Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Παραιτήθηκε ο Μπάγεβιτς

23:00 Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στη μοναδική του δήλωση μετά τον αγώνα, έκανε γνωστό πως παραιτήθηκε μετά από ενημέρωση στον πρόεδρο και τους παίκτες. Αναλυτικα η δηλωση Μπαγεβιτς
“Για το παιχνίδι δεν έχω να πω τίποτα. Έχω ενημερώσει τον κ. Αδαμίδη και το έχει πει και στους παίκτες. Παραιτούμαι. Περισσότερα θα πούμε τις επόμενες μέρες.”
23:20 Η παραίτηση του ήρθε λίγη ώρα μετά τις έντονες αποδοκιμασίες που άκουσε στην λήξη του αγώνα, καθώς οι οπαδοί της ΑΕΚ δεν μπορούσαν να χωνέψουν τα τρία γκολ που δέχθηκε η ομάδα τους και έριξαν αντικείμενα προς τους ποδοσφαιριστές, αλλά και τον προπονητή, που όπως φαίνεται θα αποτελέσει παρελθόν.
23:25 Ο Σταύρος Αδαμίδης δεν θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια, επιβεβαίωσε, ωστόσο, ότι η ΑΕΚ βρίσκεται, πλέον, σε αναζήτηση προπονητή.με μια λακωνική δήλωση: <<Είναι τελεσίδικη παραίτηση και η διοίκηση θα κοιτάξει το καλύτερο της ομάδας από δω και πέρα».
23:40 Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Σταύρος Αδαμίδης πήρε τηλέφωνο τον Πέτρο Παππά και τον ενημέρωσε. Ο μέτοχος της ΑΕΚ του τόνισε πως από τη στιγμή που ο Μπάγεβιτς πήρε αυτή την απόφαση θα την κάνουν δεκτή και θα προχωρήσουν.
Πλέον ξεκινά η αναζήτηση νέου τεχνικού και στόχος των ανθρώπων των “κιτρινόμαυρων” είναι να κλείσουν τον αντικαταστάτη του Μπάγεβιτς όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

23:55 Προσωρινά στον πάγκο ο Κόλα με βοηθό τον Γκρέταρσον.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ ΛΙΓΟ