Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Δικάζονται σήμερα οι συνδικαλιστές στην Μυτιληνη

Δικάζονται σήμερα οι συνδικαλιστές

Μια μαζική συγκέντρωση με τη συμμετοχή εργατοϋπαλλήλων, νεολαίας, επαγγελματοβιοτεχνών, αγροτών και μαζικών φορέων έγινε χτες το απόγευμα στην πλατεία Σαπφούς.
Τη συγκέντρωση διοργάνωσαν το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΥ, η ΠΑΣΕΒΕ, το ΜΑΣ και ο σύλλογος Προοδευτικών Γυναικών του νησιού, για να εκφραστεί η αλληλεγγύη στους τρεις συνδικαλιστές ενάντια στους οποίους έχει ασκηθεί δίωξη, επειδή στις 31 Μάη στάθηκαν, μαζί με άλλους κι αυτοί, στους καταπέλτες των πλοίων, στηρίζοντας έμπρακτα το δίκαιο αγώνα των απεργών ναυτεργατών για – μεταξύ άλλων – προστασία της ασφάλειας της ζωής στη θάλασσα.
Την πλήρη στήριξη της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στις διεκδικήσεις και τους αγώνες του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος μετέφερε «ανοίγοντας» την κινητοποίηση, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ηλίας Βουλβούλης, ενώ στη συνέχεια χαιρέτισε εκ μέρους του ΠΑΜΕ ο Βασίλης Γιαννέλης, μέλος της διοίκησης του νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ.
Στη συνέχεια, έγινε πορεία στο λιμάνι, ενώ έξω από το λιμεναρχείο της Μυτιλήνης οι διαδηλωτές ξεκαθάρισαν ότι δε θα τρομοκρατηθούν από τη δράση κανενός κατασταλτικού μηχανισμού κατά των απεργών.
Σήμερα, στις 9 π.μ. θα γίνει παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το τριμελές Πλημμελειοδικείο Μυτιλήνης, όπου θα εκδικαστεί η υπόθεση.

πηγή:http://www.lesvosnews.gr

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΛΑΟ!! ΑΛΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ!!!