Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΩΝ BLOG sonxiou.blogspot.com & του newschios.blogspot.com

Oπως γνωριζετε και τα δυο blog sonxiou.blogspot.com & το newschios.blogspot.com βρισκονται υπο την φροντιδα του Συλλογου Οπαδων Νυχτερινης Χιου.Ετσι ο ατυπος Σ.Ο.Ν.Χ αποφασισε την Τριτη 29/6/2010 ημερα της παννελαδικης πανεργατικης απεργιας να αναστειλει απο τις 00:00 της Τριτης μεχρι της 00:01 της Τεταρτης να αναστειλει την ενημερωση σας και απο τα δυο blog! Συμμετεχοντας στην απεργια διπλα στους εργαζομενους γονεις και φωναζοντας το αυνοητο ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ.
ΔΕΝ ειμαστε ακομα εργαζομενοι, θελουμε και το κανουμε, απεργουμε γιατι ισοπεδωνουν τις τσεπες των γονιων μας και των παππουδων μας, γιατι μας οδηγουν στην μεταναστευση, στην ανεργια γιατι αυριο θα δουλευουμε σαν σκλαβοι και θα παιρνουμε επιδοματα οχι μισθους!
Γι αυτο αυριο αποφασισαμε να μην ανεβασουμε καμια αναρτηση!
ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ! ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ! ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΟΣΟΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ! ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ!

Υ.Γ. ΤΟ Βlog αυριο θα σας ενημερωνει ΜΟΝΟ για την πορειες σε ολη την Ελλαδα! γιατι δεν θα κρυφτει η αυριανη λαοθαλλασσα οπως εσκεμενα κανει η πουλημενη ΕΣΗΕΑ!
ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΩΝ BLOG!
ENHMEΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 29/6/2010 ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΝΝΕΛΑΔΙΚΗΣ-ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΟ blog ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΘΩΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ...!! ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ & ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
ΤΟ BLOG ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑ...

Καταγγελία ΠΑΜΕ για εμπρηστική επίθεση κατά στελέχους του

Επίθεση με γκαζάκια δέχτηκε στην οικία του, τα ξημερώματα της Δευτέρας, το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ, Σωτήρης Ζαριανόπουλος.

Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ αναφέρει, ότι «η επίθεση αυτή εντάσσεται στο γενικότερο κλίμα που διαμορφώνεται ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα και στόχο έχει το λαϊκό κίνημα και το ΠΑΜΕ. Φερέφωνα της εργοδοσίας και των εφοπλιστών, ορισμένοι μεγαλοδημοσιογραφοι και ανώνυμα blogs, στοχοποιούν και επιτίθενται στο ΠΑΜΕ με κάθε τρόπο. Έφτασαν στο σημείο στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” να κυκλώσουν σε φωτογραφία και να στοχοποιήσουν με ασφαλίτικη τακτική στελέχη του ΠΑΜΕ, από την τελευταία απεργιακή συγκέντρωση στο λιμάνι του Πειραιά.

Σε μια περίοδο που οι αγώνες της εργατικής τάξης οξύνονται και δυναμώνουν, είναι πάρα πολλοί οι φανεροί και σκοτεινοί κύκλοι που κινητοποιούνται ώστε να καμφθεί η αγωνιστική διάθεση απέναντι στα μέτρα και τις πολιτικές που επιβάλλει η κυβέρνηση, η Ευρωπαϊκή Ένωση και η εργοδοσία.

Γνωρίζουμε ότι η δράση και η φωνή του ΠΑΜΕ τους ενοχλούν. Κάνουμε ξεκάθαρο προς κάθε κατεύθυνση πως τέτοιες επιθέσεις και ενέργειες δε μας τρομοκρατούν, δε μας φοβίζουν. Θα συνεχίσουμε ανυποχώρητα και με ένταση την πάλη απέναντι στην επίθεση που δέχεται η εργατική τάξη και τα άλλα λαϊκά στρώματα, ώστε ο λαός, με μαζικούς όρους, να αντιδράσει στις αρνητικές εξελίξεις που έρχονται.

Απέναντι σε τέτοια φαινόμενα, η πιο καλή απάντηση είναι η μαζική, μαχητική και αποφασιστική συμμετοχή όλων των εργαζόμενων και της νεολαίας, στις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ στις 29/6, σε όλη τη χώρα. Στην Αθήνα στο Σύνταγμα στις 11 το πρωϊ», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΚΚΕ: ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

Σφοδρή επίθεση εναντίον των δικαστικών λειτουργών αλλά και κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε σήμερα το ΚΚΕ, μετά την απόφαση της Δικαιοσύνης να κρίνει παράνομη την απεργία των ναυτεργατών στο λιμάνι του Πειραιά.

«Τα δικαστήρια για άλλη μια φορά τάσσονται απροκάλυπτα στην υπηρεσία των εφοπλιστών και των μεγαλεμπόρων. Έβγαλαν και πάλι παράνομη την απεργία των ναυτεργατικών σωματείων που συμμετέχουν στην γενική πανελλαδική απεργία, την οποία έχουν προκηρύξει εκτός από το ΠΑΜΕ η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ και το Εργατικό Κέντρο Πειραιά. Η κυβέρνηση είναι συνυπεύθυνη και υπόλογη», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.

Παράλληλα, ο Περισσός επικρίνει τους δικαστές, λέγοντας ότι «προκαλούν βάναυσα και καταπατούν τα στοιχειώδη δικαιώματα όπως είναι το δικαίωμα στην απεργία. Κάθε τίμιος άνθρωπος δεν πρέπει να συμβιβαστεί με το καθεστώς αυθαιρεσίας που επιχειρείται να επιβληθεί».

ΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΞΗΠΥΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΦΟΠ-ΛΗΣΤΩΝ...ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ!!!

Παράνομη κήρυξε το Πρωτοδικείο Πειραιά την απεργία που έχουν κηρύξει για την Τρίτη τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ και Στεφενσον, κάνοντας δεκτή την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχε υποβάλει το πρωί η Ένωση Επιχειρήσεων Ναυτιλίας.

Η Ένωση θα στείλει εξώδικο προς το Λιμενικό Σώμα και τον ΟΛΠ προκειμένου να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να λειτουργήσει ομαλά το λιμάνι.

ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΞΗΠΥΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΦΟΠ-ΛΗΣΤΩΝ...ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ!!!