Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Φουλάρει για την άνοδο ο ΓΑΣ Λέσβου

Νέα εποχή στο ΓΑΣ Λέσβου, που ενισχύθηκε σε όλα τα επίπεδα, με στόχο την άνοδο του στη Β΄ Εθνική

Μια νέα προσπάθεια για την ανάπτυξη του λεσβιακού βόλεϊ, ξεκίνησε ο ΓΑΣ Λέσβου την τρέχουσα χρονιά. Με νέα διοικητική ομάδα υποστήριξης, νέους παίκτες, προπονητικό team και πολύ όρεξη για δουλειά, ξεκινά τη χρονιά με όνειρα για άνοδο στη Β΄ Εθνική κατηγορία.
Με το νέο σύστημα ανόδου στη Β΄ Εθνική, προκρίνεται αυτόματα η ομάδα που θα αναδειχθεί πρωταθλήτρια στα προκριματικά μπαράζ του Αιγαίου στη Β΄ εθνική κατηγορία, γεγονός που δίνει πολλές ελπίδες ανόδου στο ΓΑΣ Λέσβου, να εκπληρώσει ένα όνειρο ετών αλλά και το Λεσβιακό βόλεϊ να έχει επιτέλους έναν άξιο εκπρόσωπο στο πανελλήνιο κοινό. Άλλωστε πριν από λίγες μέρες, και το μπάσκετ γνώρισε μια μεγάλη χαρά, με την άνοδο της Γέρας στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Ενίσχυση παντού!

Άτομα με εμπειρία και αγάπη για τον αθλητισμό αλλά και με πολύ όρεξη για δουλειά, όπως ο Δουβαλέτας Θόδ., ο Βαμβακάς Αλέξ., αλλά και ο Μαμάκος Μαν., πλαισιώνουν το τμήμα βόλεϊ του ΓΑΣ στο νέο αυτό ξεκίνημα. Την ομάδα προπονητικά ανέλαβε το δίδυμο Γιακουμή Σωκ. - Τσάτσου Σακ., παίκτες της ομάδας με εμπειρία στις εθνικές κατηγορίες και μεγάλη διάθεση να βοηθήσουν στην προσπάθεια ανόδου. Το ρόστερ της ομάδας, ενισχύθηκε με παίκτες από το νησί αλλά και εκτός. Συγκεκριμένα επέστρεψε στην ομάδα ο Μελάς Σωτ., παίκτης με εμπειρία στην Α΄ εθνική κατηγορία, αλλά αποκτήθηκαν και οι Γλούφτσιος Αποσ. και Καλογερογιάννης Βασ., από Πανιώνιο και Ίλιον αντίστοιχα. Επιπρόσθετα η ομάδα απέκτησε τους ντόπιους Παπασταύρου Θεοδ., Κουκώνη Μαρ. (ελεύθεροι) και Τριανταφυλλίδη Σταυρ. (υποσχετική), ολοκληρώνοντας την ενίσχυση της, που στηριζόμενη και στην περυσινή ομάδα, ξεκινά σε λίγες ημέρες την προετοιμασία της με όνειρα για άνοδο. Ο Δουβαλέτας Θόδ., ένας ακούραστος παράγοντας, λάτρης του αθλήματος, δήλωσε στο «Ε»: «Για πρώτη φορά γίνεται μια τόσο συντονισμένη και οργανωμένη προσπάθεια σε όλους τους τομείς και ελπίζουμε να πανηγυρίσουμε επιτέλους όλοι μαζί μετά από χρόνια, την άνοδο σε εθνική κατηγορία, βάζοντας τις βάσεις για την παραμονή σε αυτή αλλά και την ανάπτυξη του Λεσβιακού βόλεϊ, που δυστυχώς βρίσκεται σε παρακμή τα τελευταία χρόνια.».