Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Επιστολη των ''τρομοκρατων'' στην Ελευθεροτυπια..

Μία επιστολή, της οποίας οι συντάκτες αναλαμβάνουν την ευθύνη για το χτύπημα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, έφτασε στα γραφεία της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία».

Αποστολέας της επιστολής, την οποία η εφημερίδα χαρακτηρίζει «περίεργη», εμφανίζεται ο Θανάσης Κλάρας (σ.σ το πραγματικό όνομα του Άρη Βελουχιώτη).

Σύμφωνα, λοιπόν, με την εφημερίδα, η επιστολή είναι τετρασέλιδη και έφτασε στην εφημερίδα με το υπόλοιπο ταχυδρομείο, χωρίς, ωστόσο, να φέρει ταχυδρομική σφραγίδα, παρά μόνο δύο γραμματόσημα.

Όπως αναφέρεται στην επιστολή, η ομάδα που αναλαμβάνει την ευθύνη για την επίθεση στο υπουργείο είναι νεοσύστατη. Εξαιρετικά ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι η ομάδα δεν αποκαλύπτει το όνομά της, αλλά αναφέρει συγκεκριμένα: «Η γνωστοποίηση του ονόματος της νεοσύστατης οργάνωσής μας θα γίνει στα επόμενα χτυπήματα».

Η οργάνωση περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια πώς επιλέχθηκε ως στόχος ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, πώς κατέληξαν στον τρόπο με τον οποίο θα απέστειλαν το δέμα, αλλά και πώς κατασκεύασαν τη βόμβα.




Πατήστε στην εικόνα για να διαβάσετε το πλήρες κείμενο της επιστολής


πηγη: πορταλ www.zougla.gr