Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Τιτλοι Τελους για το aegean-chios.blogspot.com;;


Η παροιμία στο τίτλο της τελευταίας μας ανάρτησης αντικατοπτρίζει δυστυχώς την σκληρή πραγματικότητα για τις σχέσεις μεταξύ των διαχειριστών αυτού του ιστολογίου. Σε εμένα έλαχε το καθήκον έναν από τους αρκετούς ανώνυμους ομολογώ «υπευθύνους» αυτού του ιστολογίου να γράψω την τελευταία (;;;;;;;) ανάρτηση.
Ξεκινήσαμε με αρκετή «όρεξη» την προσπάθεια αυτή πιστεύοντας ότι θα προσφέρουμε το κάτι διαφορετικό στην ενημέρωση του τόπου μας. Και η αλήθεια είναι ότι σε αυτή την προσπάθεια βρήκαμε πολλούς συμπαραστάτες και φίλους.
Δυστυχώς η διαφορετικότητα των διαχειριστών αυτού του ιστολογίου, που όταν ξεκινούσαμε νομίζαμε ότι θα ήταν πλεονέκτημα, μετατράπηκε στον «Δούρειο Ίππο», που γκρέμισε την προσπάθεια αυτή.
Διαφορές όπως ………


ΑΝΩΝΥΜΙΑ Η ΟΧΙ,
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ Η’ ΘΕΣΗ,
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ,
ΑΥΞΗΣΗ ΑΡΙΘΜΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ,


.......... μας έφτασαν σε αυτό το σημείο. Έτσι θεωρήσαμε σωστό να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε αν θα πρέπει να δώσουμε ένα τέλος πριν φθαρούμε από την ίδια μας την ματαιοδοξία.


Ευχαριστούμε τους συνοδοιπόρους σε αυτή την σύντομη προσπάθεια μας!!!!!!!!


Κάποιοι από εμάς θα συνεχίσουν την διαδικτυακή τους πορεία μέσα από τα ατομικά τους ιστολόγια, ή και ακόμα και από τούτο, κάποιοι άλλοι θα πάρουν τον επώνυμα δημοσιογραφικό δρόμο. Το σίγουρο είναι ότι αυτή η σύντομη χρονικά διαδικτυακή μας συνάντηση θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στο μυαλό μας (ελπίζοντας ότι για κάποιους από εμάς θα συνεχιστεί) .


Ας είμαστε όλοι καλά,…. και αν δεν σας ξαναδούμε Καλημέρα, Καλησπέρα, Καληνύχτα ………..

Διαβάστε περισσότερα: http://aegean-chios.blogspot.com/#ixzz0yUabtQcG