Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Εκδηλώσεις κατά των ναρκωτικών στην Χιο

Εκδηλώσεις κατά των ναρκωτικών σήμερα και αύριο στη Χίο ενόψη της Παγκόσμιας ημέρας κατά των Ναρκωτικών


Αύριο, Σάββατο 26 Ιουνίου 2010 είναι η Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών. Το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χίου και το Κέντρο Πρόληψης Χίου διοργανώνουν τις παρακάτω εκδηλώσεις:

-Σήμερα Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010 στις 6 το απόγευμα στην Κεντρική Πλατεία της Χίου, στελέχη του τμήματος δίωξης ναρκωτικών και του κέντρου πρόληψης θα ...διανείμουν έντυπα και φυλλάδια σχετικά με τα ναρκωτικά, ενώ θα ενημερώνουν τους πολίτες,
Παράλληλα, σήμερα θα γίνουν αγώνες Σκάκι. Συγκεκριμένα, με τη συμπαράσταση του Φάρου Βαρβασίου θα διεξαχθούν αγώνες σκάκι με τη συμμετοχή πενήντα περίπου μαθητών.

-Αύριο Σάββατο, στις 6 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο Χίου αγώνες μπάσκετ παίδων μεταξύ των ομάδων Αιγαίας - ΒΑΟΛ - Νηρέας - Όμηρος.

Στους συμμετέχοντες στους αγώνες, σκάκι και μπάσκετ θα απονεμηθούν κύπελλα, βραβεία, καθώς και μπλουζάκια με σύνθημα κατά των Ναρκωτικών από τον Νομαρχιακό Αθλητικό Οργανισμό Χίου.

Επίσης, αύριο το απόγευμα ο Ναυτικός Όμιλος Χίου θα προβάλει στο Λιμάνι συνθήματα κατά των ναρκωτικών, ενώ ταυτόχρονα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χίου θα διανείμουν σχετικό έντυπο υλικό στους θαμώνες των καταστημάτων της προκυμαίας.

Τις εκδηλώσεις αυτές οργανώνει ο Διοικητής του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χίου, Αστυνόμος Α', Γιώργος Κεβόπουλος, όπως και πέρσι, προκειμένου μ' αυτό τον τρόπο να βοηθήσει την κοινωνία της Χίου να κρατηθεί μακριά από τα ναρκωτικά.