Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ....ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ

Μετά τις αντιδράσεις για την κατασκευή της διαχωριστικής νησίδας στον παραλιακό του Βροντάδου, η Νομαρχία αντιμετωπίζει για μια ακόμα φορά την αντίδραση των κατοίκων της περιοχής για τον τρόπο με τον οποίο πρόκειται να τοποθετήσει τους φωτιστικούς στύλους. Όπως ισχυρίζονται οι κάτοικοι, το πεζοδρόμιο και ο διαθέσιμος χώρος για περπάτημα είναι ήδη περιορισμένος και με την τοποθέτηση των φωτιστικών, όπως αυτή γίνεται, θα μειωθεί ακόμα περισσότερο ο ελεύθερος χώρος, που θα γίνει απαγορευτικός κυρίως για ΑΜΕΑ και μητέρες με καροτσάκια.

Το θέμα συζητήθηκε στο Δημοτικό συμβούλιο με τον Γιάννη Μαλαφή να τονίζει ότι η όλη διαδικασία πραγματοποιείται από την νομαρχία .Από την πλευρά της η Νομαρχία εμφανίζεται καθησυχαστική και απαντά σε ανακοίνωση της:

«Οι αναμονές που τοποθετούνται στο πεζοδρόμιο στην άκρη του δρόμου σχετίζονται με την προετοιμασία για την τοποθέτηση φρεατίων και την εισαγωγή του καλωδίου ρεύματος. Δεν αποτελούν τη βάση για τους στύλους φωτισμού, οι οποίοι δεν θα τοποθετηθούν από τη μεριά του δρόμου, όπως αναφέρετε, αλλά στην άκρη του πεζοδρομίου προς τη μεριά της θάλασσας.»

πηγη:www.tvpatrida.gr

ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ! ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΛΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ!!