Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

ΤΑ ΧΑΣΕ Ο ΜΑΚΗΣ.....


Ο ΜΑΚΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΑΛΑΤΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΕΙΠΕ Οτι δεν έχει πάρει μουντιάλ η Αγγλία; ΧΑΧΑ ΤΟ 1966 Η Αγγλία ΝΙΚΗΣΕ 4-2 τη Δ। Γερμανία!
ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ...ΝΤΡΟΠH ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ
NEWSCHIOS ΒΡΗΚΕ ΤΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΚΟΝΤΡΟΛ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ
ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΑΠΟ ΤΡΟΚΤΙΚΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΝΤΡΟΛ... ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΡΟΚΤΙΚΑ

Η λίστα με τα δέκα πρώτα ονόματα στα οποια θα ανοικτουν οι λογαριασμοι

Σε ποιους πρώην υπουργούς θα ζητηθεί να ανοίξουν οικειοθελώς τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς

Τα πρώτα 10 ονόματα πρώην υπουργών που θα τους ζητηθεί να ανοίξουν οικειοθελώς τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, συμφώνησαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Πρόκειται για τους Άκη Τσοχατζόπουλο, Γιάννο Παπαντωνίου, Νίκο Χριστοδουλάκη, Χρήστο Μαρκογιαννάκη, Βύρωνα Πολύδωρα, Αναστάσιο Μαντέλη, Χρήστο Βερελή, Μιχάλη Λιάπη, Γιώργο Αλογοσκούφη και Γιώργο Βουλγαράκη।

http://seleo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3405:2010-06-17-19-05-35&catid=1:latest-news&Itemid=50

ΣΤΟ ΣΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ....

ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ... ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΡΑΖΩΣΕ ΤΟ ΠΕΡΑΜΑ

Ότι να ναι είναι εκεί στο Σκάι, κάνουν ρεπορτάζ, εμφανίζουν μια συνέντευξη και λένε ότι για το μαρασμό της ζώνης του Περάματος, φταίνε οι απεργίες.

Νewschios:
Αν στο σκαι τους εχει πιασει ο καημος τοτε γιατι το αφεντικο του δεν φτιαχνει τα νεα του πλοια στο περαμα αλλα στην Κορεα..η ααπαντηση απλη γιατι θα του στοιχισει αρκετα εκκατομυρια λιγοτερο...Αλλα το ΣΚΑΙ εκτελει χρεη απεργοσπαστικου κινηματος.....

24ωρη πανελλαδική απεργία ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ

Σε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρούν την Τρίτη, 29 Ιουνίου, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Οι δύο ανώτατες συνδικαλιστικές οργανώσεις αντιδρούν στα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση για το ασφαλιστικό και τα εργασιακά.

Αυτή είναι η ΟΜΑΔΑ, αυτή είναι ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ!

Έπαιξαν ως Έλληνες, έπαιξαν ως πρωταθλητές Ευρώπης και έγραψαν ιστορία με την πρώτη νίκη στο Μουντιάλ! Με στόχο, πάθος και σύστημα, με χαρακτηριστικά ΟΜΑΔΑΣ η Ελλάδα κέρδισε 2-1 την Νιγηρία και μπήκε δυνατα στο κόλπο των «16». Σαλπιγγίδης και Τοροσίδης τα ιστορικά γκολ! To gazzetta.gr είναι στο «Φρι Στέιτ».

πηγη: www.gazzetta.gr

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΤΟΥΣ OI ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ (21/6/2010)

Σύμφωνα με απόφαση του ΔΣ της ΟΛΜΕ

Με πλειοψηφία έξι προς τέσσερα, το διοικητικό συμβούλιο της ΟΛΜΕ αποφάσισε να συνεχιστεί η αποχή στα βαθμολογικά κέντρα μέχρι την ερχόμενη Τρίτη, οπότε και θα ξανασυνεδριάσει για να εκτιμήσει τις εξελίξεις και να πάρει νέα απόφαση.

