Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Κλησεις σε Ι.Χ. τα οποια ηταν παρατημενα...

www.alithia.gr

Η λίστα με τις “παραβάσεις” των δύο αυτοκινήτων. Μεταξύ τους και βεβαιώσεις παραβάσεων για το ίδιο αυτοκίνητο την ίδια ημέρα σε δύο διαφορετικά σημεία της πόλης!

Θύμα κάποιου επιτηδείου πιθανότατα και ένστολου έπεσε ο Γιάννης Καζάνας γνωστός στην πιάτσα και ως «Αθάνατος». Ο συμπαθής τελάλης στο επάγγελμα μόλις προχθές ειδοποιήθηκε από το Δήμο Χίου να πληρώσει πρόστιμα από περίπου σαράντα κλήσεις ύψους σχεδόν 2000 ευρώ, που βεβαιώθηκαν εις βάρος δύο αυτοκινήτων ιδιοκτησίας του λόγω παράνομων σταθμεύσεων.
Εδώ όμως ξεκινούν τα παράδοξα, αφού τα αυτοκίνητα αυτά βρίσκονται παρατημένα εδώ και αρκετά χρόνια σε χωράφι ιδιοκτησίας του στο Βασιλεώνοικο εμφανώς ακινητοποιημένα από το χρόνο.
«Βρίσκονται εκεί από το 1995» υποστηρίζει ο ίδιος, ψάχνοντας να βρει πλέον τα πρωτότυπα μπλοκ στα οποία βεβαιώθηκαν οι παραβάσεις τη χρονική περίοδο 2007 και 2008.
«Ήδη απευθύνθηκα στην Τροχαία και με διαβεβαιώνουν ότι αυτές οι κλήσεις δεν κόπηκαν από τους ίδιους», σημείωσε.
Έτσι, απευθύνθηκε στη δημοτική αστυνομία όπου και εκεί η πρώτη απάντηση ήταν ότι δεν ευθύνονται για τις κλήσεις αυτές, αλλά πλέον με παρέμβαση και του δημάρχου θα γίνει έρευνα επί του θέματος, ώστε να διευκρινιστεί αν και από ποιόν βεβαιώθηκαν οι συγκεκριμένες παραβάσεις, μιας και εμφανίζονται στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του δήμου ως «ανείσπρακτες