Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

To νεο σημα του Παο

Παναθηναϊκός Συνασπισμός ή μήπως καλύτερα ΠΑ.ΡΙΖ.Α (Παναθηναϊκή Ριζοσπαστική Αριστερά
)



«Έρχονται και άλλα μέτρα» λεει η Γ.Γ. του ΚΚΕ

«Έρχονται και άλλα μέτρα»


«Μνημόνιο πτώχευσης του λαού», χαρακτήρισε την συμφωνία για έξοδο της Ελλάδος από την κρίση, η γενική γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, μιλώντας απόψε σε πολιτική εκδήλωση του κόμματός της στον δημοτικό κήπο των Χανίων.

Η κ. Παπαρήγα επανέλαβε πως το ΚΚΕ δεν αναγνωρίζει το μνημόνιο και, όπως τόνισε, «το καταψηφίζουμε πολιτικά και ιδεολογικά». Προέβλεψε ότι έρχονται ακόμα χειρότερες μέρες για τους εργαζομένους και χαρακτήρισε απάτη και ψέμα την άποψη ότι στην Ελλάδα θα αλλάξει το παραγωγικό της μοντέλο.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στα όσα λέγονται περί επαναδιαπραγμάτευσης του χρέους και υποστήριξε ότι παρά τις διαψεύσεις «επαναδιαπραγμάτευση του χρέους σημαίνει καινούργια μέτρα για το λαό».

Έκανε, επίσης, λόγο για βαρβαρότητα, καθώς, όπως είπε, «παίρνονται πίσω κατακτήσεις από το τέλος του 19ου αιώνα μέχρι τις αρχές του 21ου αιώνα».

Χαρακτήρισε ιδιαίτερα κρίσιμη την περίοδο που διανύει η χώρα και πρόσθεσε ότι «είμαστε στην κόψη του ξυραφιού, έρχονται και άλλα μέτρα».

Η κ. Παπαρήγα υποστήριξε, ακόμα, στην ομιλία της ότι η ΝΔ και ο Γ. Καρατζαφέρης αντιπολιτεύονται στη Βουλή, αλλά «είναι αντιπολίτευση για τα μάτια του κόσμου».

Καθώς η πολιτική εκδήλωση πλησίαζε στο τέλος της διεκόπη το ρεύμα και η γ.γ. του ΚΚΕ ολοκλήρωσε την ομιλία της, χρησιμοποιώντας τηλεβόα.

Αύριο Πέμπτη, η κ. Παπαρήγα θα βρίσκεται στο Ηράκλειο.

ΠΗΓΗ: www.zougla.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΣΗΜΕΙΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΑΣΤΙΧΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ κ.ΜΟΥΣΟΥΡΟΥΛΗ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
2
3
4
5
6

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΩΣΤΗ ΜΟΥΣΟΥΡΟΥΛΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Π ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
2
3
4