Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Συναυλία Γιώργου Νταλάρα στη Χίο στις 6 Αυγουστου!

Στις 6 Αυγούστου στο Δημοτικό Στάδιο Χίου, ο Γιώργος Νταλάρας θα συναντήσει τους φίλους του. Μια μοναδική συναυλία, ένα μουσικό ταξίδι, αναφορά στις μεγάλες επιτυχίες του των τριάντα πέντε και πλέον χρόνων παρουσίας του στον ελληνικό μουσικό χώρο. Μαζί του η Μελίνα Ασλανίσδου, ο Μιχάλης Τζουγανάκης και 12 σολίστες μουσικοί. Την συναυλία διοργανώνει ο Ναυτικός Όμιλος Χίου.

Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα στα σχολεία

Αναρτήθηκαν στα λύκεια όλης της χώρας οι βαθμολογίες των υποψήφιων για τα ΑΕΙ και ΤΕΙ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι 37 από τους 78 υποψηφίους άγγιξαν το άριστα στο Γ΄ Λύκειο Μυτιλήνης το οποίο κάθε χρόνο παρουσιάζει σημαντικές επιτυχίες. «Στατιστικά ο μέσος όρος της βαθμολογίας των υποψηφίων είναι πολύ μεγαλύτερος από το μέσο όρο της Ελλάδας. Κάτω από την βάση έγραψε το 30% των βαθμολογιών, μεταξύ 15 και 18 έγραψε το 20,44% και πάνω από 18 το16%», δήλωσε στο δίκτυο μας ο προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου κ. Παύλος Καλογεράκης.

Απόφαση - σταθμός για την Ελλάδα υπέρ google - Απαγόρευσε να δοθούν οι IP του troktikou

Μια Ελληνική δικαστική απόφαση - βόμβα δικαιώνει την google και το troktiko αλλά και πλέον όλα τα blogs που με το δεδικασμένο δεν μπορούν να δίνουν την ip τους για...ψύλου πήδημα.

Το δικαστήριο μετά από ασφαλιστικά μέτρα που έκανε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος κατά της google (κάτι που για πρώτη φορά γίνεται στην Ελλάδα και ήταν τεράστια γκάφα του αφού δημιούργησε δεδικασμένο και για τις αρχές) ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ να δοθούν οι ip των ανθρώπων που είναι στο troktiko για να γίνει άρση απορρήτου για το αδίκημα της εξύβρισης ή της δυσφήμησης.

Η google στο δικαστήριο υποστήριξε τις θέσεις του troktikou που ουσιαστικά δεν είχαν να κάνουν με το blog αλλά με την ελευθερία της έκφρασης και της διαδραστικότητας του μέσου.

Έτσι το δικαστήριο ΟΡΘΑ απέρριψε το αίτημα του Τριανταφυλλόπουλου να πάρει τις ip αλλά και απέρριψε το παράλογο αίτημα του να μην ξαναναφερθούμε στο όνομα του.

Αυτή και ...

μόνο η απόφαση είναι τεράστιας σπουδαιότητας για την χώρα μας που αν με δικαστική απόφαση έδινε τις Ip κάποιων bloggers τότε θα υπαγόμασταν στις τριτοκοσμικές χώρες.

Όποιος έχει πρόβλημα μπορεί να ζητάει να απαντήσει από το blog ή να ζητήσει να κατέβει η ανάρτηση που τον αφορά αν αυτή έχει υβριστικό περιεχόμενο. Αλλά μέχρι εκεί.
Και όπου υπάρχει συνεννόηση λύνονται οι παρεξηγήσεις όμως στην προκειμένη ο Μάκης χρησιμοποίησε όλα τα μέσα που είχε αφού πρώτα πήρε τους υπουργούς τηλέφωνα να συλλάβουν κάποιους ανθρώπους, μετά έκανε μήνυση και έφοδο με αυτόφωρο στο σπίτι δημοσιογράφου, αργότερα απείλησε την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος με ...ραβασάκια, μετά πήγε την google στα δικαστήρια και τα ΈΧΑΣΕ ΟΛΑ!!!

Αν ο ίδιος δεν καταλαβαίνει τότε εμείς τι να κάνουμε;

Υ.Γ: Έτσι και αλλιώς η google δεν δίνει ip ούτε οι εταιρείες γιατί θα εκτεθούν αλλά ο Μάκης ήθελε να το πάει μέχρι τον...Άρειο Πάγο.
αναδημοσιευση απο το troktiko

ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΤΟΥ ΚΚΕ;;;ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ATHENS INDYMEDIA...ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ

Η περίπτωση του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ είναι χαρακτηριστική. Εχουμε ωμή καταπάτηση εργασιακών δικαιωμάτων από την εργοδοσία, που δίνει το δικαίωμα σε όλους τους ιδιοκτήτες ΜΜΕ να κάνουν τα ίδια, επικαλούμενοι την… «πρωτοπορία» του ΚΚΕ. Χωρίς καν την επίκληση του νόμου 3846/11.5.2010 που έκανε η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, η ιδιοκτησία του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, δηλαδή το ΚΚΕ, αποφασίζει τη μείωση του μισθού των συντακτών. Και η ΕΣΗΕΑ τι κάνει; ΤΙΠΟΤΑ! Τα πειθαρχικά όργανα της ΕΣΗΕΑ τι κάνουν; ΤΙΠΟΤΑ! Με Ολύμπια ψυχραιμία τα μέλη του ΔΣ και των Πειθαρχικών οργάνων, διαβάζουν ότι το ΚΚΕ ο Ριζοσπάστης και ο 902 δεν θα δώσουν λόγο «για το ύψος του κομματικού μισθού των κομμουνιστών δημοσιογράφων». (Ριζοσπάστης 6/7/2010 σ.12), ή το ακόμα χειρότερο:

