Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Έχασε τη μάχη με το Θάνατο, ο Φραγκούλης Φερρούς


Fragoulis Ferrous"Έδωσαν ραντεβού στον ουρανό... Φίλοι στη ζωή... Φίλοι και στο θάνατο"

Έχασε τελικά, τη μάχη με το θάνατο στις 15:40 σήμερα το μεσημέρι, ο 25χρονος Φραγκούλης Φερρούς, ο μοιραίος συνεπιβάτης της μηχανής που οδηγούσε ο άτυχος 22χρονος Μάριος Μπαράκος, που προσέκρουσε σε γκαράζ, τα ξημερώματα της προηγούμενης Πέμπτης με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του, αρχικά, ο τελευταίος.
Ο Φραγκούλης, σκληρό καρύδι, όπως τον χαρακτήριζαν γνωστοί και φίλοι είχε την ευτυχία μέσα στην ατυχία της όλης κατάστασης να κρατηθεί στη ζωή, με αρκετά κατάγματα τόσο στο κρανίο όσο και στο υπόλοιπο σώμα του. Από την προηγούμενη Πέμπτη, που συνέβη το μοιραίο ατύχημα, νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση, στο Θριάσιο νοσοκομείο Ελευσίνας, με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται κρίσιμη μέχρι και σήμερα που άφησε την τελευταία του πνοή.
Ο Φραγκούλης μέχρι στιγμής είχε υποβληθεί σε 2 χειρουργεία, στο κρανίο και στο υπόλοιπο σώμα ενώ παρά το γεγονός ότι έχει σταματήσει σε ένα μεγάλο ποσοστό, η ακατάπαυστη αιμορραγία των προηγούμενων ημερών με αποτέλεσμα, να ξαναβρεί το χρώμα του, ο οργανισμός του, δεν άντεξε και τελικά εξέπνευσε λίγα λεπτά μετά τις 15:30. Η τραγική ειρωνία της όλης υπόθεσης είναι οτι εξέπνευσε την ώρα που πραγματοποιούταν η εξόδιος ακολουθία του φίλου του και οδηγού της μοιραίας μηχανής, Μάριου Μπαράκου, στο Βαρβάσι.

ΠΑΝΤΕΛΗΣ Κ. ΦΥΚΑΡΗΣ