Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

OXI στα θρησκευτικα συμβολα απο τον ΣΥΡΙΖΑ


Εξηγήσεις από το υπουργείο Εξωτερικών ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ για την επίσημη παρέμβαση της Ελλάδας υπέρ της Ιταλίας στο ζήτημα των θρησκευτικών συμβόλων στα σχολεία. Η ιταλική κυβέρνηση άσκησε έφεση στην απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που απαγορεύει την παρουσία του σταυρού στις σχολικές αίθουσες...



...Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί το υπουργείο Εξωτερικών να δώσει εξηγήσεις για την ελληνική παρέμβαση υπέρ της Ιταλίας στο Τμήμα Ευρείας Σύνθεσης του ΕΔΑΔ, τονίζοντας ότι έρχεται σε κατάφωρη αντίθεση με παλαιότερες τοποθετήσεις του Γ.Παπανδρέου και του υπουργού Δικαιοσύνης Χ.Καστανίδη.

«Η ενέργεια αυτή φανερώνει τη συντηρητική αναδίπλωση της ελληνικής κυβέρνησης σε θέματα προστασίας ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ατομικών ελευθεριών» αναφέρεται η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.
Επίσης, η Επιτροπή Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ καλεί την υπουργό Παιδείας να ασχοληθεί με το θέμα που έχει προκύψει, τόσο σε σχέση με αιτήματα γονέων για απομάκρυνση θρησκευτικών συμβόλων από τα δημόσια σχολεία, όσο και σε σχέση με την εγκύκλιο που επαναφέρει το ζήτημα της αναγραφής του θρησκεύματος στα απολυτήρια κατά παράβαση της αρχής της θρησκευτικής ουδετερότητας και της προστασίας της θρησκευτικής ελευθερίας».

ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΜΕ 9 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ..ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ..ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΧΙΟ!

Λουκέτο στην εφημερίδα "Δημοκρατική" με εννέα απολύσεις. Δεν καταβλήθηκαν δεδουλευμένα πολλών μηνών , ούτε και αποζημιώσεις. Μεταξύ τους και ο σύζυγος της δημοσιογράφου που έμεινε ανάπηρη μετά την επίθεση σεκιουριτά στη ΔΕΗ. Απόλυση καμεραμαν στην τηλεόραση Αλήθεια και μειώσεις μισθών 12,5% σε επτά άτομα υπό τον απειλή απολύσεων. Απόλυση στην εφημερία "Πολίτης" και μειώσεις μισθών σε τρία άτομα απο 200 ευρω

ATHENS INDYMEDIA

Ο ΑΝΘΙΜΟΣ ΕΔΙΩΞΕ ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΛΑΜΑ...ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΕΙΝΟ ΕΚΛΑΙΓΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ!!! ---ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!

Αυτο ειναι το πραγματικο προσωπο της ρασοφορας τσουλας της Ορθοδοξιας,του χουντικου αποβρασματος της Θεσσαλονικης,του ανθρωπου που επι Δικτατοριας αποτελουσε το γιουσουφακι του Παπαδοπουλου,κρατώντας του δισκους σε εγκαίνια...

Αυτο ειναι το πραγματικο προσωπο του Μητροπολιτη Θεσσαλονικης Ανθιμου,ο οποιος για ακομη μια φορα απεδειξε τα πραγματικα του αισθηματα για τους πιστους και τα παιδια,οι οποιοι πηγαν να εκκλησιαστουν σημερα Κυριακη...

"Αφιέρωσε" για ακόμη μία Κυριακή ο Μητροπολίτης Θεσσαλόνίκης Άνθιμος, όταν κατά τη διάρκεια του κηρύγματος στον ιερό ναό Γρηγορίου του Παλαμά, έκανε παρατήρηση σε μία μητέρα επειδή το παιδί της έκλαιγε


την ώρα που εκείνος απευθυνόταν στο ποίμνιό του για την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα. "Δεν το καταλαβαίνετε; Δεν μπορούμε έτσι πάρτε το από εδώ και φέρτε το μετά, ξέρετε κάθε Κυριακή έχουμε κήρυγμα και μας ακούει όλη η Ελλάδα!" είπε με επιτακτικό ύφος στην μητέρα που περίμενε στην ουρά για τη θεία κοινωνία. Εκείνη φυσικά κατέβασε το κεφάλι και προσπάθησε να ηρεμήσει το αγοράκι. Αγχώθηκε φαίνεται ο Παναγιώτατος μήπως το κλάμα του μωρού περνούσε στο μικρόφωνο και κάλυπτε τη δική του φωνή. Άλλωστε έχει άποψη για όλα και κάθε Κυριακή θέλουμε δε θέλουμε πρέπει να τον βλέπουμε από το κρατικό κανάλι της ΕΡΤ3.


