Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Τα σχήματα της νυχτερινής Αθήνας για όσους έχουν σκοπό να ''περάσουν'' μια βόλτα απο εκει!

Μάθετε τις συνεργασίες του φετινού χειμώνα
Στο Diogenis Studio όπως έχει ανακοινωθεί εδώ και καιρό θα είναι ο Αντώνης Ρέμος με την Έλενα Παπαρίζου και την Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Στο Posidonio ο Πάνος Κιάμος συνεχίζει σταθερά μιας και το μαγαζί είναι πάντα γεμάτο.

Στο Acron ο Νότης Σφακιανάκης που αλλάζει στέκι με τον Γιάννη Πλούταρχο, ο οποίος θα εμφανίζεται στο Ωδείων με την Αμαρυλλίς.

Στην Ιερά Οδό ο Δημήτρης Μητροπάνος με την Πέγκυ Ζήνα συνεχίζουν τις περσινές επιτυχημένες εμφανίσεις.

Η Μαρινέλλα με τον Πασχάλη Τερζή θα εμφανίζονται σε...
νέο μαγαζί.

Στο Αθηνών Αρένα -όπως έχει ανακοινωθεί- το σχήμα που θα συζητηθεί πολύ και δεν είναι άλλο από την Άννα Βίσση με το Σάκη Ρουβά.

Στην Άνοδο θα εμφανίζεται ιη Νατάσα Θεοδωρίδου με τον Χ. Χολίδη και τον Κώστα Μαρτάκη.

Στο Βοτανικό μετά τις εμφανίσεις του στην Πύλη Αξιού, ο Γιώργος Μαζωνάκης με την Πάολα και τους Vegas.

Στο Fragelico το μόνο όνομα που έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί είναι του Ανδρέα Στάμου.

Στην Ακτή Πειραιώς έντεχνο σχήμα με τον Δ. Σαββόπουλο, τον Γιάννη Ζουγανέλη και τον Σάκη Μπουλά παίρνουν την σκυτάλη.

Στο Theatro για ένα μήνα θα είναι το ζεύγος Κουρκούλη-Κελεκίδου ενώ θα συνεχίσει το πρόγραμμα ο Βασίλης Καρράς με την Έλλη Κοκκίνου.

Στο Can Can o Μάκης Χριστοδουλόπουλος με την Χαρά Βέρρα.

Στην Εμπατή North συνεχίζει ο Πέτρος Ίμβριος με τον Αντύπα και την Ειρήνη Μερκούρη.
Ενώ ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί ή διαψευσθεί η είδηση ότι η Δέσποινα Βανδή θα είναι στο VOX με τον Πάνο Καλλίδη.
newsbeast.gr

Η ώρα του Ανασχηματισμού...

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες το κυβερνητικό σχήμα διαμορφώνεται ως εξής:

Δημιουργείται υπουργείο Προεδρίας το οποίος αναλαμβάνει ο Γιάννης Ραγκούσης

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων: Αναλαμβάνει ο Κώστας Σκανδαλίδης

Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Παραμένει οΧάρης Καστανίδης

Υπουργείο Εθνικής Άμυνας: Παραμένει ο Ευάγγελος Βενιζέλος

Υπουργείο Εξωτερικών: Αναλαμβάνει ο Δημήτρης Δρούτσας με υφυπουργό την Μαριλίζα Ξενογιανακοπούλου

Αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών αναλαμβάνει ο Σωκράτης Ξυνίδης με αρμοδιότητα τη Β.Ελλάδα

Υπουργείο Υγείας Διατροφής και Άθλησης: Αναλαμβάνει ο Ανδρέας Λοβέρδος

Υπουργείο Ανάπτυξης: Αναλαμβάνει ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, με υφυπουργό τον Παναγιώτη Ρήγα και τον Ντίνο Ρόβλια με αρμοδιότητα τις Επενδύνσεις

Συστήνεται υπουργείο Ναυτιλίας: Αναλαμβάνει ο βουλευτής Πειραιά Γιάννης Διαμαντίδης με υφυπουργό την Ελπίδα Τσουρή

Υπουργείο Οικονομικών: Παραμένει ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου

Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων: Παραμένει η Άννα Διαμαντοπούλου

Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού: Παραμένει ο Π. Γερουλάνος. ΟΤηλέμαχος Χυτήρης αναλαμβάνει υφυπουργός Πολιτισμού, με ευθύνη τα κρατικά ΜΜΕ.

