Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

H ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ

Τo newschios εντοπισε σε πολυ προσωπικες στιγμες την γνωστη σε ολους μας......... kim kardashian

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΠΟΡΝΟ!

ΣΕ ΛΙΓΟ στο newschios

Στις 21.00 η ωρα η μεγαλη αποκαλυψη του newschios..Το newschios εντοπισε σε ιστοσελιδα βιντεο στο οποιο γνωστη παρουσια της ξενης showbiz βρισκεται σε πολυ τρυφερες στιγμες..βιντεο που θα συζητηθει

ΔΕΙΤΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ
http://www.youtube.com/user/aliekos43

ΣΕ ΛΙΓΟ στο newschios....

Σε λιγο στο μην χασετε το βιντεο που εντοπισε το newschios στο οποιο γνωστη προσωπικοτητα της ξενης showbiz βρισκεται σε πολυ προσωπικες στιγμες.......που θα συζητηθουν

AMBER ALERT Eξαφανίστηκε 12χρoνη από την Καλλιθέα





Αυτή είναι η φωτογραφία της 12χρονης που εξαφανίστηκε από το σπίτι της στην Καλλιθέα. Όποιος την έχει δει ας επικοινωνήσει με το "Χαμόγελο του Παιδιού" ή με τα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα.



Μικρές αλήθειες για την ΕΡΤ‏...

