Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

10 λογοι που αγαπαμε τον Οτο


1. Μάς απέδειξε πως όταν δε διαβάζουμε ελληνικές εφημερίδες και δεν παρακολουθούμε τηλε-παράθυρα, μπορούμε να κάνουμε θαύματα.

2. Μάς απέδειξε πως το… Αλτσχάιμερ του, είναι πιο αποδοτικό από τη μ@λακία που μας δέρνει.

3. Μάς απέδειξε πως δεν έκανε και τόσο λάθος που επέλεγε πάντα υπερήλικες... (ποδοσφαιρικά) παίχτες. Το τελευταίο γκολ επί εποχής Ρεχάγκελ, το δεχτήκαμε από 37χρονο (Παλέρμο).

4. Θα καταλάβουμε την αξία του, όταν σε καμιά εκατοστή χρόνια, θα πραγματοποιηθεί δεξίωση γάμου στο μνημείο που θα στήσουμε προς τιμήν του.

5. Αν τον ξεχάσουμε εμείς, δεν πειράζει. Θα τον θυμάται ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

6. Επί Ρεχάγκελ, είχαμε την ευκαιρία να δούμε διάφορους φωστήρες να ταπεινώνονται, κάθε φορά που ο Ότο έκανε πάλι το θαύμα του. Γιακουμάτε ακούς;

7. Χάρη στον Ότο, έμαθαν και οι γυναίκες λίγη μπάλα και δεν γινόταν της Κορέας, κάθε φορά που καθόμασταν στο σαλόνι να δούμε το «πειρατικό».

8. Και τι έγινε που τόσα χρόνια παίζουμε «βρώμικα»; Σάμπως θα μας στείλει κανείς σε εξεταστική;

9. Όσοι δεν τον γουστάρετε, να θυμάστε το ρητό: «Αγάπα το φίλο σου, με τα ελαττώματά του». Ο Ότο το τηρεί στο έπακρο, γι’αυτό και δε σας κρατάει κακία.

10. Επειδή μία εικόνα είναι… μία λέξη (που κάνει για χίλιες).




http://www.mediasoup.gr/node/14269

Τα κομματα για την τρομοκρατικη επιθεση!!

"Το ΚΚΕ καταδικάζει αυτή τη βομβιστική ενέργεια που στοίχισε τη ζωή σε έναν άνθρωπο. Είναι μια άκρως ύποπτη ενέργεια που δημιουργεί πολλά ερωτήματα. Αυτού του είδους οι ενέργειες προσφέρονται αντικειμενικά για αξιοποίηση από τις δυνάμεις...

...εκείνες που πασχίζουν να συκοφαντήσουν, τρομοκρατήσουν και καταστείλουν εργατικό λαϊκό κίνημα που αντιπαλεύει το βάρβαρο μνημόνιο και συνολικά την πολιτική που οδηγεί το λαό στην πτώχευση", αναφέρεται σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για την έκρηξη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

"Το ΚΚΕ καλεί το εργατικό λαϊκό κίνημα και το λαό σε επαγρύπνηση και εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του θύματος"
........................................................................................................................................................
ΠΑΣΟΚ: Η βόμβα είχε στόχο το δημοκρατικό πολίτευμα

Ο Σωκράτης Ξυνίδης, Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, για τη δολοφονία του Υπασπιστή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η αποψινή τρομοκρατική, δολοφονική επίθεση στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη δεν είχε στόχο μόνο τον Υπουργό, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, και τους συνεργάτες του. Οι δολοφόνοι είχαν στόχο αθώες ανθρώπινες ζωές για να προκαλέσουν πανικό, να τρομοκρατήσουν την κοινωνία και να πλήξουν τους δημοκρατικούς θεσμούς.

Η βόμβα των τρομοκρατών στόχο είχε το ίδιο το δημοκρατικό πολίτευμα. Οι αδίστακτοι εκτελεστές αυτής της επίθεσης πρέπει να γνωρίζουν ότι απέναντι τους έχουν όλους τους πολίτες, όλες τις κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις.