Όπως δήλωσε ...
ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ Δημήτρης Πεπές, σήμερα θα ζητήσουν οι εκπαιδευτικοί συνάντηση με τον πρωθυπουργό, καθώς και με τους γονείς, προκειμένου να εκθέσουν την κατάσταση όπως έχει.

Τόνισε ότι υπάρχει οργή και αγανάκτηση στον κλάδο και κάλεσε όλους τους εκπαιδευτικούς να συμμετάσχουν στην αποχή. Ανέφερε ότι ο συνδικαλισμός, που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην επικαιρότητα, δεν είναι κατευθυνόμενος. Πρόσθεσε ότι η αποχή δεν στοχοποιεί τη βαθμολόγηση, αλλά πρέπει να υπάρξει δίκαιη αντιμετώπιση των οικονομικών αιτημάτων του κλάδου.

Το μέλος του ΔΣ της ΟΛΜΕ Αλέκος Αρβανιτίδης τόνισε ότι οι καθηγητές δεν θα κάνουν ούτε ένα βήμα πίσω, ενώ η Αγγελική Φατούρου, επίσης μέλος του ΔΣ της ΟΛΜΕ, επέκρινε την απαξιωτική, όπως είπε, στάση απέναντι στους καθηγητές από τα οικονομικά στελέχη της κυβέρνηση που συμπεριφέρθηκαν "ως να ήταν οι ίδιοι η τρόικα του ΔΝΤ".

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΥΔΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

Μέχρι την Τέταρτη αναμένεται να έρθει στην Χίο , κλιμάκιο από την υδατογραφική υπηρεσία του Πολεμικού Ναυτικού που θα καταγράψει τα νέα βάθη του λιμανιού προκειμένου να αποτυπωθούν στους χάρτες και να εκλείψει το φαινόμενο μεγάλα πλοία να μένουν εκτός λιμένα...

«Ήρθα σε επαφή με τον διοικητή της Υπηρεσίας ο οποίος κατανόηση τη σημασία του προβλήματος για τη Χίο και δεσμεύτηκε ότι άμεσα θα σταλούν τα πλωτά για να γίνουν οι αλλαγές αυτές που θα έπρεπε να έχουν ήδη γίνει δεδομένου ότι το αίτημα έχει αποσταλεί δυο φορές από το Λιμενικό Ταμείο» δήλωσε ο Νομάρχης Π।Λαμπρινούδης।


ΠΗΓΗ: www.tvpatrida.gr

οι δύο χιώτες έφηβοι βουλευτές μας.....