Η ΕΡΤ είναι εύκολος στόχος για κριτική από μέσα και δημοσιογράφους. Οι κατηγορίες είναι πάνω κάτω οι ίδιες και φυσικά θύματα της κριτικής πέφτουν συνήθως και οι εργαζόμενοι, παρότι έχουν τις λιγότερες ευθύνες για την κακοδιαχείριση και τα σκάνδαλα. Ας προσπαθήσουμε να ξεδιαλύνουμε ορισμένα σημεία:
Είναι απαραίτητοι οι συμβασιούχοι;
Γενικώς στην ΕΡΤ όχι. Για αυτήν όμως την ΕΡΤ (και εννοώ ποσοτικά, όχι ποιοτικά) ναι. Είναι απαραίτητοι γιατί δεν κάλυπταν εποχιακές ανάγκες που θα δικαιολογούσαν εποχιακές συμβάσεις, αλλά διαρκείς ανάγκες, για τις οποίες χρησιμοποιούσαν αυτό το παράθυρο, καθώς κόστιζε λιγότερο από το να προσλάβουν μόνιμους εργαζόμενους με προκήρυξη του ΑΣΕΠ.
Πρέπει να γίνουν όλοι αυτοί μόνιμοι;
Φυσικά και όχι. Οι περισσότεροι από τους εργαζόμενους με συμβάσεις έργου δεν...
διεκδικούν μονιμότητα. Διεκδικούν σταθερή εργασία με ξεκάθαρους και ισότιμους με τους υπόλοιπους εργαζόμενους όρους. Τι σημαίνει αυτό; Να ξέρω αν θα έχω δουλειά το καλοκαίρι ή τον Σεπτέμβριο. Να ξέρω ως πότε θα εργάζομαι για να κανονίσω το σχολείο του παιδιού μου, το δάνειο του αυτοκινήτου μου και γενικότερα τη ζωή μου. Ότι δηλαδή έχετε όλοι. Να έχω άδεια διακοπών ή ασθενείας, να έχω ωράριο και να πληρώνομαι όταν εργάζομαι τις Κυριακές.
Οι περισσότεροι εργαζόμενοι θα ήμασταν ευτυχισμένοι αν είχαμε απλά μια δουλειά με σταθερή και ξεκάθαρη σύμβαση. Δεν έχουμε το όνειρο της μονιμότητας στο δημόσιο, και ειδικά σε ένα δημόσιο που γίνεται καθημερινά χειρότερο κι από τον ιδιωτικό τομέα.
Είναι όλοι τους βύσματα;
Όχι βέβαια. Σίγουρα υπάρχουν και βύσματα και είναι λογικό, καθώς όλες οι προσλήψεις γίνονταν με σχετικά αδιαφανείς διαδικασίες. Τα τελευταία χρόνια, γινόταν μεν προκήρυξη θέσεων, αλλά η επιλογή γινόταν από στελέχη της ΕΡΤ και όχι από το ΑΣΕΠ. Κι αυτό γινόταν επειδή χρησιμοποιούνταν προσωπικό από την ίδια δεξαμενή εργαζομένων, ώστε να επικρατεί μια σταθερότητα στις ζωές τους και μια εργασιακή συνέχεια και εύρυθμη λειτουργία. Κάποιοι προφανώς και πήγαν συστημένοι από πολιτικούς, κάποιοι μπήκαν επειδή εργάζονταν συγγενείς τους, οι περισσότεροι όμως έχουν πάει στην ΕΡΤ, ειδικά όσοι είμαστε δημοσιογράφοι, κατόπιν πρότασης συναδέλφων μας παρουσιαστών, αρχισυντακτών κλπ. Άλλωστε, οι περισσότεροι είμαστε χρόνια επαγγελματίες, μέλη της ΕΣΗΕΑ, με σπουδές, πτυχία και μεταπτυχιακά και είναι όχι απλά επιδίωξη μας, αλλά ΕΠΙΘΥΜΙΑ μας να κριθούμε, αλλά και να ανταμειφθούμε για τα επιπλέον προσόντα μας (σπουδές, πτυχία, γλώσσες, βραβεία κλπ).
Μα χρειάζεται η ΕΡΤ 5500 εργαζόμενους;
Το ερώτημα που ίσως θα ήταν πιο σωστό είναι αν η ΕΡΤ χρειάζεται όλες αυτές τις υπηρεσίες. Ποιες είναι αυτές; 7 τηλεοπτικά κανάλια, 29 ραδιοφωνικοί σταθμοί, 2 μουσικά σύνολα, μία χορωδία, ένα περιοδικό και μια ιστοσελίδα. Για όλα αυτά απασχολεί σήμερα 4.547 εργαζόμενους. 3.500 με συμβάσεις αορίστου χρόνου και 1.047 με συμβάσεις έργου παρότι δεν καλύπτουν εποχιακά κενά, αλλά σταθερές ανάγκες των τελευταίων 8-9 ετών.
Είναι υπεράριθμο το προσωπικό της ΕΡΤ; Ας κάνουμε μια σύγκριση με εισηγμένες ελληνικές εταιρίες ΜΜΕ. Το Alter για ένα μόνο κανάλι απασχολεί 718 άτομα. Η Ελευθεροτυπία για μια εφημερίδα, χωρίς τα πιεστήρια απασχολεί 916 άτομα. Ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA, που το σύνολο των παραγωγών του είναι εξωτερικές, μόνο για τη λειτουργία του και τον τομέα ενημέρωσης απασχολεί 639 εργαζόμενους. Ο δε ΔΟΛ σε επίπεδο ομίλου, δηλαδή 3 εφημερίδες, 1 ραδιοσταθμό και 5-6 περιοδικά απασχολεί 1608 εργαζόμενους αορίστου χρόνου και 42 επί συμβάσει.
Τι γίνεται στο εξωτερικό; Η κρατική τηλεόραση της Σουηδίας SVT για 7 τηλεοπτικά κανάλια και 1 ιστοσελίδα απασχολεί 2.300 εργαζόμενους, ενώ η ιρλανδική RTE για 2 τηλεοπτικά κανάλια, 4 ραδιοσταθμούς, 6 ψηφιακούς ραδιοσταθμούς DAB, 1 ιστοσελίδα, 2 ορχήστρες και 1 χορωδία μισθοδοτεί 2.200 εργαζόμενους. Όσο για το BBC που αρέσκονται πολλοί να χρησιμοποιούν ως παράδειγμα και φυσικά δεν μπορεί να είναι μέτρο σύγκρισης με την ΕΡΤ, απασχολεί 23.000 εργαζόμενους για τη λειτουργία 8 τηλεοπτικών δικτύων, 10 ραδιοσταθμών, 3 περιφερειακών ραδιοτηλεοπτικών οργανισμών, 40 τοπικών ραδιοσταθμών, ιστοσελίδων κλπ.
Γιατί να πληρώνω την ΕΡΤ αφού δεν την παρακολουθώ;
Δεν πληρώνετε ΕΡΤ μόνο για τη μισθοδοσία των εργαζομένων. Πληρώνετε για να έχουν έκφραση όσα προγράμματα δεν «χωρούν» στη φιλοσοφία των εμπορικών καναλιών. Πληρώνετε για να βλέπετε όλες τις απόψεις και όλες τις ειδήσεις στα δελτία και τις ενημερωτικές εκπομπές, πληρώνετε για να υπάρχει συμφωνική ορχήστρα, δορυφορικό πρόγραμμα για τους ομογενείς, σταθμός στα βραχέα για τους έλληνες ναυτικούς, η ΕΡΑ ΣΠΟΡ για να ξεδίνεις με τα αθλητικά, η ΝΕΤ 105,8 για να ακούς όταν ταξιδεύεις στην εθνική, το 3ο πρόγραμμα ο μοναδικός σταθμός που παίζει κλασσική μουσική, η ERT digital που έφερε την ψηφιακή το 2006 και ούτω καθεξής. Μπορεί εσύ να μην χρησιμοποιείς καμιά υπηρεσία, αλλά έτσι λειτουργεί το κοινό καλό. Και το αεροπλάνο για την Κάσο επιδοτούμενο είναι, κι ας μην έχει πάει ποτέ… Άλλωστε αν επέλθει εξορθολογισμός στην ΕΡΤ και η ΕΡΤ γίνει πρωτοπόρα, όπως θέλουμε κι εμείς σίγουρα θα εκτιμήσεις την ύπαρξη της.
Από τους Συμβασιούχους Δημοσιογράφους ΕΡΤ
αναδημοσιευση απο το press-gr.blogspot.com

