Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Απεργούν οι δημοσιογράφοι την Πέμπτη!

ΓΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΕΣΗΕΑ ΚΑΤΙ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ! ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΚΑΦΡΟΙ!
Ομόφωνη απόφαση για κήρυξη 24ωρης απεργίας των δημοσιογράφων που εργάζονται σε όλα τα Μέσα Ενημέρωσης, το Δημόσιο, τους ΟΤΑ και τα ΝΠΔΔ από τις 6.00 π.μ. της Πέμπτης 8 Ιουλίου έως τις 6.00 π.μ. της Παρασκευής, 9 Ιουλίου 2010 αποφάσισε το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ.

Η απεργία, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ, πραγματοποιείται με κύρια αιτήματα:

• Την άμεση απόσυρση του νομοσχεδίου για το «Νέο Ασφαλιστικό Σύστημα» , που πλήττει βάναυσα τα ασφαλιστικά δικαιώματα και τα κεκτημένα όλων των εργαζομένων.
• Την απόσυρση των αντιλαϊκών μέτρων, που ψηφίστηκαν για την εφαρμογή του μηχανισμού στήριξης της ελληνικής οικονομίας από τα κράτη-μέλη της Ζώνης του ευρώ και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
• Την υπογραφή ικανοποιητικών Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.
• Το πάγωμα των απολύσεων και την κατοχύρωση όλων των θέσεων εργασίας (συμβάσεις αορίστου χρόνου-συμβασιούχοι).
• Την ασφάλιση και ρύθμιση των εργασιακών σχέσεων όλων των δημοσιογράφων που εργάζονται στο διαδίκτυο .
• Τη διακοπή κάθε συζήτησης για περικοπή αποζημιώσεων σε περίπτωση απόλυσης και αύξηση της ποσόστωσης στις απολύσεις.
• Να σταματήσει η αποδόμηση του θεσμού της Μεσολάβησης και της Διαιτησίας (ΟΜΕΔ).
• Να δοθεί άμεση λύση στο θέμα των συμβασιούχων με τη μετατροπή των συμβάσεών τους σε συμβάσεις εργασίας αορίστου χρόνου .
• Απαιτούμε την ασφάλιση, αλλά και τη ρύθμιση των εργασιακών σχέσεων των εργαζομένων στην ενημέρωση μέσω Διαδικτύου.

Τα στατιστικά των βαθμολογιών των Πανελληνίων!


Η κλιμάκωση της βαθμολογίας δεν παρουσιάζει σημαντικές διαφοροποιήσεις σε σχέση με το 2009. Μικρή μείωση εμφανίζεται στα γραπτά που βαθμολογήθηκαν μεταξύ 18-20 (15,51% έναντι 16,69% για το έτος 2009). Αντίστοιχα, παρατηρείται μικρή αύξηση στα γραπτά που ...

βαθμολογήθηκαν μεταξύ 15-18 (19% έναντι 18,33% για το έτος 2009). Τέλος, μικρή αύξηση παρατηρείται στο ποσοστό των γραπτών που πήραν βαθμολογίες μεταξύ 0-5. (16,48% έναντι 15,7% το 2009).

Στις εξετάσεις προσήλθε το 98,4% του συνόλου των υποψηφίων (90.593 από 92.081 υποψηφίους). Το 2009 είχε προσέλθει το 98,01% (85.354 από 87.091).

Εφέτος αναβαθμολογήθηκαν λόγω διαφοράς α’ και β’ βαθμολογητή 40.089 γραπτά (ποσοστό 7,08%). Παρατηρείται δηλαδή μείωση σε σχέση με το 2009. (Το 2009 είχαν αναβαθμολογηθεί 41.180 (ποσοστό 7,7%).

Υπήρξαν 210.114 γραπτά (37,09%) που βαθμολογήθηκαν κάτω από 10. Τα αντίστοιχα στοιχεία για το 2009 ήταν 192.367 γραπτά (35,97%).