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη: Αναλαμβάνει ο Χρήστος Παπουτσής

Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων: Παραμένει ο Δημήτρης Ρέππας

Δημιουργείται υπουργείο Επενδύσεων: Αναλαμβάνει ο Χάρης Παμπούκης με ευθύνη τις εξωτερικές οικονομικές σχέσεις

Υπουργείο Εργασίας Καινοτομίας και Μεταναστευτικής Πολιτικής: Αναλαμβάνει η Λούκα Κατσέλη

Στην κυβέρνηση παραμένει επίσης ο Θόδωρος Πάγκαλος, ενώ απομακρύνονται ο Γιάννης Μαγκριώτης και η Κατερίνα Μπατζελή

πηγη: news247.gr

ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ...ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ!

Το «παιχνιδάκι» της λιποταξίας, ενα φοβερό άρθρο της Λιάνας Καννέλη!Απλα διαβαστε το!

Το «παιχνιδάκι» για μωρούς ψηφοφόρους ξεκίνησε από τις εκλογικές αναμετρήσεις της τελευταίας διετίας, ντόπιες και ευρωπαϊκές. Είναι πολυετές, καλοσχεδιασμένη αμερικανιά, σε χώρες όπου τα πραξικοπήματα δεν είναι πια εύκολες λύσεις κι έχει στόχο να διατηρούνται στην εξουσία, νομιμοποιημένες από κάλπη, καπιταλιστικές, στυγνά αντιλαϊκές κυβερνήσεις όπως η τωρινή του ΠΑΣΟΚ και αρκετές ομοιόχρωμες ή μη προηγούμενες.

Το παιχνιδάκι θέλει το λαό να... διαμαρτύρεται απέχοντας από τις κάλπες ή πηγαίνοντας στο λευκό, να βγάζει δηλαδή, ακόμα και με όρους αστικού εκλογικού συστήματος, μόνος του τα μάτια του με τα δυο του χέρια. Ετσι σε περιόδους όξυνσης των αντιθέσεων και των προβλημάτων με την εργατική τάξη στριμωγμένη στα πλουτοκρατικά στενά, το δικαίωμα επιλογής, διά της κάλπης, ανατρεπτικής της κυρίαρχης πολιτικής να δυναμιτίζεται, να απαξιώνεται και να υπονομεύεται ωραιοποιημένο ως «μαγκιά της αποχής»!

Αυτές τις μέρες που κρίσιμα διέρχονται ως τις περιφερειακές εκλογές του Νοέμβρη, το «παιχνιδάκι» ξεσκονίστηκε, φορτίζεται στις μπαταρίες των ΜΜΕ και των δημοσκοπήσεων και ξαμολιέται στα πλήθη των σαστισμένων και οργισμένων από το μνημόνιο. Αμα σου πλασάρουν Αδωνι και Ψωμιάδη από το πρωί ως το βράδυ, ως τα πρόσωπα της πολιτικής, με λίγη από άρωμα Διαμαντοπούλου και αντίσταση Ελσας Παπαδημητρίου, τότε το «παιχνιδάκι» - δεν πάω να ψηφίσω - πιάνει καλύτερα στη συχνότητα των τρομοκρατημένων, ανασφαλών, πετσοκομμένων εργαζομένων ψηφοφόρων. Η αποχή πλασάρεται είτε ως... αντίσταση, είτε ως οικονομία δυνάμεων. Είναι το λευκαντικό του εκφυλισμένου και εκμαυλισμένου και ηθικά έκπτωτου ρητού «του Ελληνος ο τράχηλος ζυγόν δεν υποφέρει» που λες και ειπώθηκε ακριβώς για τα υποζύγια του μνημονίου, της τρόικας, της ΕΕ, του ΝΑΤΟ, του ταύρου εν νοητική υπνώσει ευρισκομένου Πάγκαλου, που ευλογεί την ΟΥΝΡΑ για τη σωτηρία της Ελλάδας στον 21ο αιώνα ζων.