ΕΚΤΟΣ λειτουργιας το συστημα για την απογραφη των δημοσιων υπαλληλων!

"Η περίφημη "Ηλεκτρονική υπηρεσία απογραφής μισθοδοτούμενων από το Ελληνικό Δημόσιο" υποτίθεται ότι θα λειτουργούσε από την 1η Ιουλίου 2010 με καταληκτική ημερομηνία μεταξύ 12 και 23 Ιουλίου 2010 αναλόγως...
του ΑΦΜ, δηλαδή η προθεσμία απογραφής είναι ιδιαίτερα στενή μόλις 2-3 εβδομάδων. Με έκπληξη διαπίστωσα ότι η ώρα έχει φτάσει 19:30, η ημερομηνία έχει 1η Ιουλίου 2010, αλλά Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ!!! ...λόγω τεχνικού προβλήματος όπως με ενημέρωσαν στο 1500!!! Δεν είναι τόσο η αδυναμία υποβολής της απογραφής για μια δυο μέρες,
είναι το ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ που δημιουργείται στους πολίτες για το κράτος!!! Έλεος πια με την ανικανότητα και την ανεπάρκεια των "αρμοδίων" σε αυτή
την χώρα!!! Αποτυγχάνουμε με τα στοιχειώδη και μετά αναρωτιώμαστε γιατί η χώρα βρίσκεται υπό κατάρρευση; Προσωπικά θα είχα χάσει τον ύπνο μου αν ήμουν υπεύθυνος για μια υπηρεσία που είναι υποχρεωτική για εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες και την κρίσιμη ώρα -για ακόμα μια φορά στην Ελλάδα- ...δεν λειτουργούσε!!! Στο http://apografi.gov.gr/ όμως ...δεν υπάρχει ούτε μια ενημερωτική-απολογητική ανακοίνωση!!! Αυτό είναι κατάντια!!!"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Αναδημοσιευση απο το troktiko.blogspot.com

ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ!


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΣΥΝΑΥΛΙΑ 6 ΙΟΥΛΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 7μ.μ.


Το ΠΑΜΕ μαζί με τον Πανελλήνιο Μουσικό Σύλλογο και το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών σας καλούν στη συγκέντρωση - συναυλία στις 6 Ιούλη στο Σύνταγμα στις 7 το απόγευμα. Να είναι μια μέρα αγωνιστικής δράσης. Να σμίξουν τα συνθήματα, οι φωνές με το τραγούδι χιλιάδων εργαζομένων, νεολαίας, γυναικών, μεταναστών ενάντια στο μαύρο μέτωπο κυβέρνησης, κεφαλαίου, Ε.Ε. που θέλουν να κάνουν τη ζωή μας κόλαση.

Στη μάχη που δίνουμε αξιοποιούμε την προσφορά καλλιτεχνών για να δυναμώνει ο αγώνας. Ένα τραγούδι στον αγώνα κατά της βαρβαρότητας που θέλουν να μας επιβάλλουν. Όλοι και όλες στο Σύνταγμα στις 6 Ιούλη στις 7μ.μ. Για να τους σταματήσουμε. Να εμποδίσουμε το έγκλημά τους σε βάρος της ζωής μας.

Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες:

  • Θαλασσινός Παντελής

  • Θηβαίος Χρήστος

  • Κορακάκης Βαγγέλης

  • Κούτρας Γιάννης

  • Λέκκας Βασίλης

  • Μάνου Αφροδίτη

  • Μαχαιρίτσας Λαυρέντης

  • Πασχαλίδης Μίλτος

  • Παπαδόπουλο Λάκη

  • Παπακωνσταντίνου Βασίλης

  • Πλιάτσικας Φίλιππος

  • Πυροβολάκης Μάνος

  • Χαλκιάς Λάκης

    ΟΣΟΙ ΒΡΕΘΕΊΤΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ!

Εγκαίνια προβλήτας Ψαρών!

Με κάθε επισημότητα, παρουσία του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις μνήμης για το Ολοκαύτωμα των Ψαρών, την Κυριακή 27 Ιουνίου 2010.
Θα μπορούσε βέβαια να μην πήγαινε και κανένας επίσημος και αντίθετα να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ ο Ιερός Ναός του Αγίου Νικολάου, που κινδυνεύει με κατάρρευση.
Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν επίσης οι βουλευτές Χίου Ελπίδα Τσουρή (ΠΑΣΟΚ) και Κωστής Μουσουρούλης (ΝΔ), η Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας Σοφία Θεολογίτου, ο Νομάρχης Χίου Πολύδωρος Λαμπρινούδης, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Διονύσιος, ο Δήμαρχος Ψαρών Μανόλη Αγαπούσης, Δήμαρχοι του νομού και εκπρόσωποι της στρατιωτικής και πολιτικής ηγεσίας του τόπου.
Παράλληλα, τελέστηκαν τα εγκαίνια του Λιμένα Ψαρών, καθώς ολοκληρώθηκε από τη Ν.Α. Χίου η κατασκευή της νέας προβλήτας (φώτο), η οποία θα προσφέρει περισσότερη ασφάλεια στην προσέγγιση και πρόσδεση των πλοίων στο ακριτικό νησί













πηγη: www.chiosnews.com/

ΕΞΟΡΙΖΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ!

ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ αφεντικό, γιατί εδώ σε λίγο θα κάνουμε συλλογή από παλαβωμάρες.
Δε φτάνει που στη Χίο έχουμε τη μισή δύναμη δικαστικών υπαλλήλων απ’ όσους χρειαζόμαστε (υπόψιν, η δικαιοσύνη είναι μια πάρα πολύ παραγωγική υπόθεση, που λόγω της δικομανίας μας γεμίζει τα κρατικά ταμεία χρήμα), τώρα σχεδιάζουν να μας πάρουν απ’ αυτούς που δεν έχουμε, να στελεχώσουν το Εφετείο στη Μυτιλήνη, θεωρώντας προφανώς ότι πρόκειται για μία απόσταση Τρικάλων – Καρδίτσας!
Τα υπόλοιπα σε επιστολή του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων στο υπ. Δικαιοσύνης:
«Αξιότιμε κε Υπουργέ
Με μεγάλη μας λύπη και απογοήτευση πληροφορηθήκαμε το περιεχόμενο του από 2-6-2010 εγγράφου σας (αρ. πρωτ. 56865), προς την Ολομέλεια του Αρείου Πάγου.
Με το έγγραφο αυτό, ζητάτε απ’ την Ολομέλεια να γνωμοδοτήσει για τις οργανικές θέσεις δικαστικών λειτουργών, υπαλλήλων και επιμελητών δικαστηρίων, που θα πρέπει να μειωθούν προκειμένου να επανδρώσουν οι ανωτέρω τα νέα Εφετεία που θα ιδρυθούν.
Στα νεοϊδρυθέντα Εφετεία συμπεριλαμβάνεται και το Εφετείο Βορείου Αιγαίου με έδρα την Μυτιλήνη, στην περιφέρεια του οποίου θα υπαχθούν τα Πρωτοδικεία Μυτιλήνης και Χίου.
Θα πρέπει να γνωρίζετε όμως, ότι είναι αδύνατο να μειωθούν οργανικές θέσεις δικαστών και υπαλλήλων των Πρωτοδικείων Μυτιλήνης και Χίου καθόσον και τα δύο Πρωτοδικεία αντιμετωπίζουν ειδικότερα προβλήματα στελέχωσης αλλά και η όποια μετακίνηση υπαλλήλων δημιουργεί περισσότερα προβλήματα, ιδίως κοινωνικά, από αυτά που φιλοδοξεί η δημιουργία ενός Εφετείου να λύσει.
Κύριε Υπουργέ,
Το σημερινό οργανόγραμμα των δικαστικών υπηρεσιών δημιουργήθηκε στη δεκαετία του 1980 για να καλύψει τις τότε υπάρχουσες ανάγκες των Υπηρεσιών και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στις σημερινές ανάγκες της κάθε Υπηρεσίας. Επιπρόσθετα ο όγκος της δουλειάς τριπλασιάστηκε, τα οργανικά κενά είναι πολλά και ήδη μέχρι τέλους του χρόνου θα συνταξιοδοτηθούν αρκετοί συνάδελφοι.
Λόγω της ιδιαιτερότητας της περιοχής μας, είναι αδύνατη η μετακίνηση υπαλλήλων σε άλλο νησί, αφενός η μετακίνηση είναι δύσκολη λόγω θάλασσας, αφετέρου κάτι τέτοιο θα δημιουργούσε προβλήματα στις οικογένειες, μέλη των οποίων θα μετακινούνταν. Η στελέχωση του υπό ίδρυση Εφετείου Βορείου Αιγαίου από δικαστικούς υπαλλήλους που υπηρετούν στη Χίο, θα έχει ως αποτέλεσμα:
α) Την οικονομική, κοινωνική και ηθική εξόντωση αυτών και των οικογενειών τους. Οι περισσότεροι έχουν στεγαστικά δάνεια να αποπληρώσουν, οι σύζυγοί τους εργάζονται σε άλλες υπηρεσίες του νησιού, άλλοι έχουν μικρά παιδιά σε προσχολική ή σχολική ηλικία, ενώ άλλων τα παιδιά τους σπουδάζουν σε σχολές, που βρίσκονται εκτός της Χίου. Η οικονομική επιβάρυνση θα είναι τεράστια και οι οικογένειές τους κινδυνεύουν να διαλυθούν. Παραβιάζονται μ’ αυτό τον τρόπο θεμελιώδη δικαιώματα του θεσμού της οικογένειας, που προστατεύονται από το άρθρο 21 του Συντάγματος.
β) Τη δυσλειτουργία των Δικαστικών Υπηρεσιών, όπου υφίστανται οι οργανικές τους θέσεις και τούτο διότι οι Δικαστικές Υπηρεσίες είναι επιβαρυμμένες με μεγάλο φόρτο εργασίας. Να σημειωθεί ότι η δικαστηριακή ύλη έχει τουλάχιστον τριπλασιαστεί και τα κενά σε έμψυχο υλικό όπως προαναφέρεται, είναι πάρα πολλά.
Εμείς οι Δικαστικοί Υπάλληλοι της Χίου, εκφράζουμε την ΑΝΤΙΘΕΣΗ μας σε οποιαδήποτε πρόθεση που θα επιβαρύνει κι άλλο το ήδη βεβαρημένο προσωπικό της Γραμματείας των Δικαστηρίων και είμαστε ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ να απαντήσουμε ΔΥΝΑΜΙΚΑ και ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ σε όποια μελλοντική απόφαση για περικοπή οργανικών θέσεων.
ΖΗΤΑΜΕ να αποσύρετε άμεσα το σχετικό έγγραφο και να προχωρήσετε στην ανακατανομή και αύξηση των οργανικών θέσεων δικαστικών Υπαλλήλων και επιμελητών Δικαστηρίων.
ΖΗΤΑΜΕ την άμεση πλήρωση όλων των κενών οργανικών θέσεων, με εθελούσιες μετατάξεις, από υπαλλήλους που οι οργανικές τους θέσεις θα συγχωνευτούν ή θα καταργηθούν με την εφαρμογή του σχεδίου “Καλλικράτης”».
Για το Δ.Σ. του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Χίου
Ο Πρόεδρος
Βασίλειος Βλάχος
Η Γραμματέας
Ξένια Μαθιούδη

πηγη: alithia.gr

Σταθμός Ομόνοιας 29/6/2010 βιντεο στο οποιο η αστυνομια του Χρυσοχοιδη συλλαμβανει ανετια ανθρωπους

ο λαος ξεσπα στηνσυλληψη ενος παλικαριου τον οποιο πρωτα η σοσιαλιστικη κυβερνηση του ΠΑΣΟΚ ντουλουμιασε στο ξυλο ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ! ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΚΟΜΑ Κ.ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ!??

Στη Θεσσαλονίκη η Γ.Γ. του ΚΚΕ Αλ. Παπαρήγα

Πρώτος σταθμός της Αλέκας Παπαρήγας, κατά την περιοδεία που πραγματοποιεί στη Θεσσαλονίκη, ήταν το αμαξοστάσιο του ΟΣΕ. Έπειτα παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, κατά την οποία για ακόμη μια φορά εξαπέλυσε βολές κατά του Μνημονίου.