«Τα κομματικά μέλη και στελέχη, σε όποια δουλειά του Κόμματος κι αν είναι αυτά
χρεωμένα, ποτέ δεν εξάρτησαν αυτήν τη σχέση με μισθούς και συμβάσεις. Ούτε με μονιμότητα
χρέωσης στα καθήκοντά τους. Ως απλοί στρατιώτες του Κόμματος δρουν εκεί που προστάζουν οι
ανάγκες της κομματικής δράσης. Και το ύψος του κομματικού μισθού είναι ανάλογο του επιπέδου
του μεροκάματου των εργατών και όχι των μεγαλοδημοσιογράφων των αστικών Μέσων.» (Ριζοσπάστης 6/7/2010 σ.4).

Εδώ έχουμε απροκάλυπτη απειλή απολύσεων, σε συνδυασμό με εσωκομματικό εκβιασμό, και σε κάθε περίπτωση επαγγελματική απαξίωση των κομματικών μελών-συντακτών του Ριζοσπάστη και του 902.
Όλα αυτά για την ΕΣΗΕΑ είναι ως μη γενόμενα, επειδή-λέει- δεν υπάρχει επώνυμη καταγγελία. Τα όσα έχουν γραφτεί στο Ριζοσπάστη δεν είναι επώνυμες ομολογίες; Γιατί το ΔΣ και τα Πειθαρχικά Οργανα δεν καλούν τους Παναγιώτη Ράμμο (μέλος ΔΣ ΕΣΗΕΑ), Παύλο Αλέπη( αρχισυντάκτη «Ρ»), Χρήστο Μανταλόβα (εκπρόσωπο εργαζόμενων στο «Ρ»), Σταύρο Ξενικουδάκη (γραμματέα Κομματικής Οργάνωσης «Ρ»), Τάκη Τσίγκα (διευθυντή 902) και όλους όσους έχουν αρθρογραφήσει ως τώρα, ή θα αρθρογραφήσουν για το θέμα στο «Ρ», κατ’ εντολή της διεύθυνσης της επιχείρησης, και είναι μέλη της ΕΣΗΕΑ, να δώσουν εξηγήσεις για τα όσα έχουν γράψει.

Τι περιμένει η ΕΣΗΕΑ; Η παρακράτηση του μισθού των συντακτών του «Ρ» να γίνει στο ταμείο; Τόσο αφελείς έχει τους υπεύθυνους της επιχείρησης; Εκτός κι αν η μη επέμβαση της ΕΣΗΕΑ οφείλεται στη ανίερη (αλλά πολιτικά κατανοητή στη σημερινή συγκυρία) συμμαχία Ράμμου-Νταβανέλλου.
Η πιθανή μετατόπιση εφαρμογής της απόφασης μείωσης μισθών στο «Ρ» και 902, για μετά τις Δημοτικές εκλογές, λόγω του ντόρου που έχει σηκώσει, σε τίποτα δεν δίνει άλλοθι στην μη επέμβασή της ΕΣΗΕΑ εδώ και τώρα.

Εργαζόμενοι στο «Ρ»

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΒΑΜΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΑ ΛΥΚΕΙΑ ΤΗΣ ΧΙΟΥ-ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ 2 ΠΡΩΤΩΝ ΣΤΗΝ ΧΙΟ!

Οι βαθμολογίες αναρτηθήκαν σήμερα το πρωί στα Λύκεια, ενώ ικανοποιημένος εμφανίστηκε από το αποτέλεσμα ο προϊστάμενος της δευτεροβάθμιας Παύλος Καλογεράκης.

«Δεν είμαστε στην πρώτη θέση αλλά είμαστε πολύ ψηλά, δήλωσε ενώ οι υψηλότεροι βαθμοί φέτος ανήκουν σε δυο μαθητές των περιφερειακών λυκείων.

Ειδικότερα στην πρώτη θέση βρίσκεται ο μαθητής του ΓΕΛ Καλλιμασιας κων/νος Κουνακης με βαθμό 19.82 και ακολουθεί η Φραγκουλη γεωργία από το ΓΕΛ καλαμωτης με βαθμό 19.75.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ....ΚΑΛΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΖΩΗ!!

Γάτα κάνει καρδιακές μαλάξεις σε άλλητραυματισμένη γάτα - Βίντεο που σπάει καρδιές

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ! ΠΟΥ ΣΠΑΕΙ ΚΑΡΔΙΕΣ!

Η αγάπη των ζώων φαίνεται ξεκάθαρα στο παρακατω βίντεο.Είναι ένα συγκλονιστικό βίντεο από την Τουρκία, όπου...
μια γάτα προσπαθεί -μάταια- να βοηθήσει μια άλλη τραυματισμένη, ίσως νεκρή γάτα.



adespota-pets.blogspot.com