Αυτό το «παιχνιδάκι» πρέπει να ξεκουρδιστεί άμεσα ενόψει εκλογών και ο θόρυβος από το ξεχαρβάλωμά του να πνίξει και να τρομάξει τους δημιουργούς, διαχειριστές και κερδίζοντες αυτής της τεχνητής κρίσης. Με κάθε μέσο και τρόπο ν' αποδειχτεί πως η λιποταξία από τις κάλπες και δη σε καιρούς μαύρους δεν πρόκειται να ανταμειφθεί ούτε σ' αυτή, ούτε σε καμιά άλλη ζωή από τους ηθικούς αυτουργούς της.

Σε καθέναν και καθεμιά, που σκέφτεται ν' αποφύγει την ευθύνη της πολιτικής επιλογής στις επικείμενες εκλογές, φέρτε, σύντροφοι, την εικόνα μπροστά τους. Την εικόνα του ζοφερού μέλλοντος των ως τώρα επιλογών τους συν την τωρινή επικείμενη «αποχή». Την εικόνα του νέου, της νέας, που στα 18 τους, σήμερα, άνθος του ανθού της ζωής, πέτυχαν σ' ένα ΑΕΙ ή ΤΕΙ. Σκίστηκαν στο διάβασμα, ξεζούμισαν γονείς στα φροντιστήρια, άλλα παλικάρια και κορίτσια δούλεψαν και διάβασαν. Είδαν ίσως περήφανα, το όνομά τους στους επιτυχόντες ενός άθλιου συστήματος των ονείρων τους για μόρφωση.

Κι όμως. Είναι τα νιάτα που δε θα πάνε στο Πανεπιστήμιο. Γιατί δεν έχουν λεφτά. Γιατί στέρεψαν τα σπίτια τους. Γιατί λείπει πριν το βιβλίο το ψωμί. Γιατί δε βρίσκουν δουλειά - που δε θα 'πρεπε όσο σπουδάζουν. Αυτή η εικόνα των παιδιών που πέτυχαν και πρέπει να κάψουν την επιτυχία και τη ζωή τους για τα κέρδη των τραπεζών κ.λπ. δεν αντέχει σ' αποχή... κάνει την κάλπη χρέος.

ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ

Η ώρα του Ανασχηματισμού...

Eν αναμονη των επισημων ανακοινωσεων...

Πρωτοφανή ζήτηση το ελληνικό σπέρμα!

Πρωτοφανή ζήτηση έχει το ελληνικό σπέρμα από ειδικές τράπεζες για τις Αυστραλές, που θέλουν να κάνουν εξωσωματική γονιμοποίηση, αλλά δεν βρίσκουν αρκετό στην πατρίδα τους. Επόμενες χώρες προτίμησης η Νότια Αφρική, η Ισπανία και οι ΗΠΑ.

Φαίνεται πως εκτός από τον ήλιο και τις γαλάζιες θάλασσες, η Ελλάδα διαθέτει και...
άλλους λόγους για να κεντρίσει το ενδιαφέρον αλλοδαπών γυναικών. Για τις Αυστραλές συγκεκριμένα, η χώρα μας αποτελεί το δημοφιλέστερο προορισμό για τεχνητή γονιμοποίηση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Herald Sun, ο ανδρικός πληθυσμός της Αυστραλίας φαίνεται να μην είναι και τόσο…προικισμένος, καθώς οι δωρητές σπέρματος αποτελούν είδος υπό εξαφάνιση.

Το γεγονός αυτό, αναγκάζει χιλιάδες Αυστραλές κάθε χρόνο να μαζεύουν άρον άρον τα πράγματά τους σε μία βαλίτσα και να ταξιδεύουν ανά τον κόσμο, προς αναζήτηση δυνατού σπέρματος, με κύριες χώρες επιλογής τους την Ελλάδα, τη Νότια Αφρική, την Ισπανία και τις ΗΠΑ.