Στη Θεσσαλονίκη η Αλ. Παπαρήγα




Περιοδεία στο νομό Θεσσαλονίκης πραγματοποιεί την Πέμπτη η γενική γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.

Πρώτος σταθμός της κα Παπαρήγας στην περιοδεία της ήταν το αμαξοστάσιο του ΟΣΕ στη συμπρωτεύουσα, όπου συναντήθηκε με εργαζόμενους και συζήτησε μαζί τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Το μεσημέρι, η κα Παπαρήγα παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στην Ένωση Συντακτών Μακεδονίας-Θράκης, κατά την οποία επιτέθηκε για ακόμη μια φορά στην κυβέρνηση για την πολιτική της στην οικονομία, αλλά και τις αλλαγές σε εργασιακά και ασφαλιστικό. Επίσης, επέκρινε έντονα το Μνημόνιο και τις αλλαγές που επιφέρει.

πηγη: www.ant1online.gr

Πιέζει για Γκοβού ο Παναθηναϊκός

Αυξάνει την πίεση για την απόκτηση του Σίντεϊ Γκοβού το "τριφύλλί". Νέες επαφές με Γάλλο και πρόταση για τριετές συμβόλαιο. Που κολλάει ο παίκτης; Συνάντηση Τζίγγερ με οργανωμένους

Πιέζει για Γκοβού ο Παναθηναϊκός

Πίεση για να συμφωνήσει

Μετά και το επίσημο ενδιαφέρον της Γαλατασαράι για την απόκτηση του Σίντεϊ Γκοβού, ο Παναθηναϊκός πέρασε και πάλι στην αντεπίθεση έτοιμος για όλα.

Συγκεκριμένα, οι "πράσινοι" είχαν νέες επαφές με τον εκπρόσωπο του παίκτη και όπως διαρρέουν κύκλοι της ΠΑΕ προτάθηκε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας στον πρώην άσο της Λιόν, προκειμένου να τον δελεάσουν με το ποσό ταυτόχρονα να ανεβαίνει.

Ετσι, εκτός από την πίεση του Τζιμπρίλ Σισέ στην αποστολή των "τρικολόρ" στο Μουντιάλ, η πίεση του ελληνικού συλλόγου συνεχίζεται, αν και όπως διαρρέει ο παίκτης έχει ακόμα μερικές ενστάσεις που θα αποτελέσουν τροχοπέδη στην πορεία των εξελίξεων.

Ο 30χρονος άσος σύμφωνα με την πλευρά του παίκτη θέλει να εξασφαλίσει κάτι καλύτερο ακόμα και οι επαφές αναμένονται να κορυφωθούν μέσα μέχρι το Σαββατοκύριακο.

πηγη: http://www.sport24.gr/

ΝΕΑ 24ωρη απεργια στις 8 Ιουλιου!!!

Νέα 24ωρη απεργία και συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος αποφάσισαν ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ την ερχόμενη Πέμπτη 8 Ιουλίου, κατά την ψήφιση του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό...
Την ερχόμενη Δευτέρα ή Τρίτη θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση για την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

6 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ANAΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ

