Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Προκαλει ο ΑΝΤ1!

Την ιδια ωραπου η κριση εχει χτυπησει και τα ΜΜΕ, την ιδια ωρα που εργαζομενοι απολυονται διαβαστε παρακατω το δημοσιευμα Espresso της Κυριακής
Η «Espresso της Κυριακής» έψαξε κι έμαθε τα πάντα για την εκκεντρική ασημί, space φόρμα με την ουρά σε στιλ φούστας, αλλά και για το super sexy κόκκινο φόρεμα, που από μάξι, στη διάρκεια του χορού, έγινε μίνι, αποσπώντας τα κολακευτικότερα σχόλια! Η Ζέτα άλλαξε τρεις παρτενέρ (Σταμάτης Γαρδέλης, Σάββας Πούμπουρας και Δημήτρης Βλάχος) και στην ουσία τρία look। Τα κομμάτια που επέλεξε ο στιλίστας της, Γιώργος Σεγρεδάκης, είναι Konstantinos Melis by Laskos, φτιαγμένα και ραμμένα στα μέτρα της όμορφης παρουσιάστριας - και μόνο για εκείνη।

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, πέντε μέρες πριν από τον τελικό άρχισαν η κατασκευή και οι πρόβες στο ατελιέ του γνωστού οίκου και την Παρασκευή έγινε το τελικό fitting. Πρόκειται για κομμάτια υψηλής ραπτικής, που κοστίζουν περί τα 2.500 ευρώ έκαστο. Οσο για το πρόγραμμα της δημοφιλούς ηθοποιού, από ’δώ και πέρα περιλαμβάνει βουτιές και relax! Το Ζετάκι δεν έχει κανονίσει να βρεθεί σε τουρνέ με θεατρικό σχήμα αυτό το καλοκαίρι, κάτι που σημαίνει ότι έχει όλο τον χρόνο στη διάθεσή της για να «διακοπάρει» με την παρέα της.
Με τα λεφτα αυτα κυριοι του ΑΝΤ1 ειναι οι μισθοι για 2μηνων εργαζομενων στον ΑΝΤ1