Την ίδια στιγμή η αυστηρή νομοθεσία στην Αυστραλία, που απαγορεύει στους δωρητές να παραμείνουν ανώνυμοι και να αμείβονται, έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση του αριθμού τους, σε αντίθεση με χώρες του εξωτερικού, όπου οι δωρητές όχι μόνο πληρώνονται αλλά κρατούν και την ανωνυμία τους.

Η Ελλάδα και η Νότια Αφρική αποτελούν επίσης τους πιο δημοφιλείς προορισμούς τεχνητής γονιμοποίσης, καθώς το κόστος της εξωσωματικής αγωγής είναι σχετικά χαμηλότερο απ' ότι σε άλλες χώρες του κόσμου.


ΠΗΓΗ: http://news247.gr/

Έχασε τη μάχη με το Θάνατο, ο Φραγκούλης Φερρούς


Fragoulis Ferrous"Έδωσαν ραντεβού στον ουρανό... Φίλοι στη ζωή... Φίλοι και στο θάνατο"

Έχασε τελικά, τη μάχη με το θάνατο στις 15:40 σήμερα το μεσημέρι, ο 25χρονος Φραγκούλης Φερρούς, ο μοιραίος συνεπιβάτης της μηχανής που οδηγούσε ο άτυχος 22χρονος Μάριος Μπαράκος, που προσέκρουσε σε γκαράζ, τα ξημερώματα της προηγούμενης Πέμπτης με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του, αρχικά, ο τελευταίος.
Ο Φραγκούλης, σκληρό καρύδι, όπως τον χαρακτήριζαν γνωστοί και φίλοι είχε την ευτυχία μέσα στην ατυχία της όλης κατάστασης να κρατηθεί στη ζωή, με αρκετά κατάγματα τόσο στο κρανίο όσο και στο υπόλοιπο σώμα του. Από την προηγούμενη Πέμπτη, που συνέβη το μοιραίο ατύχημα, νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση, στο Θριάσιο νοσοκομείο Ελευσίνας, με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται κρίσιμη μέχρι και σήμερα που άφησε την τελευταία του πνοή.
Ο Φραγκούλης μέχρι στιγμής είχε υποβληθεί σε 2 χειρουργεία, στο κρανίο και στο υπόλοιπο σώμα ενώ παρά το γεγονός ότι έχει σταματήσει σε ένα μεγάλο ποσοστό, η ακατάπαυστη αιμορραγία των προηγούμενων ημερών με αποτέλεσμα, να ξαναβρεί το χρώμα του, ο οργανισμός του, δεν άντεξε και τελικά εξέπνευσε λίγα λεπτά μετά τις 15:30. Η τραγική ειρωνία της όλης υπόθεσης είναι οτι εξέπνευσε την ώρα που πραγματοποιούταν η εξόδιος ακολουθία του φίλου του και οδηγού της μοιραίας μηχανής, Μάριου Μπαράκου, στο Βαρβάσι.

ΠΑΝΤΕΛΗΣ Κ. ΦΥΚΑΡΗΣ

Συνελήφθη να κάνει σεξ με φουσκωτή κούκλα σε... εμπορικό κέντρο!!

Ένας άντρας από το Βερολίνο συνελήφθη σε ένα πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο να κάνει σεξ με μια φουσκωτή κούκλα!
Περαστικοί όταν είδαν τον εν λόγω άντρα να...
έχει κατεβασμένα τα παντελόνια του και να επιδίδεται σε ερωτικές περιπτύξεις με την κούκλα κάλεσαν την αστυνομία. Οι αστυνομικοί χρειάστηκε να επιστρατεύσουν την δύναμη τους για να ξεκολλήσουν τον 38-χρονο από την συντροφιά του και να του περάσουν χειροπέδες. "Πράγματι ήταν αληθινό, τον συλλάβαμε να κάνει έρωτα με μια φουσκωτή κούκλα. Βάλαμε όλοι μας την δύναμη για να το βγάλουμε από την ερωμένη του, " είπε η εκπρόσωπος της αστυνομίας.



πηγη:dinatos



Το ΚΚΕ καταγγέλει την ΕΡΤ!

