Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Η Ολυμπιακή απο 1η Νοεμβρίου δεν πετάει Θεσσαλονίκη

Η Ολυμπιακή απο 1η Νοεμβρίου δεν πετάει Θεσσαλονίκη

Η Ολυμπιακή κόβει από 1ης Νοεμβρίου οριστικά όλα τα δρομολόγιά της από Μυτιλήνη προς Θεσσαλονίκη και αντίστροφα.
Τις τελευταίες μέρες δεχθήκαμε στο lesvosnews, αρκετά τηλεφωνήματα επιβατών που είχαν εκδώσει εισιτήρια με προορισμό τη συμπρωτεύουσα και αντίστροφα, οι οποίοι μας έλεγαν ότι η Ολυμπιακή τους ειδοποιούσε τηλεφωνικά ότι δεν θα μπορέσουν να πετάξουν με την εταιρεία, λόγω του ότι σταματάει τις πτήσεις προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία».
Οι υπεύθυνοι της Ολυμπιακής συνιστούσαν στους επιβάτες τους, ή να περάσουν να πάρουν πίσω τα χρήματά τους, ή να αλλάξουν τα εισιτήριά τους και να πετάξουν με την Aegean Airlines.
Προσπαθήσαμε να μιλήσουμε με κάποιον υπεύθυνο της εταιρείας, αλλά λόγω του Σαββατοκύριακου, δεν υπήρχε κάποιος αρμόδιος για να μας ενημερώσει υπεύθυνα.
Οι υπάλληλοι πάντως της εταιρείας, μας επιβεβαίωναν το γεγονός.
Την ίδια ενημέρωση μας έκαναν και πολλοί τουριστικοί πράκτορες της Μυτιλήνης με τους οποίους μιλήσαμε και οι οποίοι εκτιμούν, ότι η κίνηση αυτής της Ολυμπιακής, έρχεται να επιβεβαιώσει τα σενάρια της συγχώνευσης των δύο εταιρειών και την συρρίκνωση των δρομολογίων τους.
Όπως και να έχει το θέμα, ο νομός μας θα πληρώσει και πάλι το «μάρμαρο», αφού μία τέτοια απόφαση, ασφαλώς και ζημιώνει τον τόπο μας που μέχρι τώρα οι επιβάτες είχαν δύο εναλλακτικές λύσεις για το ταξίδι τους στη Θεσσαλονίκη και αντίστροφα ενώ τώρα το νέο καθεστώς, θα γίνει και πάλι μονωπολιακό, με ότι αυτό συνεπάγεται.

πηγή:www.lesvosnews.gr