Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

H συνεχεια του θρυλικου "50-50"

Πρώτη Καταχώρηση, Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010, 15:45

Τον επόμενο μήνα αρχίζουν τα γυρίσματα των νέων επεισοδίων του τρίτου κύκλου της πετυχημένης σειράς του Mega «Πενήντα–Πενήντα» που δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές στις αρχές Φεβρουαρίου 2011.
Η ιστορία θα ξεκινήσει ... ένα χρόνο μετά από το σημείο που μας άφησαν οι έξι ήρωες, δηλαδή από την κατάληψη στο τσιπουράδικο όπου έδιναν ραντεβού μια φορά την εβδομάδα.

«Θα εκκρεμεί εναντίον τους μια δίκη. Οι ήρωες δεν βάζουν μυαλό. Θα ξεπεράσουν τους εαυτούς τους και θα καταπατήσουν τις δέκα εντολές», λέει ο Βασίλης Ρίσβας, ένας από τους δημιουργούς της σειράς, καθώς μοιράζεται το σενάριο με τη Δήμητρα Σακαλή και την Έλενα Σολωμού.

«Οι γυναίκες της παρέας θα είναι πιο δυναμικές. Θα έχουμε ανακατατάξεις σημαντικών προσώπων και θα γίνει επαναπροσδιορισμός σχέσεων. Ο τρίτος κύκλος θα είναι πιο extreme, χωρίς να χαθεί το κωμικό στοιχείο», προσθέτει ο σεναριογράφος.

Στην ερώτηση αν θα γίνει και τέταρτος κύκλος ο κ. Ρίσβας απαντάει: «Κανείς δεν ξέρει. Επιθυμία του καναλιού ήταν να γίνει ο τρίτος κύκλος. Αν θα συνεχιστεί, θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες».

Συνολικά θα γυριστούν δεκαπέντε επεισόδια και, σύμφωνα με το δημιουργό, θα δούμε όλους τους ήρωες: Πέτρος Φιλιππίδης, Παύλος Χαϊκάλης, Σάκης Μπουλάς, Μαρία Ανδρούτσου, Βάνα Ραμπότα, Άβα Γαλανοπούλου, Σοφία Πανάγου, Θάνος Τοκάκης, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Φωτεινή Τσακίρη και Νικολέττα Καρρά.

Πηγή : HBnews.gr