Πρέπει να γνωρίζουν ότι πολύ σύντομα θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη για να λογοδοτήσουν και να αναλάβουν την ευθύνη των δολοφονικών τους πράξεων। Όλοι εμείς στο ΠΑΣΟΚ καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε τρομοκρατική ενέργεια και εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στους οικείους του άτυχου αξιωματικού που έπεσε στο καθήκον».
....................................................................................................................................................................
«Μας προκαλεί μεγάλη θλίψη ο θάνατος από τρομοκρατικό χτύπημα ενός αξιόλογου αξιωματικού της Ελληνικής Αστυνομίας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΛΑΟΣ, σχετικά με την έκρηξη που σημειώθηκε νωρίτερα στο γραφείο του υπασπιστή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη.

«Ταυτοχρόνως, μας δημιουργούνται έντονα ερωτηματικά για την αποτελεσματικότητα του Υπουργείου. Όταν οι τρομοκράτες μπορούν να χτυπούν μέσα στο Γραφείο του ίδιου του Υπουργού, πως μπορεί ο πολίτης να αισθάνεται ασφαλής στη γειτονιά του ή στο σπίτι του;», συμπληρώνει στην ανακοίνωσή του ο ΛΑΟΣ.
....................................................................................................................................
Από την πλευρά του, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει σε ανακοίνωσή του: «Πρόκειται για μια ενέργεια που δεν μπορεί παρά να καταδικαστεί απερίφραστα. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει το δικό του πλαίσιο αξιών που δεν συμβιβάζεται με τη βία, πολύ περισσότερο όταν αυτή αφαιρεί ανθρώπινη ζωή (...) Εκφράζουμε τα βαθιά συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του θύματος».
...................................................................................................................................
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΑΝΕ & Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ।ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ
Τον αποτροπιασμό του για την αιματηρή επίθεση στο κτίριο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας.

«Με αισθήματα οργής και βαθιάς οδύνης θέλω να εκφράσω τη συμπαράστασή μου στους οικείους του Γιώργου Βασιλάκη. Η ελληνική πολιτεία θα είναι δίπλα τους. Είμαι βέβαιος ότι η δολοφονία αυτή δεν θα μείνει ατιμώρητη. Για να δικαιωθεί ο νεκρός και η δημοκρατία μας»,

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ!



ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ www.zougla.gr


ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ-ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ

ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ Ο ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ.
ΜΑΛΛΟΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΑΙ ΥΠΗΡΧΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ.
ΤΟ ΔΕΜΑ ΠΗΓΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΚΟΥΡΙΕΡ!!!
ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ Ο ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝ..... ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ...
Η ΒΟΜΒΑ ΕΣΚΑΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ॥,, ΜΗΠΩΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΥΡΙΟΙ... ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΥΡΙΟ ΝΕΟΙ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟΙ॥ΚΑΜΕΡΕΣ ΠΑΝΤΟΥ॥ΕΛΕΓΧΟΙ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΔΗΛΩΣΕ μια ακόμα φορά ότι δεν φοβόμαστε και δεν τρομοκρατούμαστε ΝΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΖΗΤΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ!!

Απευθείας σύνδεση με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=55287

Ένας νεκρός από έκρηξη στο υπουργείου Προστασίας του Πολίτη

εκρός σύμφωνα με πληροφορίες είναι ο υπασπιστής του υπουργού προστασίας του πολίτη, Γιώργος Βασιλάκης, από την έκρηξη που σημειώθηκε στον 7ο όροφο του υπουργείου λίγο μετά τις 20:00। Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για πακέτο που εξερράγη την ώρα που το άνοιξαν। επισης συμφωνα παντα με πληροφοριες υπαρχει και ενας τραυματιας

ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Έκρηξη στον 7ο όροφο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη σημειώθηκε λίγο μετά τις 20:00 στο γραφείο του υπασπιστή του υπουργού, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, συμφωνα με πληροφοριες εχουμε τραυματιες καθως προκειται για παγιδευμενο κουτι που μολις το ανοιξαν εσκασε! Η εκρηξη εγινε στο ιδιο οροφο που στεγαζεται το γραφειο του υπουργου προστασιας του πολιτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη αλλα στην αλλη μερια του οροφου αγνωστο αν ο υπουργος ηταν εκει!!!
ΣΤΟΧΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ!! Συμφωνα με πληροφοριες εχουμε 2 τραυματιες 1 σοβαρα και 1 ελαφρα

7 Ιουλιου τα αποτελεσματα των πανελλαδικων εξετασεων!