Εξάλλου, για τη διευκόλυνση των ενδιαφερομένων που δεν θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τις βαθμολογίες τους στα σχολεία τους όπου θα αναρτηθούν, αύριο, οι βαθμολογίες θα αναρτηθούν και στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας αύριο το απόγευμα.

ΟΣΟΙ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΡΔΙΑΚΟΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ
Δείτε αναλυτικά στο http://ypepth.opengov.gr/panaretos/?p=1902

Παραλίγο αεροναυτικό επεισόδιο σε αποστολή έρευνας-διάσωσης στους Καλόγερους

Σκηνικό κρίσης πήγε να δημιουργηθεί στην περιοχή τωνν νήσων Καλόγερων στο Βόρειο Αιγαίο (δυτικά της Χίου), όταν κατά την εκτέλεση αποστολής έρευνας-διάσωσης (είχε προσαράξει εμπορικό σκάφος επάνω στις βραχονησίδες, υποτίθεται αλλά δεν έχει βρεθεί κάτι μέχρι στιγμής) από ελληνικά σκάφη και ελικόπτερα, η τουρκική φρεγάτα TCG F-503 Beykoz, προσπάθησε να παρεμβληθεί στα ελληνικά σκάφη...


Τουρκικά μαχητικά περιπολούσαν επάνω από την φρεγάτα ανεβάζοντας το "θερμόμετρο", όπως επίσης και ένα τουρκικό Cougar. Σημειώνεται ότι οι Καλόγεροι βρίσκονται ακριβώς επάνω στον 25ο Μεσημβρινό. Tο όλο σκηνικό "χόντραινε" αφού στην περιοχή έσπευδε η ελλληνική φρεγάτα F-455 "Σαλαμίς".

Τελικά το τουρκικό σκάφος απομακρύνθηκε πριν λίγα λεπτά και αυτή την στιγμή βρίσκονται στην περιοχή τέσσερα ελληνικά ελικόπτερα. Τώρα βρίσκεται σε απόσταση 6,5 ν.μ. νοτιοδυτικά της Χίου.

Από το ΓΕΕΘΑ μόλις στις 16.30 ανακοινώθηκε το επεισόδιο και είναι σαφές ότι αν δεν υπήρχε η αποκάλυψη από το defencenet.gr μπορεί και να μην το ανακοίνωναν καθόλου, όπως έχουν προσπαθήσει να κάνουν και στο παρελθόν με πιο χαρακτηριστική περίπτωση τα αεροναυτικά επείσόδοα την παραμονή της επίσκεψης Ερντογάν.

Η συμπεριφορά των Τούρκων δείχνει ότι είναι έτοιμοι να προκαλέσουν "θερμή" κρίση και αυτό πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα από τους Έλληνες επιτελείς. Είναι πολύ πιθανό να βρισκόμαστε αντιμέτωποι με σήμα "μαϊμού" από την "άλλη πλευρά του λόφου" που ήθελε να δοκιμάσει αντιδράσεις. Άλλωστε τόσο μεγάλη συγκέντρωση δυνάμεων σε ένα σημείο δεν είναι καθόλου συνηθσμένη.


http://www.defencenet.gr/
Συμφωνα με ασφαλης πληροφοριες του newschios μεχρι και αυτη τη στιγμη ολες οι δυναμεις του στρατου στην Χιο βρισκονται σε υψηστη ετοιμοτητα...

''ΧΑΛΚΙΝΕΣ" ΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ ΜΑΣ ΤΣΟΥΡΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΕΛΟΥ


Το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο κατέκτησε η εθνική ομάδα πόλο των γυναικών, με τις Μ.Τσουρή και Β.Μαυρέλου στη σύνθεσή της.Το εθνικό μας συγκρότημα κέρδισε στο μικρό τελικό του World League την Ρωσία με 8 - 7, στη διαδικασία των πέναλτι, και με την τερματοφύλακα Μ.Τσουρή να είναι για μια ακόμα φορά απο τις πρωταγωνίστριες του αγώνα. Εξίσου καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η και η Β.Μαυρέλου που πέτυχε μάλιστα και ένα γκολ.
αναμέτρηση κρίθηκε στα πέναλτι, καθώς η κανονική διάρκεια του αγώνα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 5-5.

