Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Η πρώτη κατάληψη της σχολικής χρονιάς!!!

Κατάληψη θα πραγματοποιηθεί αύριο σε σχολικό συγκρότημα του Ρίο, στην Πάτρα.

Γονείς και μαθητές αποφάσισαν να κλείσουν το σχολείο, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη συμπεριφορά τόσο στελεχών του Δήμου Ρίου, και συγκεκριμένα του απερχόμενου Αντιδημάρχου, Γιάννη Τσιμπούκη, όσο και της πολιτείας, στο αίτημά τους για επείγουσα κατασκευή μιας επιπλέον αίθουσας, ώστε να στεγαστούν τα παιδιά της πρώτης Δημοτικού μετά τις πολλές νέες εγγραφές του καλοκαιριού.

Επίσης, αύριο οι γονείς προγραμματίζουν και παράσταση διαμαρτυρίας στο γραφείο του Αντινομάρχη Παιδείας, Γιάννη Ταπεινού. Ο κ. Ταπεινός είναι πλήρως ενημερωμένος για το πρόβλημα και δεσμεύτηκε πως μόλις εξασφαλιστεί το κονδύλι των 50.000 ευρώ που χρειάζονται, με βάση την μελέτη της Νομαρχίας, θα δημοπρατήσει αμέσως την κατασκευή της αίθουσας, η οποία δεν θα γίνει με σιδηροκατασκευή ή προκάτ, αλλά με την χρήση οικοδομικών υλικών.

Σε ότι αφορά την προσωρινή τοποθέτηση κοντέινερ στο προαύλιο χώρο του σχολείου, το οποίο θα μεταφερθεί από το σχολείο του Ριόλο, ο κ. Ταπεινός είπε πως από στιγμή σε στιγμή περιμένει ενημέρωση από τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΣΚ με τον οποίο βρίσκεται σε διαρκή επαφή, προκειμένου να ανατεθεί από τον οργανισμό η μεταφορά και η τοποθέτησή του, με τις προδιαγραφές ασφαλείας που υπάρχουν.
πηγη: zougla.gr
ΦΕΤΟΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΘΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ...