ελπίζοντας ότι για κάποιους από εμάς θα συνεχιστεί) .


Ας είμαστε όλοι καλά,…. και αν δεν σας ξαναδούμε Καλημέρα, Καλησπέρα, Καληνύχτα ………..

Διαβάστε περισσότερα: http://aegean-chios.blogspot.com/#ixzz0yUabtQcG

ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΛΛΑΔΑ-ΓΕΩΡΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΨΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ..Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΤΙΣ 21.45!!

Επανέρχεται το αυθεντικό Troktiko

Το Τρωκτικό, ετοιμάζει τη μεγάλη έκπληξη.
Σε λίγες μέρες, πρόκειται να υπάρξει, στο πρώτο σ΄επισκεψιμότητα ελληνικό μπλογκ,
μια ανάρτηση, που θα συζητηθεί.
Μια ανάρτηση, που θα ''μιλάει'' μ έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο, για πρόσωπα και γεγονότα,
τα οποία μας απασχόλησαν -και συνεχίζουν να μας απασχολούν- τον τελευταίο καιρό.
Κυρίως όμως, θα γίνει αναφορά σε 17 σημαντικές αλήθειες.
Στους 17 λόγους, που προκάλεσαν τις 17 σφαίρες στον Σωκράτη Γκιόλια.
Σύντομα, θα σας πω περισσότερα.
Σεμίνα Διγενή

αναδημοσιευση απο http://tvnea.blogspot.com/2010/09/troktiko.html

Επιχειρηση διασωσης λαθρομεταναστων ανοικτα της Χιου

Μετα απο πολυ καιρο, οι λαθρομεταναστες ''επεστρεψαν'', υστερα απο την ευρωπαικη Frontex το νησι μας ειχε μηνες να δει λαθρομεταναστες Όλα ξεκίνησαν στις 12 το μεσημέρι, όταν τα Λιμεναρχεία Χίου και Λέσβου ειδοποιήθηκαν από το θάλαμο επιχειρήσεων, ότι μεταξύ Χίου και Λέσβου έπλεε ακυβέρνητο σκάφος με λαθρομετανάστες.

Το πλωτό του Λιμεναρχείου Χιου και το ναυαγοσωστικό έφτασαν πρώτα και ξεκίνησαν την επιχείρηση εντοπισμού του σκάφους , κάτι που έγινε με την βοήθεια του ελικοπτέρου Super Puma λίγες ώρες αργότερα. οι άνδρες του λιμενικού περισυνέλλεξαν τους μετανάστες με ασφάλεια, μεταφέροντας τους πρώτα στα Καρδάμυλα και στην συνέχεια στο Μερσινιδι.Συγκεκριμενα περισυνελλεγησαν 115 λαθρομεταναστες, 56 άνδρες , 20 γυναίκες και 29 παιδιά. Το πρωί της Παρασκευής ξεχωριστά οι άνδρες , οι γυναίκες και τα παιδιά, μεταφέρθηκαν για ιατρικές εξετάσεις στο Σκυλίτσειο, για να ελεγχτεί αν υπάρχουν προβλήματα υγείας. οι δυο διακινητές θα οδηγηθούν στο αυτόφωρο..Προβληματισμενος ειναι ο λιμεναρχης Χιου Γιωργος Σκανδάλης,ο οποιος τονισε οτι εξαιτιας των περιπολιων της Frontex οι διακινητες δεν ερχονται απευθειας απο τα τουρκικα παραλια αλλα περνούν ανοικτα της Χιου, οπως σε αυτην την περιπτωση...

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Ένας ακόμη νεαρός άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο , τα ξημερώματα της Παρασκευής, στην οδό Βερίτη. στις 3.30 το πρωί δίκυκλο μοτοποδήλατο, με κατεύθυνση από Χίο προς Θυμιανά, εξετράπη της πορείας του μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και προσέκρουσε πάνω σε γκαράζ, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο ο 22χρονος οδηγός του Μάριος Μπαράκος και να τραυματιστεί σοβαρά ο συνεπιβάτης Αργυρης Φερρούς Αργύρης 24 ετών, που μεταφέρθηκε στην Αθήνα.Συμφωνα με τους ιατρους του Νοσοκομειο της Χιου η κατασταση του ειναι ιδιαιτερα κρισιμη, και τα επομενα 24ωρα ειναι κρισιμα!! Και οι 2 επιβατες δεν φορουσαν κρανος!! Προανακριση διενεργειται απο την Τροχαια ΧΙου..