Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

"Πονοκέφαλος" στην Αστυνομία οι νέες διαρρήξεις σε εγκαταστάσεις εταιρειών

Συνεχίζεται η έρευνα από πλευράς Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών που μετά τους χυμούς Γκιάλη στο κέντρο της πόλης, «χτύπησαν» σε ακόμα δύο επιχειρήσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή τη φορά επέλεξαν στόχους έξω από την πόλη. «Φαίνεται ότι πήγαν στα σίγουρα, ώστε να μην γίνουν αντιληπτοί», μας δήλωσε αστυνομική πηγή.
Συγκεκριμένα την προηγούμενη Τετάρτη την εταιρεία γάλακτος «ΠΕΛΙΝΝΑΙΟΝ ΟΡΟΣ ΑΕ» στην Καρδαμάδα και την Κυριακή την ποτοποιία ΣΤΟΥΠΑΚΗ στο Δαφνώνα.
Το τμήμα ασφαλείας Χίου βρίσκεται πάντως πολύ κοντά στον εντοπισμό τους, αφού έχουν αξιοποιηθεί και τα στοιχεία από τις κάμερες ασφαλείας. Αυτό που επίσης μας τονίστηκε ότι σίγουρα χρειάζεται η προσοχή όλων μας, σε καμία όμως περίπτωση η κατάσταση δεν είναι τόσο δύσκολη, όσο σε άλλα μέρη της Ελλάδας.
Πάντως και στις 2 προαναφερόμενες περιπτώσεις διαρρήξεων όπου χρησιμοποιήθηκαν ακόμα και λοστοί για να παραβιάσουν τις πόρτες, περισσότερο κόστος είχαν οι ζημιές που προκλήθηκαν παρά τα χρήματα που βρήκαν και πήραν οι δράστες, περίπου 1000 ΕΥΡΩ μόνο από το ΠΕΛΙΝΝΑΙΟ, ενώ στη δεύτερη επιχείρηση εγκατέλειψαν σχεδόν αμέσως την "προσπάθεια".