Το ΚΚΕ καταγγέλει την προκλητική αποσιώπηση από τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης και ιδιαίτερα από την δημόσια τηλεόραση (ΝΕΤ), των θέσεων και των δραστηριοτήτων του που εξελίσσονται εδώ και καιρό.

Ο Υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Θ. Παφίλης, ο υποψήφιος Δήμαρχος της Αθήνας Ν. Σοφιανός, η υποψήφια δήμαρχος Πειραιά Ελπ. Παντελάκη και ο υποψήφιος περιφερειάρχης κεντρικής ΜΑΚΕ, εκφράζοντας και τους υπόλοιπους υποψηφίους της Λαϊκής Συσπείρωσης κάνουν την παρακάτω καταγγελία:

"Εκφράζοντας και τους υπόλοιπους υποψηφίους της Λαϊκής Συσπείρωσης καταγγέλλουμε στον ελληνικό λαό την προκλητική αποσιώπηση από τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης και ιδιαίτερα από την δημόσια τηλεόραση (ΝΕΤ), των θέσεων και των δραστηριοτήτων μας που εξελίσσονται εδώ και καιρό. Από την άλλη υποψήφιοι που στηρίζει το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ και τα άλλα κόμματα βρίσκονται καθημερινά σε εκπομπές και στα δελτία ειδήσεων πριν καν ανακοινωθεί η στήριξη τους και την αποδεχθούν. Αυτή η επιλογή παραβιάζει βάναυσα τη στοιχειώδη αντικειμενική ενημέρωση του ελληνικού λαού και βαραίνει πρώτα απ' όλα την κυβέρνηση και τον αρμόδιο υπουργό.

Εμείς οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης που στηρίζει το ΚΚΕ ούτε παρακαλάμε για την προβολή μας στα κρατικά και ιδιωτικά ΜΜΕ, ούτε εξαρτάμε τη δράση μας από αυτά. Ωστόσο είναι προκλητικό και οφείλουμε να καταδείξουμε τη μεγάλη υποκρισία της κυβέρνησης που υποτίθεται ότι είναι υπέρ της διαφάνειας και κατά του μαύρου χρήματος και με αυτό το πρόσχημα μας απειλεί με ποινές αν δεχθούμε την οικονομική στήριξη από το κόμμα μας και αν απευθυνθούμε με κουπόνια στο λαό. Θα σας λέγαμε "αιδώς Αργείοι" αλλά που να βρεθεί η αιδώς σε μια κυβέρνηση που εγκληματεί σε βάρος των φτωχών λαϊκών στρωμάτων για να προστατεύσει την υψηλή κερδοφορία των επιχειρηματιών. Εμείς απευθυνόμαστε στον ελληνικό λαό και τον καλούμε να συμπορευθεί μαζί μας για να αποκρούσουμε και να ανατρέψουμε την αντιλαϊκή πολιτική σας. Η απαράδεκτη αυτή συμπεριφορά σας να είναι για το λαό ένα ακόμα κριτήριο ψήφου."

(Πηγή φωτογραφίας: eurokinissi)

(πηγή ανάρτησης: www.mediasoup.gr)

Έρχεται το site του Σωκράτη

Σε λίγες μέρες, θα βρίσκεται ''στον αέρα'' της μπλογκόσφαιρας, ένα site

αφιερωμένο στον άνανδρα δολοφονημένο δημοσιογράφο Σωκράτη Γκιόλια,

του οποίου οι εκτελεστές, δεν έχουν ακόμη συλληφθεί.

Ήδη σχεδιάζεται με πολλή προσοχή και αγάπη, από ανθρώπους που δεν τον ξεχνούν και απευθύνεται στις εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου, που τον θυμάται και τον τιμά.