Τέλος στην αγωνία των υποψήφιων για εισαγωγή σε ΑΕΙ και ΤΕΙ μπάινει την Τρίτη όταν και θα ανακοινωθούν οι βαθμολογίες των Πανελληνιών εξετάσεων με τους σχετικούς πίνακες να αναρτώνται στα Γενικά Λύκεια και τα ΕΠΑΛ του νομού μετά τις 11.00. Με την ανάρτηση των αποτελεσμάτων και την παραλαβή της βεβαίωσης πρόσβασης οι υποψήφιοι θα κληθούν, απο την Τετάρτη στο 2ο ΓΕΛ, να συμπληρώσουν το μηχανογραφικό τους δεδλτίο με τις σχολές προτίμησης τους.
Η διεύθυνση δευτεροβάθμιας ενημερώνει σχετικά:
Οι βαθμολογίες Πανελληνίων εξετάσεων για τους υποψηφίους Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. θα μας αποσταλούν από το βαθμολογικό κέντρο το πρωί της Τρίτης 6 Ιουλίου 2010 και θα αναρτηθούν στα Λύκεια και τα Ε.Π.Α.Λ (ομάδα Β΄), μετά τον σχετικό έλεγχο , κατά τις 11 π. μ.
* Τα ετήσια αποτελέσματα της Γ΄ Λυκείου στο κάθε Γενικό Λύκειο, θα εκδοθούν νωρίς το απόγευμα της ίδιας ημέρας.
* Την επόμενη ημέρα, Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010, οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι θα πρέπει να προσέλθουν στα Λύκειά τους για την παραλαβή της βεβαίωσης πρόσβασης, προκειμένου να την καταθέσουν μαζί με το μηχανογραφικό δελτίο.
* Η κατάθεση μηχανογραφικών θα γίνεται κατά το χρονικό διάστημα 7 με 20 Ιουλίου 2010 στο διδακτήριο του 2ου Γενικού Λυκείου. Θα υπάρξει εντός των ημερών, για το θέμα αυτό, αναλυτική ενημέρωση.
* Οι βαθμολογίες των υποψηφίων των Ε.Π.Α.Λ. (ομάδα Α΄), και των μαθημάτων ειδικότητας των υποψηφίων ομάδας Β΄, θα αναρτηθούν, κατά τις πληροφορίες μας από το Υπουργείο, τη Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010.
* Για τους υποψηφίους, οι οποίοι λόγω ασθενείας σε κάποια μαθήματα συμμετέχουν στις επαναληπτικές Πανελλήνιες εξετάσεις, θα ακολουθήσουν ειδικές ανακοινώσεις.

ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ..ΕΚΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Παιδιά ευχάριστα τα νέα! Πέφτουν οι βάσεις από 200 έως 500 μονάδες ανά τομέα. Συγκεκριμένα υπολογίζουν ότι στον 2-4-5 τομέα οι βάσεις θα πέσουν έως 500 μονάδες, ενώ στον 1,3 έως 200 μονάδες. Καλό είναι αυτό...αφού έχει καταργηθεί και η βάση του 10 οπότε πολλοί θα είναι οι μαθητές που θα καταφέρουν να περάσουν.ΦΥΣΙΚΑ οι βασεις θα ανεβουν μονο στην αστυνομια...το ποσο θα δειξει..οι εκτιμησεις κανουν λογω ακομα και για 1.000 μορια ψηλοτερα

Πάντως λόγω ΔΝΤ, λιγότεροι από τις άλλες φορές θα επιδιώξουν να σπουδάσουν σε πόλεις μακριά από το σπίτι τους, λόγω των εξόδων.

Κοιταξτε τη αντικρυσε διορθωτης



Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει οι μαθητές να κάνουν τέτοια πράγματα και ντροπή και αίσχος!

Έχει πλάκα πάντως...



http://mytilinia-dialektos.blogspot.com/2010/06/blog-post_30.html

"Με έκοψαν από την ΕΛ.ΑΣ επειδή ήμουν...γυμνασμένος"

"Παιδια περασα και γω σημερα υγειονομικα και με κοψανε γιατι τελικα απο οτι φενεται δεν θελουν τους γυμναμενους ,χωρις κοιλιες κτλ στην αστυνομια!επειδη αθλουμαι και παιζω μπασκετ ολα τα κιλα μου ειναι μυικα και ειναι λογικο να εχω παραπανω δεικτη μαζα σωματος!μαλιστα ο γιατρος που...


μας εξετασε ελεγε κοιτα τωρα σωμα γυμνασμενο και λογω οτι αθλειται εχει παραπαννω δεικτη και μαλιστα με συγκρινε με κατι αλλα παιδια που ειχαν κοιλιες και τετοια αλλα ειχαν δεικτη μεσα στα ορια που ειχαν βαλει!το αποτελεσμα να μου πει στεναχωρημενÎ!
Ας λυπαμαι που εισαι γυμνασμενος και εχεις παραπανω δεικτη αλλα κοβεσαι!ας μας πουνε λοιπον τι ψαχνουν?τι παιδια θελουν στο σωμα?να ξερουμε και εμεις!!λοιπον κυριοι ειστε αξιοι της μοιρας σας και των επιλογων σας!καλα να παθετε για ολα αυτα που γινονται στην κοινωνια μας και η αστυνομια εχει καταντησει ετσι!"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
το αναδημοσιευουμε απο το troktiko με καθε επιφυλαξη καθως πολλα ακουγονται το τελευταιο 24ωρο για τις εξετασεις της αστυνομιας

ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΛΑΚΗ..ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟ-ΚΑΦΡΟΙ

ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΕΝΩΣΕΩΣ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα, μεταξύ Μοτοσικλέτας και Ι.Χ σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα, στις 19:15 στη λεωφόρο ενώσεως στο ύψος του ξενοδοχείου «Ελληνικό Κάστρο», όταν...

