Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Συνεχίζουν την απεργία κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις!!

Τη συνέχιση της απεργίας αποφάσισαν πριν από λίγο οι ιδιοκτήτες φορτηγών δημοσίας χρήσης. Η απόφαση ελήφθη κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης και παρά τις κυβερνητικές δεσμεύσεις, για να εισακουστούν τα αιτήματά τους για το φορολογικό, το συνταξιοδοτικό και την ένταξη του κλάδου στον αναπτυξιακό νόμο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης σημειώθηκε μάλιστα μεγάλη ένταση, καθώς πολλοί ήταν αυτοί που ζητούσαν την αναστολή των κινητοποιήσεων, τελικώς όμως σε ποσοστό 60% υπερίσχυσε η άποψη αυτών που πιστεύουν ότι οι δεσμεύσεις του υπουργείου δεν είναι αρκετές, μια και σε αυτές υπάρχουν αρκετές ασάφειες, όπως ισχυρίζονται, σχολιάζοντας μάλιστα ότι «χάσαμε τα πάντα, δεν έχουμε τίποτα άλλο να χάσουμε».

Η μορφή των κινητοποιήσεων δεν ανακοινώθηκε, οι πληροφορίες κάνουν λόγο όμως για συνέχιση του «κλεφτοπόλεμου» με την αστυνομία με την έμφαση να δίνεται στο λιμάνι του Πειραιά, ώστε να αποκλειστούν τα νησιά από την παροχή αγαθών και με τον τρόπο αυτό να γίνει πιο έντονη η πίεση.Mε οτι αυτο συνεπαγεται για τα νησια μας