Και εμεις ρωταμε...αυτους τους τροπους συμπεροιφορας του εμαθαν τα Ευαγγελια τα οποια ασπαζεται και υπηρετει;;;

Αυτα του εμαθε η Χριστιανικη πιστη;;;Να συμπεριφερεται με τετοιους τροπους στους πιστους;;;Ειχε διωξει ποτε ο Ιησου Χριστος κοσμο απο την εκκλησια επειδη εκαναν φασαρια;;;Αναφερουν κατι τετοιο οι γραφες;;;

Ή μηπως αναφερουν πως οι παπαδες πρεπει να εχουν καθιερωμενο κήρυγμα καθε Κυριακη για τρεχοντα ζητηματα της επικαιροτητας τα οποια θα καλυπτονται απο δημοσιογραφικα συνεργεία;;; Θα το πουμε για ακομη μια φορα και ας ελπισουμε να εισακουστουμε στην Ιερα Συνοδο ή εστω καπου στους κολπους της Ελληνικης Ορθοδοξης Εκκλησιας...


Παπαδες σαν τον Ανθιμο αποτελουν οχι μονο πληγη για την Ορθοδοξη Ελληνικη Εκκλησια,αλλα ντροπη και καρκινωμα και μαλιστα κακόηθες.

Συμπεριφορες σαν τις παραπανω,οχι μονο δεν ταιριαζουν σε εναν ανθρωπο της εκκλησιας αλλα πρεπει να αποτελουν και παραδειγμα προς αποφυγη.

Ο Ανθιμος δεν ειναι η πρωτη φορα που προκαλει με το λογο του...

Πρεπει επιτελους να μπει ενα τελος σε αυτη τη τραγικη φαρσα.

TO KEIMENO EINAI ANAΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ prezatv.blogspot.com

Τραγωδία με ένα νεκρό στην Μυτιληνη!!

Απίστευτη τραγωδία χτες το βράδυ ανοικτά της Μυτιλήνης !!!
Σύμφωνα με τις πρώτες δημοσιογραφικές πληροφορίες, μία μικρή ταχύπλοη βάρκα την οποία οδηγούσε ο Άρης Κούμπας ξεκίνησε την διαδικασία επιστροφής του από το ψάρεμα.
Μόλις ανέπτυξε ταχύτητα αντιλήφθηκε ξαφνικά μπροστά του σε μικρή απόσταση το πλωτό σκάφος του Λιμεναρχείου Μυτιλήνης.
Και τα δύο σκάφη έκαναν αμέσως ελιγμούς για να αποφύγουν τη σύγκρουση.
Κατά την διάρκεια των ελιγμών ο οδηγός της βάρκας σύμφωνα πάντα με τα πρώτα στοιχεία έπεσε στη θάλασσα ενώ η βάρκα του η οποία συνέχισε να λειτουργεί βγήκε με ταχύτητα στη ακτή κοντά στην περιοχή του «Ιστορικού».
Αμέσως σήμανε συναγερμός για τον εντοπισμό του άτυχου ψαρά.
Όλη τη νύχτα σκάφη του Λιμενικού αλλά και σκάφη ιδιωτών «χτένιζαν» την περιοχή χωρίς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα.
Τελικά, σήμερα τις πρώτες πρωϊνές ώρες κοντά στην περιοχή του «Ξενία» εκβράσθηκε η σορός του άτυχου Κούμπα.
Διεξάγονται έρευνες για την εξακρίβωση των στοιχείων που οδήγησαν στην τραγωδια.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το τραγικό συμβάν.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες το πλωτό σκάφος του Λιμενικού ερχόταν από τη Χίο όπου είχε πάει με διατεταγμένη αποστολή.
Στην επιστροφή και λίγο πριν προσεγγίσει το λιμάνι της Μυτιλήνης είδε ξαφνικά την ταχύπλοη βάρκα να κινείται με ταχύτητα και να κάνει περίεργους ελιγμούς.
Ο καπετάνιος του σκάφους δεν είδε στη θέση του οδηγού κάποιον και κατάλαβε ότι κάτι συμβαίνει.
Αμέσως έκανε ελιγμούς για να αποφύγει τη σύγκρουση.
Στη συνέχεια και αφού κατάφεραν να αποφύγουν τη σύγκρουση ενημέρωσαν το λιμεναρχείο για τα περαιτέρω.