Στις 7 Ιουλίου αναμένεται να ανακοινωθούν στα Λύκεια της χώρας οι βαθμοί των υποψηφίων που συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις, όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο του υφυπουργού Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων, Γιάννη Πανάρετου.
Σύμφωνα με τον υφυπουργό, η διαδικασία της βαθμολόγησης των γραπτών των υποψηφίων θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Ιουνίου.. Οσο αφορα τα μηχανογραφικα οι αιτησεις μαλλον θα ξεκινησουν 12/7...ενω συμφωνα με το υπουργειου οι βασεις θα ανακοινωθουν 25-28 Αυγουστου....

Παρουσιαση ημερολογιου Μεστα 2010-2011

Το Σαββατο 26 Ιουνιου στο βιβλιοπωλείο Πυξίδα στις 11 πμ θα πραγματοποιηθεί παρουσιάση του ημερολογιου
"Μεστά 2010-2011"

παρουσιαζει ο κ. Γιαννης Κολιαρος


Σας περιμένουμε
Καλλιόπη Αργυρούδη και Ελένη Αργυρούδη

Για την πρόσκληση->
http://img85.imageshack.us/img85/9696/mestau.jpg" width="600" height="300" />

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου για τη βρώμικη επίθεση κατά του ΚΚΕ

Οι εργαζόμενοι πρέπει να βγάλουν συμπεράσματα για την τρομοκρατική και συκοφαντική επίθεση που εξαπέλυσαν κατά του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ η κυβέρνηση με το συνεταίρο της ΛΑΟΣ, η ΝΔ και τα ΜΜΕ της πλουτοκρατίας, με αφορμή την απεργία στο λιμάνι. Οι συκοφαντίες και οι απειλές στρέφονται κατά των εργαζομένων, για να αποδεχτεί το Μνημόνιο.

Θέλουν να έχει ο λαός το κεφάλι κάτω. Να σέρνεται υπακούοντας στις στημένες αποφάσεις των δικαστηρίων, που βγάζουν όλες τις απεργίες παράνομες και καταχρηστικές, κάθε αγώνα που τους βάζει εμπόδιο στην επιδίωξη να πληρώσουν οι εργαζόμενοι τα δεινά της κρίσης.

Τη ζωή του λαού διαλύουν τα αλλεπάλληλα κύματα της αντιλαϊκής επίθεσης και όχι οι απεργίες των εργαζομένων, ούτε το ΚΚΕ, όπως ισχυρίζονται προκλητικά η κυβέρνηση και τα παπαγαλάκια της πλουτοκρατίας στα ΜΜΕ, που βάλθηκαν να τσακίσουν το δικαίωμα των εργαζομένων να απεργούν.

Δεν υπάρχει απεργία και κινητοποίηση κατά του κεφαλαίου που να μην επιφέρει και κάποιες συνέπειες και σε κάποια τμήματα του λαού, όμως αυτές είναι προσωρινές. Μόνιμες θα είναι όμως οι μαύρες μέρες αν ο λαός σκύψει το κεφάλι.

Πρέπει να αφήσει αδιάφορο όλο το λαό η γνώμη που έχουν για το λαϊκό κίνημα στην Ελλάδα οι εκπρόσωποι των ευρωπαϊκών μονοπωλίων. Οι απεργιακοί αγώνες είναι τιμή της εργατικής τάξης και έτσι την βλέπουν εκατομμύρια εργαζόμενοι στην Ευρώπη.

Η βρώμικη επίθεση δεν θα περάσει. Όποιο μέσο και αν χρησιμοποιήσουν δεν πρόκειται να κάμψουν το Κόμμα μας, δεν πρόκειται να κάμψουν τις χιλιάδες των εργαζομένων που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ. Οι μηνύσεις εναντίον συνδικαλιστικών στελεχών των ναυτεργατών μόνο δύναμη μας προσθέτουν, μόνο αγανάκτηση προσθέτουν στους εργαζόμενους που υποφέρουν.

Το ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους να απαντήσουν με ξεσηκωμό υπεράσπισης της ζωής τους. Η επίθεση κατά του ΚΚΕ είναι επίθεση εναντίον των δικαιωμάτων τους.

