Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

6 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ANAΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ

Τέλος στην αγωνία των υποψήφιων για εισαγωγή σε ΑΕΙ και ΤΕΙ μπάινει την Τρίτη όταν και θα ανακοινωθούν οι βαθμολογίες των Πανελληνιών εξετάσεων με τους σχετικούς πίνακες να αναρτώνται στα Γενικά Λύκεια και τα ΕΠΑΛ του νομού μετά τις 11.00. Με την ανάρτηση των αποτελεσμάτων και την παραλαβή της βεβαίωσης πρόσβασης οι υποψήφιοι θα κληθούν, απο την Τετάρτη στο 2ο ΓΕΛ, να συμπληρώσουν το μηχανογραφικό τους δεδλτίο με τις σχολές προτίμησης τους.
Η διεύθυνση δευτεροβάθμιας ενημερώνει σχετικά:
Οι βαθμολογίες Πανελληνίων εξετάσεων για τους υποψηφίους Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. θα μας αποσταλούν από το βαθμολογικό κέντρο το πρωί της Τρίτης 6 Ιουλίου 2010 και θα αναρτηθούν στα Λύκεια και τα Ε.Π.Α.Λ (ομάδα Β΄), μετά τον σχετικό έλεγχο , κατά τις 11 π. μ.
* Τα ετήσια αποτελέσματα της Γ΄ Λυκείου στο κάθε Γενικό Λύκειο, θα εκδοθούν νωρίς το απόγευμα της ίδιας ημέρας.
* Την επόμενη ημέρα, Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010, οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι θα πρέπει να προσέλθουν στα Λύκειά τους για την παραλαβή της βεβαίωσης πρόσβασης, προκειμένου να την καταθέσουν μαζί με το μηχανογραφικό δελτίο.
* Η κατάθεση μηχανογραφικών θα γίνεται κατά το χρονικό διάστημα 7 με 20 Ιουλίου 2010 στο διδακτήριο του 2ου Γενικού Λυκείου. Θα υπάρξει εντός των ημερών, για το θέμα αυτό, αναλυτική ενημέρωση.
* Οι βαθμολογίες των υποψηφίων των Ε.Π.Α.Λ. (ομάδα Α΄), και των μαθημάτων ειδικότητας των υποψηφίων ομάδας Β΄, θα αναρτηθούν, κατά τις πληροφορίες μας από το Υπουργείο, τη Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010.
* Για τους υποψηφίους, οι οποίοι λόγω ασθενείας σε κάποια μαθήματα συμμετέχουν στις επαναληπτικές Πανελλήνιες εξετάσεις, θα ακολουθήσουν ειδικές ανακοινώσεις.