πηγη www.lesvosnews.gr

Θέλει Ροναλντίνιο o Μαρινάκης!!

ΛΕΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΡΟΝΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ Η ΠΟΡΕΙΑ!
Ο Μαρινάκης θέλει Ροναλντίνιο για να απαντήσει στην μεταγραφή του Γκοβού στον ΠΑΟ, γι αυτό και ψάχνει τρόπο να τον φέρει στην Ελλάδα. Μάλιστα σύμφωνα με την "Gazzeta dello sport" την έγκυρη ιταλική εφημερίδα, ο Ολυμπιακός έχει ήδη χτυπήσει την πόρτα του Ροναλντίνιο με βασικό όπλο την...
αγάπη του Ρόνι για την Αθήνα (νυχτερινή ζωή) και την Μύκονο. Πάντως το κασέ του Ροναλντίνιο είναι 8 εκατ το χρόνο, που με την φορολογία στην Ελλάδα, θα πάει 10.βεβαια ο Μαρινακης το σκεφτεται σοβαρα το ενδεχομενο. Να πουμε οτι εξαιτιας της ασωτης ζωης του Ρονι το κασε του παιρνει τη κατηφορα..Μενει να δουμε τι θα γινει!



Απάντηση στην καταχώρηση σας :"Ο σύλλογος φουσκωτών Χίου σε ρόλο λιμενάρχη"

"Σήμερα το πρώι διάβασα την καταχώρηση αναγνώστη σας με τίτλο "Ο σύλλογος φουσκωτών Χίου σε ρόλο "λιμενάρχη"" και αποφάσισα να σας γράψω μόνο και μόνο για την αποκατάσταση της αλήθειας, η οποία δεν διακρίνει τα γραφόμενα απ' τον αναγνώστη σας...
Αυτό το Σαββατοκύριακο στο νησί μας έγινε η Πανελλήνια συνάντηση φουσκωτών σκαφών με την συμμετοχή 224 σκαφών από όλους τους ομίλους της Ελλάδας, σκάφη από την Κρήτη, την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, και όλα σχεδόν τα νησιά του Αιγαίου ταξίδεψαν και ήρθαν κοντά μας για να πάρουν μέρος σε αυτή την σύναξη. Στα πλαίσια των εκδηλώσεων της συνάντησης έλαβαν χώρα πολιτιστικές εκδηλώσεις με τον Π. Θαλασσινό και τον Ν. Οικονομίδη, και από τα μέλη των συλλόγων τέθηκαν θέματα τα οποία δεν έχουν σχέση με την "πλάκα μας" που αναφέρει ο αναγνώστης σας, αλλά με θέματα ασφάλειας, αλληλοβοήθειας, κοινωνικής προσφοράς, και συμπαράστασης στα Ακριτικά νησιά και τους κατοίκους τους, που όλοι εμείς γίνομαστε αρωγοί όποτε μας το ζητήσουν.
Δεν χρειάζεται να αναφερθώ στην προσφορά των μελών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φουσκωτών όποτε οι αρχές ή οι περιστάσεις χρειάστηκαν την βοήθεια μας. Ρωτήστε τους Ψαριανούς, τους Αιγνουσιώτες, τους κατοίκους των Φούρνων, των Λειψών και τόσων άλλων μικρών νησιών να σας πουν ιστορίες για τα μέλη μας και την προσφορά τους.

