Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Το πρώτο πολυκατάστημα αυτοκινήτων στην Ελλάδα του κ.Ατταλιωτη στην Χιο Θαυμαστε το!

7.000m2 ΣΤΕΓΑΣΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΤΤΑΛΙΩΤΗ ΤΟ 3ο ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΙΔΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

9/7/2010


Οι εγκαταστάσεις είναι σύγχρονες, με νέα υλικά, με μεταλλική στέγη που συγκεντρώνει το νερό της βροχής σε δεξαμενή 1.000m3.
Ο Δημήτρης Ατταλιώτης θεωρεί καταλυτική στην κατασκευή του κτηρίου τη συμβολή του μηχανολόγου – μηχανικού Στέλιου Μενδώνη, τον οποίο και ευχαριστεί.

Το κατάστημα της Volkswagen, δεξιά ο βασιλιάς... Σκαραβαίος.

Δε θέλει να φωτογραφηθεί με τίποτα ο Δημ. Ατταλιώτης, ο μικρός γιος του Βαγγέλη.
Σε παρακαλώ, είμαι πολύ μικρός για τέτοια... άλλωστε ο καλός κολυμβητής φαίνεται όταν βγαίνει και όχι όταν βουτάει.
Ό,τι κάνοαμε το οφείλουμε στον πατέρα μας, εκείνος έστησε τα πάντα, κράτησε τόσες αντιπροσωπείες, μας έφτιαξε ένα όνομα.
Ο «πιτσιρικάς» που μιλάει, άνθρωπος της διπλανής πόρτας, όταν ο πατέρας του άφησε πρόωρα αυτόν τον κόσμο, με ένα όνειρό του ανεκπλήρωτο, αυτός το άρπαξε, το ‘κανε δικό του και το υλοποίησε.
Το τμήμα δικύκλων, με πλήρες σέρβις συν ξεχωριστό χώρο για μεταχειρισμένα.

Ο νεαρός, που κοιτάζει κάτω από σεβασμό και συστολή, έκανε μια από τις μεγαλύτερες βουτιές που έχει τολμήσει χιώτης επιχειρηματίας.
Ήδη οι διάσπαρτες επιχειρήσεις Ατταλιώτη ξενοικιάζουν κτήρια σε όλη την πόλη και μαζεύονται στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της «Ε. Ατταλιώτης» στον Παρθένη, σε ένα κτήριο, που ακόμα μπαίνουν σ’ αυτό οι τελευταίες πινελιές αλλά είναι ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει στο χώρο της εμπορίας - και όχι μόνο - αυτοκινήτου.
Η κάθε εταιρεία σε ένα ενιαίο χώρο έχει τον ξεχωριστό δικό της, με τη γραμματεία της και την ειδική της εξυπηρέτηση.

Το κτηριακό συγκρότημα Ατταλιώτη αναπτύσσεται σε 2 ορόφους 7.000m2 στεγασμένων χώρων, είναι το πρώτο στην Ελλάδα και το 3ο στην Ευρώπη κατάστημα που συστεγάζει 12 αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, που η κάθε μία έχει τον ιδιαίτερο χώρο της, διαθέτει τμήματα σέρβις, ανταλλακτικών, ασφαλειών, μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, ενώ στα σχέδιά της είναι να μπει δυναμικά και στο χώρο των ποδηλάτων.
Ο καθένας μπορεί να δει πλέον όλα τα μοντέλα της εταιρείας της επιλογής του και, απλά, όταν αλλάζει χώρο αλλάζει και εταιρεία.

Στον ίδιο χώρο υπάρχει και πρόβλεψη για ενοικίαση γραφείων σε δικηγόρους σε περίπτωση που προχωρήσει σύντομα το Δικαστικό Μέγαρο, το οποίο, σύμφωνα με τον υπάρχοντα προγραμματισμό, θα βρίσκεται απέναντι από τον Ατταλιώτη.
Η επιχείρηση απασχολεί 40 υπαλλήλους και θεωρείται πρωτοποριακή στο χώρο της, τώρα καθ΄ολοκληρίαν και κτηριακά.
Ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και κουράγιο τόσο στον τολμηρό και πρωτοπόρο Δημήτρη, όσο και στην οικογένειά του και ιδιαίτερα στη μάνα του που πάντα βρίσκεται δίπλα του.

Εκτός από τα καινούργια, το δικό τους χώρο έχουν και τα μεταχειρισμένα είτε είναι του κουτιού, είτε με την όποια χρήση.

«Εκεί στο βάθος, στο χώρο αυτό, θα μπει το γραφείο του πατέρα μου, η επίπλωσή του, όπως ήταν, με τα προσωπικά του αντικείμενα, το αρχείο του κ.λπ.», λέει συγκινημένος ο Δημ. Ατταλιώτης.














πηγη:www.alithia.gr