Οι ελληνίδες ήταν πιο ψύχραιμες και πιό εύστοχες από τις Ρωσίδες, ενώ η τερματοφύλακας, Μαρία Τσουρή απέκρουσε δύο πέναλτι, ενώ άλλα δύο είχαν κατάληξη το δοκάρι της εστίας της και η Ελλάδα ανέβηκε στο βάθρο.

Από δύο τέρματα σημείωσαν οι Ασημάκη και Αντωνάκου, ενώ από ένα οι Λιόση, Ρουμπέση, Μανωλιουδάκη και Μαυρέλου.

Αυτό είναι το τρίτο μετάλλιο για τη χώρα μας στο World League, καθώς πριν από τα δύο χάλκινα (2007, 2010), είχε κατακτηθεί το χρυσό, το 2005 στο Κίρισι.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι ΗΠΑ (2ο συνεχόμενο και 5ο στις 7 διοργανώσεις του θεσμού -Ελλάδα και Ρωσία τα άλλα δύο-), που κέρδισαν στο μεγάλο τελικό την Αυστραλία 12-11 στα πέναλτι (7-7 ο κανονικός αγώνας).

Εως το τελος της εβδομαδας η αποφαση του δικαστηριου για την ποινη που θα επιβληθει στους 2 ειδικους Φρουρους

Η «ΩΡΑ των κατηγορουμένων» για την υπόθεση της δολοφονίας του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου πλησιάζει. Πέντε μήνες μετά την έναρξη της δίκης στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αμφισσας οι ειδικοί φρουροί Επαμεινώνδας Κορκονέας και Βασίλης Σαραλιώτης απολογούνται εντός της εβδομάδας, δίνοντας τη δική τους εκδοχή για όσα συνέβησαν το βράδυ της 6ης Δεκεμβρίου 2008 στα Εξάρχεια.
Οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής Νίκος Κωνσταντόπουλος και Ζωή Κωνσταντοπούλου στην τελευταία συνεδρίαση παρέδωσαν στο δικαστήριο έγγραφα που συνδέονται με το θύμα. Ανάμεσα σε αυτά περιλαμβάνεται η τελευταία έκθεση που είχε γράψει στο σχολείο του με θέμα «Μιλάμε διαφορετικά ανάλογα με την ηλικία, το επάγγελμα και τις κοινωνικές περιστάσεις». Σε ανύποπτο χρόνο ο Αλέξης Γρηγορόπουλος έγραφε: «Η ηλικία μας περνά από διάφορα στάδια. Τα κυριότερα είναι η παιδική ηλικία, η εφηβεία, η ενηλικίωση και μετά έπονται καριέρα, παιδιά κ.λπ. και στο τέλος γίνεσαι ηλικιωμένος. Τα παραπάνω στάδια δεν μπορεί να τα αποφύγει κανείς...».

Η «αυλαία» της πολύκροτης δίκης πάντως πέφτει χωρίς την παρουσία του βασικότερου αυτόπτη μάρτυρα, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον φίλο του Αλέξη Γρηγορόπουλου, για τον οποίο το δικαστήριο διέταξε τη βιαία προσαγωγή του αλλά εκείνος επέλεξε να μην εμφανιστεί στο ακροατήριο.
Ο βασικός κατηγορούμενος Επαμεινώνδας Κορκονέας δικάζεται- όπως είναι γνωστό- για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο, αν και ο ίδιος ισχυρίζεται ότι την ώρα που πυροβόλησε στον αέρα δεν είχε πρόθεση να αφαιρέσει τη ζωή του 15χρονου παιδιού. Το εδώλιο του κατηγορουμένου μοιράζεται με τον συνάδελφό του Βασίλη Σαραλιώτη, ο οποίος έχει παραπεμφθεί να λογοδοτήσει ως απλός συνεργός στην εγκληματική πράξη του Επαμεινώνδα Κορκονέα, αν και ο ίδιος από την πρώτη στιγμή υπερασπίζεται την αθωότητά του.
Οι κατηγορούμενοι θα προσέλθουν ελεύθεροι στο δικαστήριο, όπως άλλωστε συμβαίνει από την ημέρα της αποφυλάκισής τους μετά τη συμπλήρωση του 18μήνου (σ.σ.: ανώτερο όριο προσωρινής κράτησης), αν και τα μέτρα ασφαλείας εντός και εκτός της δικαστικής αίθουσας παραμένουν ιδιαίτερα αυξημένα για την προστασία των δύο ειδικών φρουρών.


ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΚΟΝΕΑ,Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΙΣΟΒΙΑ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ.ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ POST. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟ ΠΡΕΖΑ TV ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ... ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ...ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ,ΕΝΩ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ...ΟΠΩΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΠΟΤΕ...ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ...ΕΝΩ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ... ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ....
COPY PASTE AΠΟ ΤΟ prezatv.blogspot.com ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΕΖΑΤV ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ
ΤΟ ΝΕWSCHIOS ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!

Η τελευταια εκθεση του Αλεξανδρου Γρηγοροπουλου λιγο πριν δολοφονηθει εν ψυχρω απο τον Επ.Κορκονεα

«Η ηλικία μας περνά από διάφορα στάδια. Τα κυριότερα είναι η παιδική ηλικία, η εφηβεία, η ενηλικίωση και μετά πάνε η καριέρα, τα παιδιά κ.λπ. και στο τέλος γίνεσαι ηλικιωμένος.Τα παραπάνω στάδια δεν μπορεί να τα αποφύγει κανείς».

Ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος που δολοφονήθηκε τον άγριο Δεκέμβρη Ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος που δολοφονήθηκε τον άγριο Δεκέμβρη Στάδια ζωής που «δεν μπορεί να τα αποφύγει κανείς», έγραφε στη σχολική έκθεση... Γιατί ήταν 15 στα 16 και η ζωή ήταν δεδομένη... απλωμένη μπροστά στα πόδια τα εφηβικά.
Αγόρι άγουρο, λίγες ημέρες πριν αφήσει την τελευταία του πνοή σ' έναν πεζόδρομο των Εξαρχείων. Λαβωμένος θανάσιμα από σφαίρα αστυνομικού.
Εκθεση λιτή, λόγια εφηβικά που μετουσιώνονται σε σκέψεις και καταγράφονται ως διαπιστώσεις που χαρακτηρίζονται από ωριμότητα συγκινητική. Οπως όταν γράφει για τον «ρατσισμό που εγώ είμαι κατά, αλλά υπάρχει ως δεδομένο στη χώρα μας», όπου «άλλες δουλειές είναι σεβαστές κι άλλες στο περιθώριο. Αλλιώς μιλάμε σε ένα γραφείο κι αλλιώς στις οικοδομές».

Είναι η τελευταία έκθεση του μαθητή της Α' Λυκείου, Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, με θέμα «Μιλάμε διαφορετικά ανάλογα με την ηλικία, το επάγγελμα και τις κοινωνικές περιστάσεις».
Σφίγγει καρδιές το απόσπασμα που αναφέρεται στα στάδια της ζωής, τα οποία «δεν μπορεί να αποφύγει κανείς»... Η καίρια διαπίστωσή του για τη διαδρομή του ανθρώπινου ζην (υπάρχειν) είναι μια αλήθεια που για τον ίδιο έμεινε ανεκπλήρωτη. Η μοίρα δεν επέδωσε στον Αλέξανδρο την επιβεβαίωση.
Την έκθεση αυτή, ένα αντίγραφο από σελίδα του τετραδίου των Θρησκευτικών, όπου ο έφηβος μαθητής διαχωρίζει την πραγματική πίστη από τη λατρεία υποστηρίζοντας ότι «η πίστη είναι το τι πιστεύεις και η λατρεία είναι φανατισμός», καθώς και το σακουλάκι με την καρδούλα που βρέθηκε στην τσέπη του, αφού εκείνο το βράδυ σκόπευε να τη χαρίσει στο κορίτσι του, αλλά τον πρόλαβε η σφαίρα του Επαμ. Κορκονέα, τα παρέδωσε την περασμένη εβδομάδα η μητέρα του στους δικαστές του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αμφισσας.