Κάποιους πείραξε που η διοργάνωση ήταν άψογη.Το Λιμεναρχείο με υποδειγματική οργάνωση μας βοήθησε στο έπακρο, 220 σκάφη δεν είναι και λίγα. Όσο για τα καύσιμα και τις άλλες ανακρίβειες ουδέν ψευδέστερο.
Δεν ξέρω τα κίνητρα αυτού που έγραψε το άρθρο, αλλά εκ του αποτελέσματος, γίνεται εύκολα κατανοητό ότι κάποιους τους πείραξε που όλα λειτούργησαν στην εντέλεια, που το Νησί μας η Χίος ακούστηκε , που οι ομορφιές της αναδείχθηκαν, που η τοπική οικονομία πήρε βαθιά ανάσα, ας είναι όμως και η κακεντρέχεια καμμιά φορά είναι μέτρο προόδου.

Τελειώνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω το προσωπικό του Λιμενικού σώματος και τον Κο Λιμενάρχη για την πολύτιμη βοήθεια τους στον ελλιμενισμό, στην ασφάλεια των σκαφών και σε ότι τους χρειάσθηκαμε κατά το τριήμερο των εκδηλώσεων."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
TO ANAΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ troktiko.blogspot.com

120 μέρες όμηρος των πειρατών!



Εδώ και τέσσερις μήνες, Σομαλοί πειρατές κρατούν όμηρο Έλληνα καπετάνιο.

Ο 63χρονος Γεώργιος Σκαλίμης, καπετάνιος από τη Σύρο, τον περασμένο Ιανουάριο βρέθηκε στην Ιαπωνία, προκειμένου να εξυπηρετήσει μία εταιρεία αραβικών συμφερόντων και να οδηγήσει το πλοίο της στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας.

Αυτός και η οικογένειά του δεν μπορούσαν να φανταστούν τότε ότι σε αυτό το τελευταίο για την καριέρα του ταξίδι, θα έπεφτε θύμα πειρατών.

Τον Μάρτιο του 2010, και ενώ το πλοίο διέσχιζε τα στενά της Σομαλίας, ένοπλοι πειρατές επιβιβάστηκαν σε αυτό και το οδήγησαν σε μέρη δικά τους, όπου κρατούν ακόμη 80 πλοία και το πλήρωμά τους υπό ομηρία.

Από εκείνη την ημέρα, ο καπετάν Γιώργος από τη Σύρο μιλάει κάθε 15 ημέρες στο τηλέφωνο για ένα λεπτό με τη σύζυγο και τα παιδιά του, που ζουν στιγμές αγωνίες στο νησί.

Η κατάσταση που περιγράφει είναι απελπιστική. Οι πειρατές έχουν λεηλατήσει το πλοίο και το πλήρωμα επιβιώνει με ελάχιστη τροφή και νερό. Οι πειρατές απειλούν να τους σκοτώσουν και να ανατινάξουν το πλοίο, του οποίου οι δεξαμενές είναι γεμάτες με πετρέλαιο.

Αυτό που ζητούσαν από την πλοιοκτήτρια εταιρεία ήταν 20.000.000 δολάρια και μετά από συμφωνία έριξαν το ποσό στο 1.800.000 δολάρια. Η εταιρεία και η ασφαλιστική του πλοίου έχουν συμφωνήσει να δώσουν τα λύτρα, προκειμένου να απελευθερωθεί το πλήρωμα, ωστόσο η γραφειοκρατία που, όπως φαίνεται, δεν γνωρίζει σύνορα, καθυστέρει τη διαδικασία.

Σύμφωνα με τη σύζυγο του καπετάνιου, προκειμένου να δοθούν αυτά τα χρήματα, πρέπει ο βασιλιάς της Σ. Αραβίας να βάλει την υπογραφή του για να εκτελωνιστούν, κάτι που δεν έχει γίνει ακόμη.

Η Μαρία Σκαλίμη όλους αυτούς τους μήνες κάνει έκκληση σε πρεσβείες, προξενεία και υπουργεία, προκειμένου να παρέμβουν, για να επιστρέψει ο σύζυγός της στο σπίτι τους. Ωστόσο, δεν έχει βρει ανταπόκριση. Αντίθετα, οι Αρχές την παροτρύνουν να απευθυνθεί στους δημοσιογράφους, ώστε να πάρει έκταση το θέμα και να λυθεί!