(Αξίζει να θυμηθούμε στο σημείο αυτό, τα λόγια της Λιάνας Κανέλη, όταν της ζητήθηκε πριν από λίγο καιρό, από τη Ρίτσα Μπιζόγλη, να σχολιάσει το μούδιασμα και την περίεργη σιωπήπου παρατηρείται σε κάποια ΜΜΕ, μετά από την άγρια δολοφονία του δημοσιογράφου.. Αυτή τη στιγμή -είπε- όποιος δημοσιογράφος ή καναλι σωπαίνει, είτε από φόβο είτε από κάτι άλλο, είναι βούτυρο στο ψωμί των ψυχρών δολοφόνων. Κανείς δεν πρέπει να φοβηθεί , κανείς να σωπάσει. Αλλιώς, αυτό θα είναι το κέρδος τους'')

Ανάμεσα στο πολύ ενδιαφέρον περιεχόμενό του, θα ξεχωρίσει σίγουρα η αληθινή -και όχι η παραποιημένη- ιστορία της σύντομης ζωής του, τα πραγματικά όνειρα και σχέδιά του, οι φίλοι της καρδιάς, καθώς και το παρασκήνιο -και η ερμηνεία άραγε;- του καθημερινού πολέμουλάσπης και κατασυκοφάντησης, που δεχόταν, από συγκεκριμένα ''κέντρα'' παραγωγής παραπληροφόρησης και χυδαιότητας.

Μικρά κομματάκια του παζλ, αυτής της ιδιαίτερα μαχητικής προσωπικότητας, που άνοιξε δρόμους στο διαδίκτυο, θα μπορούν να προσθέτουν στο site αυτό, (που θ αποδείξει στην πράξη, ότι κανείς δεν πρόκειται να φοβηθεί ή να σωπάσει,) φίλοι, γνωστοί, συνεργάτες του, σημαντικοί συγγραφείς, αθλητές, δημοσιογράφοι, εκπαιδευτικοί, αλλά και αναγνώστες που αγάπησαν τον ίδιο και το Τρωκτικό.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ

περισσότερα σε λίγα 24ωρα

Σεμίνα Διγενή

Την ''πληρωσε'' το περιπτερο!


Την ελλειψη φαρδους των δρομων φερνει στο προσκήνιο το ατυχημα που εγινε το βραδυ της Κυριακης. συγκεκριμενα μαλλον φορτηγο προσπαθησε να περασει απο το δρομο αναμεσα στα καταστηματα γρηγορης και flocafe αλλα μαλλον δεν χωρουσε με αποτελεσμα να ''παρει''μαζι την σκεπη του περιπτερου που βρισκεται στην γωνια με αποτελεσμα το περιπτερο να ξεκολλησει απο την θεση του...Βεβαια κανεις δεν ειναι σε θεση να πει τη ακριβως εγινε, καθως ουδεποτε ειδοποιηθηκε το λιμεναρχειο, ενω δεν υπαρχουν αυτοπτες μαρτυρες. Το θεμα ειναι ποιος θα πληρωσει την ζημια στο περιπτερο! και το newschios με την αφορμη αυτη προτεινει την απομακρυνση του περιπτερου απο την περιοχη αυτη καθως οχι μονο ειναι ειναι επικίνδυνο για τα φορτηγα, αλλα στενευει και το πεζοδρομιο με αποτελεσμα ο κοσμος να μην περναει ελευθερος ή να φυγει πανω απο το πεζοδρομιο και να παει στο δρομο οπως ακριβως στο περιπτερο στα δικαστηρια

Αθλητικη ενημερωση απο την Χιο..

Για το Κύπελλο Χίου σημειώθηκαν τα αποτελέσματα: Ποσειδών Καρδαμύλων-Καρυές 1-7, Ατρόμητος-Ολυμπιάδα 7-0, Μικρασιατική-Α.Ε. Χίου/Βροντάδου 6-0, Πανοινούσσιος-Κοφινάς 1-3, Λέων-Απόλλων/Άρης 3-0 (α.α.).