ΣΤΙΣ 29 ΙΟΥΝΗ – ΌΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ,ΌΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

Εργαζόμενες-Εργαζόμενοι

Άνεργοι –Συνταξιούχοι-Νέοι και Νέες


ΣΤΙΣ 29 ΙΟΥΝΗ – ΌΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΌΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ


ΌΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ-

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ 11Π.Μ


Τα μέτρα που παίρνονται στη χώρα μας, σε όλες τις χώρες της ευρωζώνης και σε όλες τις καπιταλιστικές χώρες επιβεβαιώνουν την εκτίμηση του ΠΑΜΕ ότι είναι σε εξέλιξη μια βαθιά ολόπλευρη καπιταλιστική κρίση.


Μια κρίση που τη γέννησε η αναρχία της καπιταλιστικής παραγωγής, τα τεράστια καπιταλιστικά υπερκέρδη. Επιδιώκουν να τα διαφυλάξουν και για να δημιουργήσουν όρους ακόμα μεγαλύτερης κερδοφορίας τα επόμενα χρόνια.


Ισοπεδώνουν κάθε εργασιακό, ασφαλιστικό, συνταξιοδοτικό και κοινωνικό μας δικαίωμα. Το ίδιο κάνουν σε κάθε ευρωπαϊκή χώρα. Το ίδιο κάνει και στην Ελλάδα η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ σε συμμαχία με το ΛΑΟΣ και την ουσιαστική στήριξη της Ν.Δ.


Μετατρέπουν σε Γολγοθά τις ζωές τις δικές μας και των παιδιών μας με τα μέτρα που παίρνουν σήμερα και τα αλλεπάλληλα πακέτα μέτρων που ετοιμάζονται να πάρουν τους επόμενος μήνες για να χορτάσουν τον καπιταλιστικό μινώταυρο. Αυτή τη νομιμότητα μας καλούν να αποδεχθούμε και να προσκυνήσουμε.


Υποτιμούν και προσβάλλουν τη νοημοσύνη μας προσπαθώντας να μας πείσουν ότι τα μέτρα είναι μεν επώδυνα, αλλά είναι αναγκαία, ότι θα σώσουν την πατρίδα από τη χρεοκοπία, ότι και αυτοί πονάνε που παίρνουν τέτοια βάρβαρα μέτρα. Δεν είναι απλά ψεύτες. Είναι επικίνδυνοι για την εργατική τάξη. Είναι αδίστακτοι υπηρέτες των συμφερόντων μια χούφτας παρασίτων, μιας ελάχιστης πλουτοκρατικής ολιγαρχίας.

ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ

Υπολογίζουν ότι επειδή έχουν την πλειοψηφία στη ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ και σε αρκετές μεγάλες ομοσπονδίες και εργατικά κέντρα με συνδικαλιστές που προσκυνάνε τον ίδιο θεό (το κεφάλαιο, την ανταγωνιστικότητα και την κερδοφορία του) ότι θα τα καταφέρουν να μας κάνουν και εμάς και τα παιδιά μας φτηνά εργαλεία για τις μηχανές των καπιταλιστών.


Υπολογίζουν ότι επειδή η συντριπτική πλειοψηφία των Μ.Μ.Ε ανήκει σε αυτούς που ξεζουμίζουν το λαό ότι θα καταφέρουν οι εργαζόμενοι να θεωρούν καλό και εθνικό ότι συμφέρει τη δική τους τσέπη.


Λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο. Χωρίς όλους εμάς και την απόφασή μας να υπερασπίσουμε τη ζωή μας και το μέλλον των παιδιών μας. Χωρίς το ΠΑΜΕ που δεν μπορούν ούτε να το βάλουν στο χέρι, ούτε να το σταματήσουν, να περιορίσουν τη δράση του για αυτό και έχουν λυσσάξει εναντίων του με τόνους συκοφαντίες και λάσπης με ενεργοποίηση κρυφών και φανερών κρατικών και παρακρατικών μηχανισμών


ΌΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ –

ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ


Όλοι με το ΠΑΜΕ για να πάρουν το μήνυμα ότι θα πληρώσουν σκληρά ακόμα και αν προσωρινά καταφέρουν να περάσουν τα αντιλαϊκά τους μέτρα.

Τα πρώτα βήματα έγιναν. Οι αγώνες χάρις στη δράση του ΠΑΜΕ αντί να αποκλιμακώνονται, θεριεύουν. Το μέτωπο εργατών - φτωχών αγροτών - αυτοαπασχολούμενων και μικροβιοτεχνών και εμπόρων ενάντια στα μονοπώλια και στους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς που μας καταδυναστεύουν θα το χτίσουμε.