Ακούστε τη γυναίκα αυτή που σε απόγνωση εκλιπαρεί για βοήθεια.


το ρεπορταζ ειναι του
Αντώνης Μπιδέρη και η αναδημοσιευση ειναι απο το www.zougla.gr

Το πλοίο "Α Whale" εφτασε στο Κολπο του Μεξικου

Το πλοίο "Α Whale" από την Ταϊβάν το μεγαλύτερο του κόσμου για την περισυλλογή πετρελαίου στην επιφάνεια της θάλασσας , άρχισε από χθές δοκιμές συλλογής του αργού πετρελαίου που χύνεται συνεχώς εδώ και δύο μήνες στη θάλασσα στον Κόλπο του Μεξικού, λόγω της ζημιάς στην...

πλατφόρμα της βρετανικής πετρελαϊκής εταιρείας ΒΡ, ανακοινώθηκε από την εκπρόσωπο των αμερικανικών ακτοφυλακών.

Το πλοίο που το μήκος του ξεπερνά τα τέσσερα γήπεδα ποδοσφαίρου μπορεί να συλλέξει έως 50 χιλιάδες βαρέλια πετρελαίου ημερησίως και πρόκειται πριν ξεκινήσει δουλειά να κάνει διάφορες δοκιμές επί 48 ώρες στα ανοικτά της Νέας Ορλεάνης, πρόσθεσε η εκπρόσωπος, Αϊλα Κέλι.

Στο μεταξύ και το Σάββατο οι εργασίας καθαρισμού των ακτών είχαν σχεδόν διακοπεί αφού η κακοκαιρία μαίνεται στην περιοχή και παρεμποδίζει τα συνεργεία καθαρισμού να δουλέψουν.

Mεσα απο την φυλακη η εντολη για το χτυπημα στο υπουργειο προστασιας του πολιτη


Πράξη αντεκδίκησης του Επαναστατικού Αγώνα κατά του ίδιου του Μ. Χρυσοχοΐδη θεωρεί η αντιτρομοκρατική ότι ήταν το δέμα – βόμβα που σκότωσε τον άτυχο υπασπιστή Γ. Βασιλάκη, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Καθημερινής...
Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι δεν είναι κάποια μικρότερη οργάνωση που αναβαθμίστηκε – π.χ. “Λαϊκή Θέληση” ή “Πυρήνες” που πραγματοποίησαν την φονική επίθεση αλλά ο ίδιος ο Επαναστατικός Αγώνας με τη συνδρομή περιφερειακών στελεχών που αναζητούνται από την αστυνομία.

Αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής θεωρούν μάλιστα ότι η εντολή για το χτύπημα δόθηκε μέσα από τη φυλακή και ότι η κατασκευή έγινε από άτομο που λόγω προηγούμενης επαγγελματικής ιδιότητας έχει την τεχνογνωσία κατασκευής εκρηκτικών. Έρεισμα στους ισχυρισμούς αυτούς – για τον Ε.Α.- είναι ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ανάληψη ευθύνης, πράγμα που θα είχε γίνει αν επρόκειτο για μία από τις μικρότερες οργανώσεις.

Οι αρχές αναφέρουν ότι “οι έρευνες βρίσκονται σε κρίσιμη καμπή”. Επίσης, ως προς τα κίνητρα οι αξιωματούχοι αναφέρουν ότι “δεν επρόκειτο για ενέργεια που είχε στόχο να βρει έρεισμα έστω σε κάποια μειοψηφία του πολιτικού φάσματος όπως έχει συμβεί με παλαιότερα χτυπήματα τρομοκρατών”, αλλά μοίαζει περισσότερο με πράξη αντεκδίκησης.

“Εκείνος που εμπνεύστηκε την ενέργεια θεωρεί επιζήμια για τον ίδιο την παραμονή του κ. Χρυσοχοΐδη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Η επίθεση είχε στόχο να πλήξει προσωπικά και πολιτικά τον υπουργό” είπε στην Καθημερινή ανώτατος αξιωματικός της αστυνομίας.


http://www.newsit.gr

"Ο σύλλογος φουσκωτών Χίου σε ρόλο λιμενάρχη"

"Απ' ό,τι φαίνεται το λιμεναρχείο της Χίου παρέδωσε τα σκήπτρα τήρησης της ασφάλειας λιμένος στη γραμματεία του συλλόγου φουσκωτών, αλλά και το πλωτό του σκάφος ως συνοδευτικό στις εξορμήσεις της "αρμάδας" των φουσκτωτών σκαφών που συμμετέχουν στο...