Η Λουκία Κουσκουσάκη και ο Κωνσταντίνος Κοσσένας θα καθίσουν από τις 3 έως τις 6 Σεπτεμβρίου στα έδρανα της Βουλής, εκπροσωπώντας το Νομό μας στη Βουλή των Εφήβων.
Οι 2 χιώτες μαθητές θα είναι ανάμεσα στους 300 εφήβους, που κατάφεραν με τα γραπτά τους δοκίμια να προκριθούν από τη διαδικασία αξιολόγησης στην οποία συμμετείχαν συνολικά 11.134 μαθητές και μαθήτριες της Β’ τάξης του Λυκείου, απ’ όλη την Ελλάδα.
Για τον Κωνσταντίνο, μαθητή του 3ου Γενικού Λυκείου, η συμμετοχή στη Βουλή των Εφήβων δείχνει να είναι οικογενειακή υπόθεση, αφού πριν από τρία χρόνια τον ίδιο ρόλο κλήθηκε να διαδραματίσει ο αδελφός του Αλέξανδρος. Οι θετικές εντυπώσεις του από τη συμμετοχή στο πρόγραμμα ήταν εκείνες που επηρέασαν τον Κωνσταντίνο να δηλώσει συμμετοχή.
Στα 17 του -αν και όπως αναφέρει δε θα ήθελε στο μέλλον να ασχοληθεί ενεργά με την πολιτική- επισημαίνει ότι τον ενδιαφέρει να ενημερώνεται για τα τεκταινόμενα, θεωρώντας ότι εκείνο που λείπει στις μέρες μας από τους πολιτικούς είναι η «καθαρότητα».
Ως μεγαλύτερο προσόν ενός πολιτικού αναφέρει την ειλικρίνεια.
«Να μη φοβάται να πει την αλήθεια όσο δυσάρεστη κι αν είναι», σχολίασε.
Ο Κωνσταντίνος, ο οποίος θα συμμετέχει στην επιτροπή κοινωνικών υποθέσεων στη Βουλή των Εφήβων, εκτιμά πως η ανεργία είναι το πιο σοβαρό θέμα που απασχολεί τη γενιά του. Και πώς να μην το πιστεύει, αφού ο ίδιος σήμερα καλείται να επιλέξει το δρόμο σπουδών που θα ακολουθήσει μετά την αποφοίτηση από το λύκειο, με το βλέμμα στραμμένο στις ανάγκες της αγοράς εργασίας.
Μια ευχάριστη έκπληξη ήταν για τη Λουκία Κουσκουσάκη το άκουσμα της είδησης ότι θα συμμετέχει στη Βουλή των Εφήβων και μάλιστα στην επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων!
Η μαθήτρια του Εκκλησιαστικού Γενικού Λυκείου πήρε μέρος στο διαγωνισμό, όπως και οι υπόλοιποι συμμαθητές της, χωρίς να έχει ιδιαίτερες προσδοκίες. Τώρα δηλώνει έτοιμη να ζήσει την εμπειρία.
Η Λουκία κάνει ό,τι και οι περισσότεροι έφηβοι, δηλαδή αλλάζει κανάλι όποτε η συζήτηση στρέφεται γύρω από την πολιτική και τους πολιτικούς. Ωστόσο έχει άποψη για την κατάσταση που βιώνουμε, θεωρώντας ότι παρά τις βολές που δέχονται οι πολιτικοί «δεν είναι σωστό να μπαίνουν όλοι σε ένα τσουβάλι. Υπάρχουν και σ’αυτήν την περίπτωση οι καλοί και οι κακοί».
Η ίδια επιθυμεί να πάει επιτέλους μπροστά η χώρα μας, προσδοκώντας ότι οι πολίτες κάποτε θα έχουν περισσότερη ανάμειξη στη λήψη των αποφάσεων.
«Έχουμε δημοκρατία, αλλά τη δημοκρατία τη θυμούνται μόνο όταν τους ψηφίζουν», λέει με νόημα.
Εκτός από τον Κωνσταντίνο και τη Λουκία ως αναπληρωματικοί έφηβοι Βουλευτές Χίου έχουν οριστεί ο Μιχάλης Τσουκαλάς από το 2ο Γενικό Λύκειο και ο Νικόλαος Μπεκιάρης από το ΕΠΑΛ Οινουσσών.
Χρ। Ψ।

πηγη: www.alithia.gr

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ- ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟ ΔΩΣΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ ΚΑΙ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΖΑΧΑΡΗ!

Τελικά το ζήσαμε και αυτό. Επί υπουργίας Ευ.Βενιζέλου, ενός πολιτικού που υποσχέθηκε ότι θα εξαφανίσει του Παραλόγου τη θητεία, ο Παραλογισμός φτάνει σε άλλη διάσταση.
Στο Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων Κορίνθου, την Παρασκευή 11-6, ενώ οι φαντάροι έπαιρναν φύλλο πορείας και ξεκίναγαν για τις Μονάδες της παραμεθορίου όπου στέλνονταν πρώτη μετάθεση, τους κάλεσαν να πάνε στο Εφοδιασμό για να καλύψει το Κέντρο Εκπαίδευσης τις οικονομικές του υποχρεώσεις έναντι των φαντάρων.
Αντί λοιπόν στους στρατιώτες να καταβληθούν οι μισθοί που αντιστοιχούν στο χρονικό διάστημα της παραμονής τους στο Κέντρο Εκπαίδευσης και να τους δοθούν τα Οδοιπορικά, τους διέταξαν να υπογράψουν σε μια Ονομαστική Κατάσταση ότι παρέλαβαν Δύο Κονσέρβες Φασόλια και μερικά φακελάκια με κόκκους ζάχαρη, λέγοντας ότι «Λεφτά Δεν Υπάρχουν»!
Οι καταγγελίες που έφτασαν στην Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων προέρχονται από περισσότερους των ενός λόχους, ενώ θυμίζουμε ότι η Σειρά Κατάταξης Μαΐου είναι ιδιαίτερα πολυπληθής.
Με ευθύνη λοιπόν της διοίκησης του κέντρου Κατάταξης και των εμπλεκόμενων αξιωματικών ν και υπαξιωματικών όχι μόνο «έφαγαν» τους μισθούς των φαντάρων, αλλά τους υποχρέωσαν κιόλας να αναλάβουν οι ίδιοι και οι οικογένειες τους το κόστος μεταβίβασης τους ως μετατιθέμενοι στις μονάδες.

