Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Εξαλo το ιατρικο και νοσηλευτικο προσωπικο του Νοσοκομειου Χιου

Εξαλλο ειναι το ιατρικο και νοσηλευτικο προσωπικο του Νοσοκομειου Χιου ''Σκυλιτσειο'' καθως ο νεος διοικητης απόστρατος Συνταγματάρχης Ελευθέριος Παπαϊωάννου। ο οποιος νομιζει οτι βρισκεται ακομα στο Στρατο, Aκουστε και μπορει να τρελαθειτε χαρακτηριζει τους γιατρους απλυτους(μπροστα τους0 ενω ο ιδιος ξερει οτι δεν υπαρχουν υποδομες(ντουζιερες να πλυθουν) οι συγκεκριμενοι γιατροι κανουν 2ημερες συνεχομενες βαρδιες και δεν τους δινει την αδεια να πανε 30λεπτα σπιτι τους να αλλαξουν ρουχα επομενως τι μιλατε κυριε Συνταγματάρχη।Τους ζηταει να μην κυκλοφορουν αξηριστοι... Το νοσοκομειο ΔΕΝ ειναι Στρατος!!!Το αποκορυφωμα αυτων ειναι οτι οσοι ζητησουν αδεια πρεπει υποχρεωτικα να δωσουν τηλεφωνα οπου θα βρισκονται ενω οσοι πανε διακοπες πρεπει να προσκομισουν τα εισητηρια & τηλεφωνο στα μερη που θα πανε...!!!!!!! Ενω απο τον Σεπτεμβρη οσοι γονεις που εργαζονται στο νοσοκομειο παιρνουν γονικη αδεια για να πανε στο σχολειο να ρωτησουν πρεπει την επομενη ημερα να προσκομισουν χαρτι με υπογραφη απο την διεθυνση του σχολειου...
Κλεινοντας να πουμε οτι γιατροι ηταν ετοιμοι να τον στειλουν στην εισαγγελια για τις προσβολες εις βαρος του αλλα τελικα δεν το εκαναν! Μαλιστα το θεμα εχει φτασει μεχρι το
Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, το οποιο εξεταζει το θεμα και δεν αποκλειεται μεχρι το τελος καλοκαιριου να εχουμε αλλαγες στην πρασινη διοικηση του υπουργειου!!!

ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK




Ομαδα στο Facebook ζητα να διαγραφει ομαδα με τιτλο BLYDE HUNTERS CLUB!!! και δικαια μαζι τους & εμεις...καθως στην ομαδα κτηνη που θελουν να θεωρουνται κυνηγοι σκοτωνουν ζωα και φωτογραφιζονται στην ομαδα μαλιστα περηφανευονται οτι το κανουν για πλακα και οτι ειναι το χομπι τους.... να σημειωσουμε οτι δεν δεχονται οποιοδηποτε στην ατυπη αυτη ομαδα...θελουν αποδειξεις ( Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ)
ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ-ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ



Ριχνουν αγκυρες τα πλοια την Τριτη 29/6

Η φουρτούνα στο λιμάνι του Πειραιά δεν θα κοπάσει γρήγορα, όπως φαίνεται, καθώς και την ερχόμενη εβδομάδα οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ σκοπεύουν να αποκλείσουν τον Πειραιά!

Συγκεκριμένα παρά το γεγονός ότι στη σημερινή συνεδρίασή της η ΠΝΟ απέρριψε την εισήγηση για απεργία την Τρίτη (με 9 υπέρ, 6 κατά), τα σωματεία της ΠΕΜΕΝ και ΣΤΕΦΕΝΣΟΝ πρόκειται να απεργήσουν κανονικά υπό την σκέπη της ΓΣΕΕ, αυτή τη φορά.

''ΠΑ-ΤΕΡΑΣ' βοήθησε το γιο του να βιάσει 17χρονη

Να πατέρας, να μάλαμα! Πώς να χαρακτηρίσει κάποιος έναν γονιό που φτάνει στο σημείο να βοηθήσει το ίδιο του το παιδί να διαπράξει… βιασμό; Η ανατριχιαστική πράξη του πατέρα προκαλεί ακόμη μεγαλύτερο σοκ, καθώς το ανήμπορο να αντιδράσει θύμα ήταν ένα ανήλικο κορίτσι!

Η πρωτοφανής αυτή υπόθεση εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε περιοχή της Κορίνθου, με πρωταγωνιστή έναν 17χρονο αθίγγανο που πόθησε με πάθος ένα κορίτσι μόλις 15 χρόνων! Κι επειδή η ανήλικη κοπέλα δεν ανταποκρινόταν στον έρωτά του, αποφάσισε να την… αναγκάσει να τον δεχτεί!

Με την βοήθεια του 56χρονου πατέρα του, άρπαξαν την ανήλικη κοπέλα παρά τη θέληση της και την επιβίβασαν στο αυτοκίνητό τους, με το οποίο τη μετέφεραν σε μια ερημική παραλία। Εκεί, ο «πατέρας» την κράτησε ακίνητη για να μπορέσει το… «καμάρι» του να την βιάσει! Στη συνέχεια, εγκατέλειψαν αβοήθητο το θύμα τους κι εξαφανίστηκαν. Όμως, το κορίτσι κατέφυγε στην Ασφάλεια Κορίνθου όπου διηγήθηκε το μαρτύριο που έζησε και οι αστυνομικοί αναζήτησαν τους δυο δράστες, οι οποίοι συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Κορίνθου.
πηγη: www.protothema.gr