πανηγυράκι που έχει στήσει ο σύλλογος της Χίου και στον οποίο μετέχουν φουσκωτά από τους συλλόγους της υπόλοιπης Ελλάδας.

Το πρόβλημα δεν έχει φυσικά να κάνει με τα μέλη των συλλόγων, οι άνθρωποι το κέφι τους κάνουν και πολύ καλά κάνουν μάλιστα. Όμως η στάση του λιμεναρχείου είναι προκλητική και απαράδεκτη!

Από τη μια αρνείται την εξυπηρέτηση υπηρεσιακών μετακινήσεων στα Ψαρά και τις Οιννούσες. Μετακινήσεων ανθρώπων απεσταλμένων από την πολιτεία για την επίλυση προβλημάτων των ξεχασμένων κατοίκων τους, και που η μετακίνησή τους δεν μπορούν να γίνει με άλλο τρόπο (λόγω προβληματικής, έως ανύπαρκτης συγκοινωνίας). Και από την άλλη στέλνει συννοδεία (για να μην χαθούν άραγε;), στο tour των σκαφών του συλλόγου φουσκοτών.
Για τους πρώτους καύσιμα δεν υπάρχουν, ενώ για τους δεύτερους (που πάνε για να κάνουν την πλάκα τους) περισσεύουν και μάλιστα εν μέσω οικονομικής κρίσης! Είναι ντροπή και πρόκλιση κύριοι να ξοδεύετε έτσι το δημόσιο χρήμα!

Είναι επίσης ντροπή, επικύνδινο και παράνομο να αφήνετε την κυρία που βρίσκεται στα μεγάφωνα της προκατ κατασκευής της γραμματείας του συλλόγου φουσκωτών να δίνει διαταγές με το ύφος 10 καρδιναλείων στα σκάφη (εκτός φουσκωτών συλλόγων) που εισέρχονται στο λιμάνι για το που να δέσουν.

Αλήθεια κύριοι, τελικά ποιος κυβερνά αυτό το φαύλο κράτος;"

Αναγνώστης
ΑΝαδημοσιευση αοι το troktiko
H AΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΝΤΕ Γ.........! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΚΑΦΗ.ΕΛΙΚΟΠΤΕΡ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ...ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΧΙΩΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΜΠΡΑΒΟ ΄΄ΜΑΓΚΑ΄΄ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΕΙΑΙ ΑΝΙΨΙΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...ΓΡΑΨΕ ΑΥΤΑ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΗΣ ΧΙΟΥ...ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Σ...ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΓΚΕΣ!

Tροχαιο εχθες(3/7) στο λιμανι της Χιου

Τροχαιο με θυμα ενα 57χρονο ειχαμε εχθες το πρωι(3/7) στο λιμανι της Χιου συμφωνα με τα πρωτα στοιχεια μία 33χρονη έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της στην περιοχή του λιμανιού- κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες- με αποτέλεσμα το όχημα να συγκρουστεί με το μηχανάκι που οδηγούσε ο 57χρονος.
Ο 57χρονος μεταφερθηκε αμεσως με ασθενοφορο του ΕΚΑΒ στο Σκυλιτσειο νοσοκομειο της Χιου οπου και που παραμένει νοσηλευόμενος. συμφωνα με τους ιατρους η κατασταση της υγειας του δεν διατρεχει κινδυνο..Προανακριση για τον τροπο που εγινε το συμβαν εκτελει το λιμεναρχειο Χιου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ ΤΟΥ BLOG

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΤΟΥ NEWSCHIOS ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ...ΕΝΩ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΚΑΙ Η ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ ΦΟΥΣΚΩΤΩΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ!
ΖΗΤΑΜΜΕ ΣΥΓΝΩΜΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΛΛΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΛΛΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!
ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