Θα το χτίζουμε και θα το δυναμώνουμε κάθε μέρα εγκαταλείποντας και αποδυναμώνοντας τα κόμματα του κεφαλαίου και των ευρομονοδρόμων για να διεκδικήσουμε μια αξιοπρεπή ζωή με δικαιώματα, για να απαλλάξουμε τον τόπο από το ζυγό των μονοπωλίων. Για να διεκδικήσουμε αλλαγή τάξης στην εξουσία.


Για αυτό τρέμουν, για αυτό φοβούνται. Γιατί οι αγώνες μας έχουν αποτελέσματα, έχουν προοπτική.


ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΌΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ-

ΚΑΜΙΑ ΘΥΣΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΗ Η ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ

Η ΑΠΟΛΥΤΗ σταρ... στην ΧΙο!!!


Κυριες & κυριοι ειναι αληθεια η απολυτη εθνικη σταρ η Τζουλια Αλεξανδρατου ερχεται στην Χιο στο AVENUE στην παραλια της Χιου..
Παρασκευή, 2 Ιουλίου 2010 στις 11:00 μ।μ।

''Αδηλωτα'' ४ εκατομμυρια καρτοκινητα

"Χωρίς ταυτότητα παραμένουν 4 εκατομμύρια καρτοκινητά ένα μήνα πριν την εκπνοή της προθεσμίας για την ταυτοποίηση των συνδέσεων καρτοκινητής.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις της Ένωσης Εταιρειών Κινητής Τηλεφωνίας που βασίστηκαν στα στοιχεία των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, μέχρι σήμερα από το σύνολο των σχεδόν 12 εκατομμυρίων συνδέσεων καρτοκινητής έχει...ταυτοποιηθεί μόνο το 65% των καρτοκινητών, δηλαδή 7,8 εκατομμύρια.

Η ΕΕΚΤ πάντως εκτιμά ότι όσο πλησιάζει το τέλος της προθεσμίας όλο και περισσότεροι καταναλωτές θα ταυτοποιούν τα κινητά τους και σε αυτό βοηθούν και οι προσφορές με διαγωνισμούς και δώρα που κάνουν οι εταιρείες.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η ΕΕΚΤ υπενθυμίζει ότι από 1η Αυγούστου όσα καρτοκινητά δεν έχουν δηλωθεί θα διακοπούν ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα ταυτοποίησης και μετά τη διακοπή.

Στο παρακατω συνδεσμο δειτε on -line την κινηση των πλοιων

http://www.marinetraffic.com/ais/gr/default.aspx?level0=100

Η Αλεκα Παπαρηγα σχετικα με την κατασταση στο Λιμανι του Πειραια!

«Επειδή παρακολούθησα 2 - 3 κανάλια, υπήρχε κόσμος αγανακτισμένος, γιατί μέχρι σήμερα το πρωί οι εταιρείες τον διαβεβαίωναν ότι τα πλοία θα ξεκινήσουν, ενώ η απεργία ήταν γνωστή και ήταν γνωστή και η απόφαση των ναυτεργατών ότι δεν θα πειθαρχήσουν στην απόφαση του δικαστηρίου.
Ποιοί ήταν αυτοί μέσα στα καράβια; Άνθρωποι που μπορεί αύριο να μείνουν άνεργοι, άνθρωποι που θα τους κοπεί το δώρο Χριστουγέννων και το δώρο Πάσχα. Αυτοί που πήγαν με το πλοίο στη μεγάλη τους πλειοψηφία ήταν άνθρωποι που είχαν κοινά συμφέροντα με τους ναυτεργάτες. Προσωπικά ,από τα στιγμιότυπα που είδα, δεν διαπίστωσα ούτε έκρυθμη κατάσταση, ούτε διαμαρτυρία, ούτε προσπάθεια των επιβατών να έρθουν σε αντιπαράθεση με τους ναυτεργάτες. Στεναχωρημένοι ήταν βεβαίως, γιατί την τελευταία στιγμή έμαθαν ότι δεν μπορούσαν να φύγουν, αλλά αύριο τα καράβια θα λειτουργήσουν πάλι».