* «Αυτά για μένα είναι ιερά», είπε η τραγική μητέρα, καθώς τα ενεχείρισε με χέρι τρεμάμενο στην πρόεδρο του δικαστηρίου...
Ο λόγος του δικαστηρίου
* «Εγώ πιστεύω ότι κάθε στιγμή έχει και τον δικό της λόγο», ήταν ο επίλογος της έκθεσης του Αλέξανδρου...

Της ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΚΑΤΗ
Αναδημοσιευση απο το prezatv
AN ΔΕΝ ΜΠΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΞΕΧΥΛΙΣΕΙ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ.....!!

ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΓΗ Α.Ε

Η λίστα της ξεφτίλας ενός ολόκληρου πολιτικού συστήματος και των βουλευτών μας. Διόρισαν τα παιδιά και τους συγγενείς τους στην "ΑΓΡΟΓΗ Α.Ε" και διαμαρτύρονται που θα απολυθούν! Όταν τα γράφαμε μας έστελνε διάψευση ο Σ.Χατζηγάκης!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

Βεργίνη Σοφία, κόρη του βουλευτή της ΝΔ
*

Τσιαρτσώνη Θεανώ, κόρη του πρώην υπουργού Μακεδονίας-Θράκης
*
Σκιαδάς Χρήστος, γιός του γ.γ. Του Υπουργείου Γεωργικής Ανάπτυξης
*
Χαλκίδη Βασιλική, κόρη του βουλευτή Ημαθίας της ΝΔ
*
Πικιάρης Ιωάννης, ανιψιός του κ. Μαγγίνα
*
Σουφλιά Βαϊτσα και Σουφλιάς Κων/νος, ανίψια του πρώην Υπουργού ΠΕΧΩΔΕ
*

Τρίκας Γεώργιος, “οδηγός του κ.Χατζηγάκη, γυμναστής και εισαγωγέας καφέ, έγινε αμέσως διευθυντής μόλις προσελήφθη”
*
Παταβούκα Αργυρώ, κουμπάρα του κ.Χατζηγάκη
*
Αδάμος Φώτης, ιδιοκτήτης του μπαρ “Μπακαρά” στα Τρίκαλα, κομματάρχης του κυρίου Χατζηγάκη. “Σημειωτέον,πληρώνεται γιατί έχει σταλεί στην Κρήτη από την “ΑΓΡΟΓΗ”, ενώ το μπαρ είναι ανοιχτό και τον έχουν δει στο μπαρ, είναι εκεί κάθε βράδυ”, είπε ο κ.Παγκαλος
*

Σταμέλος Κων/νος, στέλεχος του κ.Μπασιάκου
*

Κόπανου Χριστίνα, κόρη της ιδιαιτέρας γραμματέως του κ.Χατζηγάκη
*

Χαλβατζή Θεοπούλα, αδελφή του διευθυντή του γραφείο του κ.Στυλιανίδη
*

Σπαθή Χριστίνα, κόρη του κ.Σπαθή δασολόγου, εμπειρογνώμονα, κομματικού στελέχους σήμερα στη Ρηγίλλης.

Πνιγηκε 64χρονος στην παραλια της Αγ.Φψτιας στην Χιο

Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε 64χρονος,από την παραλια της Αγ.Φωτιας αμεσως μεταφερθηκε με ασθενοφορο του ΕΚΑΒ στο Νομαρχιακο Νοσοκομειο Χιου ''Σκυλιτσειο" οπου απλα διαπιστωθηκε ο θανατος του.ενω παραγγέλθηκε νεκροψία - νεκροτομη για να εξακριβωθουν τα ακριβη αιτια του θανατου του.