Από τα παραπάνω φαίνεται ότι το υπουργείου Εθνικής Άμυνας και οι διοικητές των μονάδων Καταργούν στην πράξη τον μισθό των 8 ευρώ με τον οποίο πληρώνουν τον κόπο των στρατιωτών.
Μέγα θέμα προκύπτει από το εξής: Η έννοια των υπεύθυνων αξιωματικών-υπαξιωματικών ήταν να υπογράψουν οι μετατιθέμενοι φαντάροι ότι πήραν τις κονσέρβες και τη ζάχαρη. Όχι πραγματικά να τα πάρουν οι τελευταίοι.
Επειδή οι φαντάροι υπερήφανα αρνήθηκαν τις περισσότερες φορές να πάρουν κονσέρβες και ζάχαρη, αυτό σημαίνει ότι πρακτικά δημιουργήθηκε ένα υπόλοιπο από χρήματα και προϊόντα που αντιστοιχούν σε αυτά, που εικονικά φαίνεται ότι δόθηκαν στους φαντάρους. Ποιος κερδίζει από αυτό το απόθεμα;
Αναρωτιόμαστε, πιστεύει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ότι οι φαντάροι μπορούν να εφαρμόσουν μεσοπολεμικές μεθόδους κλήρινγκ, ανταλλάσσοντας κονσέρβες και ζάχαρη με τα εισιτήρια ΚΤΕΛ και πλοίων, προκειμένου να φτάσουν στις μονάδες της παραμεθορίου;
Η Υποχρεωτική θητεία αποδεικνύεται ξανά ως ωμή φορολόγηση της εργατικής οικογένειας, περίοδος σκληρής εργασιακής εκμετάλλευσης των φαντάρων, συμπλήρωμα της πολεμικής προετοιμασίας των Αναλώσιμων της πρώτης γραμμής.
Αποκαλύπτεται η βαθιά ταξικότητα της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ, που «καμαρώνει» την εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων των γόνων πλουσίων οικογενειών στα «χαρακώματα των ακτών της Χονολουλού», συμβάλλει στην επιδείνωση της ανέχειας και απόγνωσης για την εργαζόμενη πλειοψηφία, την ώρα που ο κόσμος του πλούτου κάνει προκλητική επίδειξη πλούτου που παράγουν οι εργαζόμενοι στο κατάστρωμα-πίστα του Αβέρωφ.
Μήπως ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευ.Βενιζέλος και ο αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Φραγκούλης Φράγκος αισθάνονται την ανάγκη να δώσουν κάποιες εξηγήσεις;
Καλούμε τους φαντάρους που τυχόν υπέστησαν ανάλογα μέτρα να μας τα καταγγείλουν.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 Diktiospartakos.blogspot.com

το αυριανο προγραμμα του ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2010


Αργεντινήvs.Νότια Κορέα
-17 Jun 2:30pm

Ελλάδαvs.Νιγηρία
-17 Jun 5:00pm

Γαλλίαvs.Μεξικό
-17 Jun 9:30pm