...Ι.Χ σταθμευμένο όχημα με την όψη στραμμένη στο αντίθετο ρεύμα (δηλαδή προς την πόλη της Χίου), επιχείρησε να κάνει αναστροφή για να κατευθυνθεί νότια, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί πλάγια με διερχόμενη δίκυκλη μηχανή μεγάλου κυβισμού, που οδηγούσε ο 30χρονος Κώστας Λοϊζος, κάτοικος Βαρβασίου. Από τη σφοδρή σύγκρουση, τραυματίστηκε σοβαρά, ο οδηγός της μηχανής, ο οποίος οδηγήθηκε άμεσα στο «Σκυλίτσειο» νοσοκομείο της Χίου.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο νεαρός, βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο της αεροδιακομιδής του, στην Αθήνα με πτήση του ΕΚΑΒ, στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.


Συντάκτης: Παντελής Κ. Φύκαρης


ΠΗΓΗ:www.tvpatrida.gr

βιντεο ντοκουμεντο του newschios στην παραλια διπλα στους μυλους στο νοσοκομειο

βιντεο ντοκουμεντο του newschios στην παραλια διπλα στους μυλους στο νοσοκομειο και κατω απο το εργοταξιο του νοσοκομειου..εικονες ντροπης λιγα μετρα απο ενα τουριστικο αξιοθεατο

Ολα ετοιμα για την συναντηση των φουσκωτων


Λιγα 24 ωρα πριν τα 300 σκαφη ερθουν στην Χιο για την 5η παννεληνια συναντηση και όλα είναι ετοιμα από μεριας του Συλλογου Φουσκωτων Χιου. Να πουμε ότι και τα πρωτα σκαφη είναι ηδη εδώ…Τελος οπως αποκαλυπτουμε ότι ετοιμαζεται θερμη υποδοχη στις 4/7 καθως πυροσβεστικα οχηματα θα βρεχουν τα σκαφη που θα μπαινουν στο λιμανι.

στην πρωτη εικονα μερικα σκαφη που ηδη εχουν δεσει στο λιμανι και στην δευτερη η αριθμηση που ηδη υπαρχει και δειχνει την τελεια οργανωση του συλλογου φουσκωτων

Βεβαια ακομα και τωρα ο γνωστος αγωγος απεναντι από το swell συνεχιζει να βγαζει σκουπιδια και μια ασχημη μυρωδια ελπιζουμε μεχρι την ημερα που θα ερθουν τα σκαφη να εχει λυθει το προβλημα..καθως τουλαχιστον 4 σκαφη θα δεσουν κοντα τον αγωγο!



ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ

Δημοτική αστυνομία, λιμεναρχείο και αστυνομία πήγαν διακοπές!









Δημοτική αστυνομία, λιμεναρχείο και αστυνομία πήγαν διακοπές! Που το καταλαβαμε δειτε τις εικονες παραπανω και θα καταλάβετε. Εικονες που κατέγραψε

Σημερα 30/6 ο φακός του newschios που δεν κάνει διακοπές!

εικονα 1)Αφου παρανομεί και ο δημαρχος Χιου τοτε μην ζηταμε πολλα το αμαξι του δημαρχου παρανομα παρκαρισμενο -καθως επιτρεπεται μονο για τα λεωφορεια-πλάι στην Δημαρχια

εικονα 2) εξω από το νέο τζαμι

εικονα 3) αρχη απλωταριας

εικονα 4)στην Οδο Ροιδου

εικονα 5) στον πεζοδρομο της οδου Βουπαλου

εικονα 6) Η εικονα μιλαει από μονη της… η φωτογραφια αυτή είναι φυσικα στο πανω μερος της απλωταριας

εικονα 7) στον πεζοδρομο στην οδο Βαρβακη

εικονα 8) ταξι ανεβαινει ανεχλοτητο το πεζοδρομο του λιμανιου για να ‘’αδειασει’’ πλουσιους διπλα στο υπερποτελες σκαφος του το οποιο λεπτα αργοτερα εφυγε απο την Χιο

Αυτές είναι μερικες από τις φωτογραφιες που τραβηξε ο φακος του newschios..Δεν σταματαμε εδώ συνεχιζουμε το εργο μας μεχρι να δουμε αποτελεσμα..