Σε φιλικούς αγώνες: Όμηρος-Κανάρης 1-3, Καλαμωτή-Αναγέννηση 1-0, Δάφνη-Πύργος 2-2, Ένωση Συκιάδας/Λαγκάδας-Κλασικό 4-2 και Λέων-Παγχιακός/Αστέρας 3-4.
Μετά την απόφαση του κροάτη αμυντικού Άριαν Κομάντινα, να ανανεώσει για 5η συνεχόμενη χρονιά με τον Ολυμπιακό, πολύ πιθανόν να ανοίγει ο δρόμος για το Νικήτα Κόχειλα προς το Ν.Ο. Χίου.
Ο αμυντικός του Ολυμπιακού, μπορεί αρχικά να είχε απαντήσει «όχι» στην πρόταση του ΝΟΧ, αφού συμπεριλαμβάνεται στο ρόστερ του Βαγγέλη Πάτερου, αλλά τώρα, μετά από την ανανέωση της παραμονής του Κομάντινα, όπου σίγουρα θα έχει λιγότερο χρόνο συμμετοχής στους πρωταθλητές, πιθανόν να δει με άλλο μάτι την κρούση που του έχει γίνει από το ΝΟΧ.

Εσωσαν σκυλακι....

Το περιστατικό συνέβη στις 13 Αυγούστου 2010 στο θέρετρο του Πολεμικού Ναυτικού στην Αγία Μαρίνα Μαραθώνα, μέσα στη Ναυτική Βάση του Νότιου Ευβοϊκού. Τα ουρλιαχτά του παγιδευμένου ζώου ακούγονταν δυνατά και τράνταζαν το έδαφος, από τα βάθη του οποίου ερχόταν η φωνή του…

Μετά από 24 ώρες κατάφεραν να βγάλουν τον σκύλο στην επιφάνεια
Μετά από 24 ώρες κατάφεραν να βγάλουν τον σκύλο στην επιφάνεια
Ο σκυλάκος, προφανώς, αναζητώντας δροσιά, χώθηκε μέσα σε έναν πολύ στενό αγωγό όμβριων υδάτων και, στη συνέχεια, όταν αισθάνθηκε ότι δεν οδηγούνταν πουθενά, πανικόβλητο προχωρούσε προς τα εμπρός αναζητώντας έξοδο όμως επί της ουσίας χωνόταν ολοένα και πιο βαθιά στο τούνελ.

Το ζώο προχωρούσε μέσα στον λαβύρινθο του αγωγού, του οποίου τα τσιμεντένια τοιχώματα είχαν περίπου ένα μέτρο πάχος!

Αρχικά, η διοίκηση της Ναυτικής Βάσης και οι άνδρες που υπηρετούν εκείπροσπάθησαν να βρουν μια δίοδο για να προσεγγίζουν τον σκύλο.

Μετά από προσπάθειες τεσσάρων ωρών, οι οποίες απέβησαν άκαρπες, το μόνο που είχαν καταφέρει ήταν να ανοίξουν μια τρύπα στο σημείο που βρισκόταν το ζώο μέσα στο συμπαγές μπετόν, προκειμένου ο σκύλος να αναπνέει.

Καθώς δεν μπορούσαν να το προσεγγίσουν από πουθενά, κάλεσαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Δύο κλιμάκια της έφτασαν επί τόπου.Προσπάθησαν αλλά μάταια. Έτσι κλήθηκε η Ειδική Μονάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών, η γνωστή Ε.Μ.Α.Κ., για να βοηθήσει.

Μετά από προσπάθειες, που κράτησαν 24 ώρες, οι άνδρες της Π.Υ. και της Ε.Μ.Α.Κ., χωρίς ύπνο και χωρίς να σταματήσουν καθόλου, κατάφεραν να βγάλουν το ζώο ζωντανό και να του χαρίσουν ξανά τη ζωή.

Η ζωή του ήταν καταδικασμένη και ο βάρβαρος θάνατος καραδοκούσε, όμως οι ανθρωπιά και η φιλευσπλαχνία εκείνων που συνέδραμαν για τη σωτηρία του το έσωσαν.

Στους άνδρες του Ναυτικού, της Πυροσβεστικής και της Ε.Μ.Α.Κ. αξίζουν συγχαρητήρια. Τέτοια ευαισθησία για τη σωτηρία ενός ζώου σπάνια συναντάς στην Ελλάδα!


πηγη:www.zougla.gr

O ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΡΩΕΣ...ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΤΙ (ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ,ΟΠΑΔΟΙ)