Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Τυλιγμένο στο πούσι το λιμάνι

Το Λιμάνι της Χίου στην... ομίχλη, το πρωί της Δευτέρας! Μια μαγευτική εικόνα!


Συλλήψεις τριών ατόμων από Λιμεναρχείο, "ψάρευαν" ναρκωτικά

Κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα στο Γραφείο Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου είχαν περιέλθει πληροφορίες, ότι κατά τον είσπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίων στο λιμάνι της Χίου, προερχόμενων από το λιμάνι του Πειραιά, υπήρχε το ενδεχόμενο να ρίχνονται στη θάλασσα, σάκοι που περιέχουν ναρκωτικές ουσίες, τους οποίους παραλαμβάνουν άτομα από ξηράς.

Αξιοποιώντας τις ανωτέρω πληροφορίες διαπιστώθηκε ότι την Παρασκευή, 27/8, στις 03.25 ότι κατά την είσοδο συγκεκριμένου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, έπεσε στη θάλασσα αντικείμενο με αναλάμποντα κόκκινα φωτάκια, το οποίο επέπλεε και κατευθυνόταν προς τον κόκκινο φανό του λιμανιού της Χίου.

Άμεσα, το προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας Κ.Λ. Χίου, με συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, μετέβη στην περιοχή και διαπίστωσε την ύπαρξη τριών (03) ατόμων, από τα οποία ο ένας ήταν βρεγμένος.

Μετά από έρευνα, εντοπίσθηκε στα βράχια και σε απόσταση δύο (02) μέτρων από τα ανωτέρω άτομα, ταξιδιωτικός σάκος με αναλάμποντα κόκκινα φωτάκια, ο οποίος περιείχε, επιμελώς συσκευασμένα, δύο (02) περίπου κιλά ακατέργαστης ινδικής κάνναβης, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Οι προαναφερθέντες εμπλεκόμενοι, οι οποίοι είναι ημεδαποί, ηλικίας 24, 23 και 22 ετών αντίστοιχα, συνελήφθησαν και πρόκειται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Πηγή:www.chiosnews.com

U2 360° Tour, Athens 2010 [-4 Days]

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 4 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ U2 ΣΤΟ ΟΑΚΑ..ΠΥΡΕΤΩΔΕΙΣ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Bουλευτης του νομου Χιου..ηθελε αλλη μεταχειριση μαλλον!!

Σημερα(Κυριακη 29/08/2010) μελος της συντακτικης ομαδας του blog μας βρεθηκε στο λιμανι της Χιου για τα καταγραψει την κινηση στο πλοιο για Πειραια....Απο την μυτιληνη εφτασε η βουλευτης Χιου του ΠΑΣΟΚ η κ.Ελπιδα Τσουρη στην πορτα των επιβατων υπαρχει λιμενικος ο οποιος καθοδηγει τον κοσμο να βγει απο την πλαγια πορτα του λιμανιου η βουλευτης προφανως για να μην κανει τον γυρο πηγε να βγει απο την κυρια πορτα η οποια ηταν κλειστη ο λιμενικος με απολυτη ευγενια της ειπε οτι απο δω απαγορευεται..τοτε καποια κυρια που συνοδευε την βουλευτη ειπε στον λιμενικο οτι ειναι η κυρια βουλευτης ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΑΥΤΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ; Ο λιμενικος ομως δεν ενδωσε σε αυτο και μπραβο στο παλικαρι...η βουλευτης μετα τον κυκλο που εκανε περασε παλι μπροστα απο το λιμενικο λεγοντας του για την συμπεριφορα του....
Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΔΩΣΕ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΟΛΟΙ ΚΥΡΙΑ ΤΣΟΥΡΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ....ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...

~Η ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΝΕWSCHIOS.BLOGSPOT.COM